Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Sveikos pomidorienes 4u.gif

Jau kazkada vaidenausi,kasdien skaitau ir mokinuosi is Jusu wub.gif esu pirmamete pomidoru augintoja.. Turiu jau daug pomidoriuku,bet nezinau nei vieno pavadinimo-visi daigai gauti dovanu..tad pries Jusu nuotraukas su aprasymais slepiuos doh.gif
Ateinu su dviem klausimais:

1. Vienos rusies gelsta lapu galai..kalio trukumas? Jei trest,tai su kuo?ir ar tik rodancius trukuma ar visus?
http://www.part.lt/i...8fbe83ef731.jpg
2. Gal zinot kas per pomidoras cia? Serksu pasidenges wub.gif kiek ieskojau neradau...
http://www.part.lt/i...c7cb34e6165.jpg
http://www.part.lt/i...1c06fa62797.jpg
http://www.part.lt/i...cc3d8130317.jpg
Aciu atsakiusioms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 30 birželio 2015 - 21:18
Sveiki,

Tikriausiai cia bus kokia demetlige?
user posted image
user posted image
user posted image

Ir visiskai pomidorai pas ji sustoje, visai neauga.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 29, 09:27)
Vaizdeliai tai super  wub.gif ir su lapais net...  bigsmile.gif

Aš šiais metais netariau, kad ankstyvam derliui reikia ne Betalux, o Polfast kitais metais bandyt. Polfast irgi tipo ansktyvas, o kekės ir patys pomidorai žymiau labiau akį džiugina  g.gif

Na va isgirdus "zemisku" pomidoru pavadinimu drasiau isijungti:D a tai auginant pakelinius is maximos jusu auginamos mundros veisles kompleksus varo ax.gif
Mano polfast tikrai ankstyviausia ir didziakiausiai jau, nepalygint su kitais kur kolkas kiausiukai kaip giliukai...
Antri metai ekspermentuoju su prekybcentriniais pomidorcikais, o jau kitamet esu nusiziurejus grazuoliu is jusu asortimento, reiks tik is anksto pasidairyt kur isigyt bigsmile.gif
Siemet is to gobsumo Dar Dar vietoj pernai augusiu 16 uzsisodinau 25 tai simet siltnamy dziungles doh.gif bet kolkas be ispudingu kunkolu.. Vakar is nevilties nuroviau konigen puszali geltoniuka... wub.gif
Be polfast konigen dar auga cheriai, brutus ir marglobe... Kai kurie jau jama verkslent del magnio trukumo.. Bet gal cia del dregmes trukumo.. Terorizuoju nes gana cia tuos lapus augint noriu bumbulu kaip pas jumi rolleyes.gif
Polfast
user posted image
Is dziungliu gyvenimo..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 30 birželio 2015 - 22:00
Pomidorai vėdinasi po asiūklinio dušo
user posted image

Nieko ypatingo, bet kol kas laikosi. O ir orus gerus žada. Tikiuosi po poros savaičių pradės pirmieji rausti. Jei patys nepradės, nešiu telefą su vaizdais iš šios temutės. Gal susisarmatiję paraudonuos ax.gif
Atsakyti
Saridone kas do ciudo ogoroda blink.gif

Jei nedziugina pomidoras didele nuodeme ji raut von? Kotas storas. Lapai susisuke kieti. Ziedynu nesimato. Kiti draugeliai jau konkolais pasipuose. O tas kvailelis azota tik savinas ir nieko nedaro.....ora tik gadina ir nervus mano dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 06 30, 22:58)
Saridone kas do ciudo ogoroda blink.gif

Jei nedziugina pomidoras didele nuodeme ji raut von? Kotas storas. Lapai susisuke kieti. Ziedynu nesimato. Kiti draugeliai jau konkolais pasipuose. O tas kvailelis azota tik savinas ir nieko nedaro.....ora tik gadina ir nervus mano dry.gif

As isroviau viena toki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2015 06 30, 21:37)
Siemet is to gobsumo Dar Dar vietoj pernai augusiu 16 uzsisodinau 25 tai simet siltnamy dziungles  doh.gif bet kolkas be ispudingu kunkolu.. Vakar is nevilties nuroviau konigen  puszali geltoniuka... wub.gif
Be polfast konigen dar auga cheriai, brutus ir marglobe... Kai kurie jau jama verkslent del magnio trukumo.. Bet gal cia del dregmes trukumo.. Terorizuoju nes gana cia tuos lapus augint noriu bumbulu kaip pas jumi rolleyes.gif

Is dziungliu gyvenimo..

Nusiraminkit, viskas čia gerai, jūs gal džiunglių nematėt bigsmile.gif Tie bumbulai - rezultatas daigų nešiojimo į šiltnamį nuo pat ankstyvo pavasario. Ateis laikas, užaugs ir pas jus, daigai gražūs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano Red Chery lapų kraščiukai ruduoja-panašu į kalio trūkumą? g.gif Sakykit kokias kalio trąšas perkate? Kokia konsentracija laistote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 01 liepos 2015 - 10:30
QUOTE(Ritaram @ 2015 06 30, 21:17)
Sveiki,

Tikriausiai cia bus kokia demetlige?

kiek aš įžlibinu, tai man į magnio trūkumą panašu. Dėmėtligės nematau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 01, 13:26)
kiek aš įžlibinu, tai man į magnio trūkumą panašu. Dėmėtligės nematau.

Pirmoje foto ant lapo galo yra tokios tamsios demeles.
Dar ir lapu krastai ruoja, dziuna.
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 07 01, 15:13)

esant dėmėtligei apvertus lapą kitoje pusėje tamsios dėmelės su pelėsiuku būna.
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 07 01, 16:13)

Tada gal dar ir kalio trūksta prie to magnio.Bet ne demėtligė.Ką turėjau, iš miego prikelta atpažinčiau ax.gif
Atsakyti