Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Ex @ 2015 07 07, 13:22)
Visų Kardinolų, Kardinolų Mazarinių ir Mazarinių spalva yra avietinė (ruuužava) smile.gif

Klausykit, mergos, čia naujokių neklibinu, bet kai kurios SM esat senos tarkos. Kokio bieso negalit išmokt normaliai cituoti postą? Suplakat ir svetimus, ir savus postus į bendrą kokteilį, nesuprasi kas ką rašo, kas ką klausia ar atsako. Davai, susiimat ir išmokstat. Baisus čia, mat, mokslas.. mad.gif

Aciu! 4u.gif

Jei cia man buvo skirta tai labai persiprasau blush2.gif jau kelinta karta uzkliunu jums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 07, 13:27)
o spalva ju tikra kokia? Kardinolu? 4u.gif

Dar nei vienas neprinoko, bet kaip ir minėjo, ant pakelio rašo "jarko malinovoj okraski", nors nuotrauka uždėta ryškiai raudonų biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2015 07 07, 14:22)
čia naujokių neklibinu

Naujokės pačios pasiklibins ir pasistengs mirksiukas.gif

Ir dar. Jau paragavau Batiania ir Budionovka. Esu jaučiaširdžių mėgėja, bet Batiania mane nuvylė vėl tuo, ko labiausiai nemėgstu - miltingas...(iš anksto persiprašau, kam tokie pomidorai patinka ir būtent tokių ieško 4u.gif , pvz. mano anyta). Su Budionovka viskas tvarkoj - sultingas, konsistencija vientisesnė, tvirtesnė neišsibarsto pomidoras trupinėliais po burną, kaip anas , nors ir nėra kietas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiSole: 07 liepos 2015 - 16:50
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 07, 14:56)
Jei cia man buvo skirta tai labai persiprasau blush2.gif jau kelinta karta uzkliunu jums tongue.gif

Aha, čia buvo ir tau skirta smile.gif Dar tau užnugaryje irgi kelios "senos tarkos" jovalą maišo smile.gif
O tu nepergyvenk, kad kliūni - gavusi kupron greičiau pasitaisysi lotuliukas.gif

MiSole, apie Budionovką rusų forumuose labai geri atsiliepimai. Neauginau tokios veislės, bet, matyt, vertas dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 liepos 2015 - 17:10
Laba diena, noriu ir aš pasirodyti
user posted image
Turėjo būti Red Stuffer, bet tikriausiai tai ne jis? Kas galėtų būti ?
O čia turėjo būti Šokoladka, bet matyt irgi ne ji, panašu į De barao juodą arba Black Plum, man jie labai panašūs.
user posted image
Kiekvienais metais gaunasi šiokių tokių nesusipratimų .
Labai patiko žalia kriaušė iš Mičiko.
user posted image
Juodas triufelis- labai derlingas , sveikas augalas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 07, 17:08)
Aha, čia buvo ir tau skirta smile.gif Dar tau užnugaryje irgi kelios "senos tarkos" jovalą maišo smile.gif
O tu nepergyvenk, kad kliūni - gavusi kupron greičiau pasitaisysi lotuliukas.gif
MiSole, apie Budionovką rusų forumuose labai geri atsiliepimai. Neauginau tokios veislės, bet, matyt, vertas dėmesio.

cia kaip patarle ''musa vadinasi myli'' lotuliukas.gif

[quote=Dumsė,2015 07 07, 17:21]

o jau vaizdeliai wub.gif

sakaldka va kokia smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 07 07, 16:49)
. Su Budionovka viskas tvarkoj

Tai renkam sėklytes smile.gif Bus norinčių ax.gif smile.gif
Visi rodyti pomidorai labai gražūs. Turbūt pomidorų auginime ne naujokė?

QUOTE(Dumsė @ 2015 07 07, 17:21)

Derlingumas superinis thumbup.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 07, 18:43)

sakaldka va kokia smile.gif

Dėkui, Vaidastep, kad parodei Šokoladką, man kliuvo ne tas.
Čia Indigo Rose, auga trim stiebais, derlingas, tik nesuprantu, ar prinokęs, ar ne.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 07, 18:08)
apie Budionovką rusų forumuose labai geri atsiliepimai

Na, panašu, nes ir gero skonio, ir derlingas mirksiukas.gif Tik lapai jo, kaip ir kitų rusiškų jaučiaširdžių, pastoviai nukeipę, nedžiugina vaizdelis, atrodo tuoj tuoj nusibaigs ax.gif Bet kažkaip derliui tai nemaišo biggrin.gif

QUOTE(Dumsė @ 2015 07 07, 18:21)

Oho kokie derlingi wub.gif
Triufelį turėjau pernai, labai patiko smile.gif Tik nuskinti greitai minkštėja g.gif

QUOTE(Riolita. @ 2015 07 07, 18:57)
Tai renkam sėklytes  smile.gif  Bus norinčių  ax.gif  smile.gif
Visi rodyti pomidorai labai gražūs. Turbūt pomidorų auginime ne naujokė?
Derlingumas superinis thumbup.gif  Gražu  wub.gif

Rinksim rinksim smile.gif Ačiū už gerą žodį 4u.gif Nežinau, kokia čia kategorijai save priskirti g.gif Ketvirti metai jau... Šiltnamiukas mažas, tik 12 kv., bet visas pomidorams ax.gif Pirmuosius du metus reikia išbraukti , nes ligos anksti apnikdavo, nemokėjau apsaugoti doh.gif Tada pradėjau rimtai skaityti, ir čia dažnai paskaitydavau, tai pernai jau buvo pirmi geri metai, šiemet dar geriau viskas klojasi (ptfu ptfu ptfu biggrin.gif ). Po truputį "atidirbinėju" skolą, kad naudojaus jūsų žiniom 4u.gif

Noriu paklausti, ar pomidoriukai dar toliau auga, kai lapus išskinat po kekėm? Aš niekaip nesiryžtu jų išskabyti, nes vieni rausta, o kitiems toj pačioj kekėj dar augti ir augti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiSole: 07 liepos 2015 - 18:42
Sveikos smile.gif konkolai pas visas ispudingi! Saunuoles!

Mano siltnamy irgi jau matyt nemazos kekes, bet kol kas zalios. Valgau tik betaluxus ir tomatoberry sirdeles jau ima keist spalva. Ju derlingumas ir grozis wub.gif

Siaip tai atejo liepa, ateina ir kvarabos. Padekit suprast, ka cia turiu. Nedaug tokiu lapu, visus isgenejau. Ryt vakare galvoju purkst soda su muilu. Ka manot?

Pradzioj buna taip
user posted image[/URL[URL=http://www.part.lt/perziura/8e5b4150c6f1e77d51830d6ccbc21736829.jpg]user posted image

O galiausiai taip
user posted image
Atsakyti
Gardi,pridarei bordakų .Mažink nuotraukas ,bo tik šienas matosi.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 07 07, 18:19)
Dėkui, Vaidastep, kad parodei Šokoladką, man kliuvo ne tas.
Čia Indigo Rose, auga trim stiebais, derlingas, tik nesuprantu, ar prinokęs, ar ne.
user posted image

O iš kur seklos šokoladkos? iš pokelio ar mainais?
Indigo rose nesėjau šiemet turiu tik indigo apple,pati tik pirmi metai kai turiu tokius mėlynus ,tai nelabai ką galiu pasakyti blush2.gif spėju pagal minkštumą reikėtu spręsti apie sunokimą biggrin.gif Aš zalia šokoladka šitaip tikrinu biggrin.gif
Atsakyti
o ta zalia sokoladka nuo normalios kuom nors skiriasi?
Atsakyti