Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(vaidastep @ 2015 07 07, 21:35)
Ka tik suniamniojau po vieną iš jų  biggrin.gif tai pagal mano skonio receptorius skiriasi abu  smile.gif zalia š. yra didesni pagal vaisių didumą ir saldesni nei tikrieji,na ir aišku spalva tongue.gif

Vaidastep, ar galima stoti į eilę Žalios Šokoladkos? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 07, 23:25)
Jo, tos tai gerulės. Visada kyla nuostaba, kaip medis atlaiko.  doh.gif pas pačią, žiūriu, tas pats: Pirma kekė ant žemės. Tas tai knisa.

Nieko, kad kekė ant žolės, pas mane daug tokių. Svarbu, kad augalas simpatiškas,derlingas , o ir vaisių skonis man patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 07 08, 11:27)
Nieko, kad kekė ant žolės, pas mane daug tokių. Svarbu, kad augalas simpatiškas,derlingas , o ir vaisių skonis man patiko.  smile.gif

Svarbu nepernokint jų, nes pernokusios marmalado skonio. g.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 08, 10:18)
Mičiko ,aš eilėn stoju ax.gif nes ukrainietiškos izumrudnospanašu,kad vyšninės kriaušytės bus verysad.gif

Sutarta. drinks_cheers.gif paspjaudysiu. Net 3 medžius auginuosi šiemet. Užteks.
Klausyk, o kaip tavo čiabuvių pimpiai ir tie kubinski auga? Derlingi? Nes pas mane tokie ką žinau... Ir įtariu abu jie pimpiai, nėra kubinski....
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 08, 11:01)
mičiko, aš irgi eilėj, jei ji dar ne iki kinų sienos ax.gif

Iki kinų, ale kai kas po blatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 08, 11:32)

Iki kinų, ale kai kas po blatu  mirksiukas.gif

ojejei kaip fainei biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Dumsė,2015 07 08, 10:27]
Vaidastep, ar galima stoti į eilę Žalios Šokoladkos? ax.gif

Laisvai biggrin.gif keisim į Mičiko kriauše blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 08 liepos 2015 - 12:44
Vaidastep, jūs cituodama po paskutinio guote spustelkit enter ir tada pradėkit rašyt, tada citata bus rodoma teisingai ir niekas nebekibs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 08 liepos 2015 - 12:51
QUOTE(Paladė @ 2015 07 08, 13:49)
Vaidastep, jūs cituodama po paskutinio guote spustelkit enter ir tada pradėkit rašyt, tada citata bus rodoma teisingai ir niekas nebekibs  biggrin.gif

Dar vienas Leninas blink.gif Mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis...Pedagogių tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 08, 13:04)
Dar vienas Leninas  blink.gif Mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis...Pedagogių tema  rolleyes.gif

ką išmoksi, ant kupros nenešiosi cool.gif
Atsakyti
Pristatau pirmuosius raudonskruosčius Orkado H
user posted image
user posted image

O čia šiaip, man labai gražūs lotuliukas.gif KOSTROMA F1
user posted image

Dar pradeda nokti Toro ir Black Cherry thumbup.gif
Atsakyti
...o kaip ... čiabuvių pimpiai ir tie kubinski auga? Derlingi? Nes pas mane tokie ką žinau... Ir įtariu abu jie pimpiai, nėra kubinski....

pas mane analogiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 08, 14:04)
Dar vienas Leninas  blink.gif Mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis...Pedagogių tema  rolleyes.gif

nu kam žmogui pielinimas dėl neaiškaus citavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 08, 12:32)

Ką čia, kūtvėlos, dalinatės, a? Tik neužeik pusdienį, jau eilė iki kinų sienos. Nieko nežinau, man viskas be eilės - aš su mirgalkėm atėjau user posted image

QUOTE(adija5 @ 2015 07 08, 14:04)

Kas nepatinka pomidorkai? Kiba kokia erkė tau įkando..
Atsakyti

Ir įtariu abu jie pimpiai, nėra kubinski....
Papildyta:

Pimpių niekada nebūna per daug lotuliukas.gif
O blatas po ką? lotuliukas.gif Einu kilimėlį pasitiesiu pasienyje, kad kumpių nenugulėčiau ax.gif
ex, pomidorais apsivalgei-į pomidorų lysvę su mašina važiuoti blink.gif
Atsakyti