QUOTE(adija5 @ 2015 07 05, 18:44)
O skanesni šitie grušiai už Jabloką?
Nežinau kol kas. Vėliau tiksliau pasakysiu, nes ragavau labai netinkamu laiku - buvau ką tik šviežio medaus prisivalgiusi. Tai skonio receptoriai grybavo.
QUOTE(tany @ 2015 07 06, 09:15)
atrinkau keleta idomybiu parodyti
o cia Ex Detskij sladkij sabakstynas

... kazkas minejo, kad labai zemi... negenejau, dabar net nezinau nuo ko pradeti
Pažiūrėjus į pomidorų raudonas kekes, kažkaip susidaro įspūdis, kad tany pomidorų visai nevalgo
Dietskij Sladkij nėra labai žemi, krūmo aukštis maždaug iki subinės. Genėti krūmą būtinai reikia, rašiau apie tai. Aš šiek tiek genėjau, bet ir tai vėliau viršūnės labai sutankėjo.
Nuo pačios apačios po šaką nuimk. Paskui iš krūmo vidaus pradėk genėt. Darbo eigoje matysi ko per daug. Lapų būtinai sumažink, pirmiausiai iš vidaus plikai lapus išgenėk. Užteks tiek, kiek išorėje jų liks.