Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

[quote=vaidastep,2015 07 06, 21:56]
[quote=FAINulka@,2015 07 06, 16:08]
Dar nesu ju auginus bet kadangi dauguma giriat domejaus kad kaip ir yra pora veisliu panasiu ty kardinal ir mazarini

gavau kaip kardinal mazarini ,bet kad nelabai panasu i ji g.gif lauksiu sunokimo gal daugiau paaiskes biggrin.gif
[/quote]

kiek skaičiau tai yra Kardinal, Mazarinis ir Kardinolas Mazarinis. Šiemet auginu Mazarinį o kitą palikau sekančiam sezonui. smile.gif
Atsakyti
Laba,

Siemet vel vargstu su vienu siltnamiu. Kas cia tiems pomidorams darosi? Ne visiems, bet yra nehibridu tokiu.
Foto
Foto2

Tokie lapai ima vysti pagelte.

Po karsciu pastebiu,kad ant kaikuriu veisliu vaisiu atsiranda tas puvinys ant vaisiu apacios. Kalcio trukumas?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 06, 18:07)
Nu jo, į kriaušę nepanašu. Tai gal pas tave Samocviet Izumrudny? a? Man panašu, pomidoriukai panašios formos, kekė irgi panaši į Samocvieto. Gal pavadinimuose susimaišei. Tų visokių izumrudų gi gyvas velnias..

Pas mane samocvetų apačia ryškiai nusmailėja doh.gif
Atsakyti
Jau kaip laukiu kada shurma churma rysiu essen.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 07 07, 08:43)

pas mane irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2015 07 06, 18:52)
Auginu Percevidnyj rozovyj, pas mane toks
user posted image

Jūsų panašesnis į tikrąjį, nes maniškis toks:

user posted image

Pomidoriukai nuotraukoj atrodo dideli, o iš tikrųjų nykščio ilgio didžiausi, ir iš formos nėra visiškai to panašumo į tuos, kur ant pakelio. Net ne ružavi doh.gif Paragavau - irgi neverti dėmesio, pernelyg sausi ir miltingi...

QUOTE(saridon'e @ 2015 07 06, 23:39)
kiek skaičiau tai yra Kardinal, Mazarinis ir Kardinolas Mazarinis. Šiemet auginu Mazarinį

Mano Kardinal toks:
user posted image
Pernai turėjau Mazarini, tai pomidorai buvo tokie labiau "trikampiškesni", kardinalo apvalesni mirksiukas.gif

Acqua Alta, turiu ir aš šiemet churmą, bus įdomu palyginti. Kol kas maniškė dar nekeičia spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiSole: 07 liepos 2015 - 09:22
QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 07, 09:26)
Siemet vel vargstu su vienu siltnamiu. Kas cia tiems pomidorams darosi? Ne visiems, bet yra nehibridu tokiu.

Tokie lapai ima vysti pagelte.

Po karsciu pastebiu,kad ant kaikuriu veisliu vaisiu atsiranda tas puvinys ant vaisiu apacios. Kalcio trukumas?

Išskink labiausiai pažeistus lapus ir nupurkšk krūmelius previcuru ar dar kuo, ką turi, kas tinka nuo grybinių ligų.

Kalcio salietra palaistyk. Ir išskink visus, nors ir truputį pažeistus vaisius.

QUOTE(NERA @ 2015 07 07, 09:43)

Viskas gerai, vadinasi, tai patys tikriausi Samocvietai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 07 06, 11:57)
Laba diena,noreciau paklausti gal kuri pirkot ar zinot kur Klaipedoje parduodamos rusiskos seklos?aciu

Pirkdavau naujame turguje sodo parduotuvėje, bet buvau šeštadienį nėra nei vienos - nebe sezonas, matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 07, 09:26)
Išskink labiausiai pažeistus lapus ir nupurkšk krūmelius previcuru ar dar kuo, ką turi, kas tinka nuo grybinių ligų.

Kalcio salietra palaistyk. Ir išskink visus, nors ir truputį pažeistus vaisius.

Aciu. Taip ir padarysiu 😊
Atsakyti
[quote=MiSole,2015 07 07, 09:19]
Mano Kardinal toks:
user posted image
Pernai turėjau Mazarini, tai pomidorai buvo tokie labiau "trikampiškesni", kardinalo apvalesni mirksiukas.gif

o spalva ju tikra kokia? Kardinolu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 07, 13:27)
o spalva ju tikra kokia? Kardinolu? 4u.gif

Visų Kardinolų, Kardinolų Mazarinių ir Mazarinių spalva yra avietinė (ruuužava) smile.gif

Klausykit, mergos, čia naujokių neklibinu, bet kai kurios SM esat senos tarkos. Kokio bieso negalit išmokt normaliai cituoti postą? Suplakat ir svetimus, ir savus postus į bendrą kokteilį, nesuprasi kas ką rašo, kas ką klausia ar atsako. Davai, susiimat ir išmokstat. Baisus čia, mat, mokslas.. mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 liepos 2015 - 13:23
QUOTE(Ex @ 2015 07 07, 13:22)

Klausykit, mergos, čia naujokių neklibinu, bet kai kurios SM esat senos tarkos. Kokio bieso negalit išmokt normaliai cituoti postą? Suplakat ir svetimus, ir savus postus į bendrą kokteilį, nesuprasi kas ką rašo, kas ką klausia ar atsako. Davai, susiimat ir išmokstat. Baisus čia, mat, mokslas.. mad.gif

Atėjo ex, išspardė subines ir visas pasiuntė................mokytis biggrin.gif
Atsakyti