QUOTE(daimura @ 2015 06 29, 09:27)
Vaizdeliai tai super

ir su lapais net...
Aš šiais metais netariau, kad ankstyvam derliui reikia ne Betalux, o Polfast kitais metais bandyt. Polfast irgi tipo ansktyvas, o kekės ir patys pomidorai žymiau labiau akį džiugina
Na va isgirdus "zemisku" pomidoru pavadinimu drasiau isijungti:D a tai auginant pakelinius is maximos jusu auginamos mundros veisles kompleksus varo
Mano polfast tikrai ankstyviausia ir didziakiausiai jau, nepalygint su kitais kur kolkas kiausiukai kaip giliukai...
Antri metai ekspermentuoju su prekybcentriniais pomidorcikais, o jau kitamet esu nusiziurejus grazuoliu is jusu asortimento, reiks tik is anksto pasidairyt kur isigyt
Siemet is to gobsumo Dar Dar vietoj pernai augusiu 16 uzsisodinau 25 tai simet siltnamy dziungles

bet kolkas be ispudingu kunkolu.. Vakar is nevilties nuroviau konigen puszali geltoniuka...
Be polfast konigen dar auga cheriai, brutus ir marglobe... Kai kurie jau jama verkslent del magnio trukumo.. Bet gal cia del dregmes trukumo.. Terorizuoju nes gana cia tuos lapus augint noriu bumbulu kaip pas jumi

Polfast

Is dziungliu gyvenimo..