Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Ex @ 2015 06 30, 14:53)
Neblusinėju biggrin.gif Aš blusas tiesiog iššaudau su berdanke lotuliukas.gif

bigsmile.gif galėsi paskolinti tą daiktą, kai blusas pribaigsi. Čia jei mano pomidorus amarai ar baltukai užpultų blush2.gif

Šiaip tai aš irgi labai nepažangi. Pernai turėjau šiltnamyje ir marą, ir šviemargę ar dėmėtligę. Ale irgi tik lapus ir mulčą švariai išgrėbiau, o nei grunto, nei stiklų nedezinfekavau. Net sieros šaškės nupirktos išdeginti neprisiruošiau blush2.gif
Saugau ypač nuo skurzdžių ir amaro. Nes kai tie čiulpikai susirenka, tai per žaizdeles visi užkratai lįsti pradeda. Bet vis tiek šiemet tikrai išlįs anksti visi zarazos anksčiau, kur jie dėsis. Nu pasinervinau, kai pirmus požymius gegužės mėnesį radau. Ale pašarminau atsakančiai. Nežinau, kiek padėjo pomidorams, net man tai gerai suveikė. Dabar sėdžiu atsipūtus ir tikiuosi nors kažkiek pomidorų sulaukti. Ir jei orai bus pakenčiami, tai dar ir sulauksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 30 birželio 2015 - 14:12
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 30, 15:08)
Ponia Ex ne visos temoje nuotekos , parodykit prasom

Misis Acqua, pasistengsiu. Galgi pavyks milijonieriaus, ar kokioj ten, pozoje kažkaip vaizdą išgaut.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 06 30, 15:05)
Nerooo, nes būtent Cerise tikrai nesuteiks tau džiaugsmo - depresiją įsivarysi cool.gif O susiraukšlėjusiom nosim nuotakos visai negražios būna, na, šimpanzės tokios.. lotuliukas.gif

Pati tu tas anas ...kur su fontanais user posted image.Būta čia dėl ko man depresiją įsivaryt,dėl kokių pirdukų .Šimtą fotkių gali tokių mizerių parodyt,kad ir be jokios džiaugsmingos akimirkos ,pfff.Čia ne kokie Spasai ar Jablokai .
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 06 30, 15:08)
Ponia Ex ne visos temoje nuotekos , parodykit prasom

Pati tu iš fek... raidės user posted image.
Atsakyti
vaidastep, bandžiau nufotografuoti bet dėl saulės prastokai išėjo. blush2.gif

user posted image

Skųstis kol kas negaliu, žiedinės kekės kas 3 lapai iki 10 būsimų bumbuliukų (tfu tfu tfu)

Palka ax.gif

user posted image

Vertikaliai nufotografuotų nuotraukų parodyti negaliu, nesuprantu kodėl tinypic "apverčia" horizontaliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 30 birželio 2015 - 14:19
QUOTE(saridon'e @ 2015 06 30, 15:17)
Palka  ax.gif

Įdomi ta Palka biggrin.gif .Tik biskį striošnaka,kaip pomidorui ,bet įdomiai tie kūšiukai atrodo .
Atsakyti
Koks nepadorus Tinypick , iskart horizontaliai .
Tai gal fotkint reikia horizontalioj pozicijoj .Nors dauguma teigia kad ne ...
Atsakyti
[quote=saridon'e,2015 06 30, 14:17]
vaidastep, bandžiau nufotografuoti bet dėl saulės prastokai išėjo. blush2.gif

nu taviskis grazus,mano tai lauke geriau atrodo nei siltnami biggrin.gif o siltnami tai viena pirduka kekej issteneja ,dar gal uzmegs ten kazka ,bet kol kas manes jie nedziugina schmoll.gif
Ar as nedazlibinu ,ar ant tos Palkos ner pomidoriuku? kazkaip turbut ne misijoieriaus poza fotkinai ,kad neina iziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 30, 14:26)
Įdomi ta Palka  biggrin.gif .Tik biskį striošnaka,kaip pomidorui ,bet įdomiai tie kūšiukai atrodo .

Įdomi, įdomi ax.gif reiks kitus stiebus parišti nes kėtojasi į šonus kitus pomidorus grabalioja biggrin.gif Žiūrėsim kas per skonis ir koks derlius bus g.gif

Ir part.lt tik taip kelia, negaliu visu ūgiu parodyti doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 30, 14:49)

nu taviskis grazus,mano tai lauke geriau atrodo nei siltnami  biggrin.gif o siltnami tai viena pirduka kekej issteneja ,dar gal uzmegs ten kazka ,bet kol kas manes jie nedziugina schmoll.gif
Ar as nedazlibinu ,ar ant tos Palkos ner pomidoriuku? kazkaip turbut ne misijoieriaus poza fotkinai ,kad neina iziuret lotuliukas.gif

yra pomidoriukų ir dar žiedų sočiai tongue.gif Kompaktiškas augalas, pernai man citrina patiko savo kuklumu bet šiemet nesėjau.
Va erelio snapai kol kas didžiausius vaisius užsiauginę galėtų jau ir spalvą imti keisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 30 birželio 2015 - 15:15
QUOTE(saridon'e @ 2015 06 30, 16:14)
Ir part.lt tik taip kelia, negaliu visu ūgiu parodyti  doh.gif

user posted image

Labai įdomiai atrodo tie lapų kuokštai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 30 birželio 2015 - 15:21
Ne tik graziai atrodo, bet panasu, kad iskart salotos prie pomidoru patiektos lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=saridon'e,2015 06 30, 15:14]
Įdomi, įdomi ax.gif reiks kitus stiebus parišti nes kėtojasi į šonus kitus pomidorus grabalioja biggrin.gif Žiūrėsim kas per skonis ir koks derlius bus g.gif

Ir part.lt tik taip kelia, negaliu visu ūgiu parodyti doh.gif

yra pomidoriukų ir dar žiedų sočiai tongue.gif Kompaktiškas augalas, pernai man citrina patiko savo kuklumu bet šiemet nesėjau.

ui kokia faina wub.gif turbut ir lapu skabyt nereikia? o pomidoru dydis turbut nedideli bus ant ju? atrodo tai derlinga ir kompaktiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 06 30, 15:17)
bandžiau nufotografuoti bet dėl saulės prastokai išėjo.  blush2.gif
Palka  ax.gif

Koks įdomus pomidoras blink.gif Čia iš serijos "sužaliuos lazda" biggrin.gif
Atsakyti