Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(makee @ 2015 09 27, 19:54)
oi panos  blush2.gif ka tik valanda telefonu praplepejom,apie viska ir daug....zodziu kaip jis sako,as zinau,kad ir tu nori,kam tau lauzytis :)bet man dar kazkur giliai ir sazine balsa savo rodo smile.gif....bet tas jausmas kai skaitai sms ir sypsaisi,tas jausmas,kai vyras taves nori.O ne vien priekaistai ir buitiniai klausimai...zodziu bandau laikytis bet nezinau ar ilgam,ryt varom kavos gert  blush2.gif o tel kolkas bendrauju drasiai,kol vyras komandiruotej

biggrin.gif Nu ka, amen seimai.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 19:40)
o kaip jūs dabar? nebejauti to? ar santykių nebėr?

Susirasom. Zinau kaip jis gyvena, jis zino kaip as. Su jausmu nezinau, nemaciau, negirdejau jau tris menesius tai viskas kas buvo dabar atrodo kad nutike ne man.
Ko gero supratau, kad ne jo man reikejo, o to jausmo.
Galvoju apie ji lengva forma. Ir kavos esu linkusi isgert.. Atsilaikyciau jau ir jokiu gasliu minciu
Papildyta:
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 08:40)
Kaip daznai matotes su pagundom,kur susitikinejat,nvyrai neitaria
?

as kartais nesimatydavau 6 menesius cool.gif
Rasydavomes kasdien, taciau mus skyre 300 km atstumas, jo amzinos komandiruotes, ir, tiketina, ne itin didelis noras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 27 rugsėjo 2015 - 19:12
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 18:54)
tas jausmas,kai vyras taves nori.

tas jausmas kerta stabdžius, tikrai... bet patarimas koncentruotis į savo norus, jausmus. ar tikrai nori TĄ žmogų patirt live or die? jei taip - bent nesigailėsi. o sąžinė savo parodys skaudžiausiai, kai viskas aprims...
Atsakyti
Makee-kaip susipazinot? kuom suzavejo?
Raai patinka jausmas kai zinai kad taves nori..Na, geras jausmas..Medzioja jis. O kai sumedzios? nebus nusivylimo?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 09 27, 19:07)
Susirasom.  Zinau kaip jis gyvena, jis zino kaip as. Su jausmu nezinau, nemaciau, negirdejau jau tris menesius tai viskas kas buvo dabar atrodo kad nutike ne man.
Ko gero supratau, kad ne jo man reikejo, o to jausmo.
Galvoju apie ji lengva forma. Ir kavos esu linkusi isgert.. Atsilaikyciau jau ir jokiu gasliu minciu

jis žino kaip jautiesi, ką mąstai dabar?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 20:25)
jis žino kaip jautiesi, ką mąstai dabar?

Neturiu ko jam pasakyti apie jausmus, nes pati nezinau kokia dabar ju busena. As jam tik parasiau kai busiu jo krastuose su vyru, brukstelsiu pasimatyt prie kavos. Jau tik tiek. Siuo metu nenoreciau gryzti i ta slegiancia jausmu busena, ten liko tiek nusivylimu. Dabar santykiai stabilus kazkokie, siuncia bucinius, bet jauciuos kaip darzelinuke..Draugiskai papasakoju jam apie kaimyno komplimentus, rodoma demesi..Na ka daugiau rasyt biggrin.gif Kartais paerzinu, pasiunciu kokia foto internetine erotiska, sakau va taip ir neisbandem, pajauciu kaip sukyla jam aistra ar kazkas neivardinto, bet as atsijungiu ir ramiai nueinu miegoti. Kas buvo tas buvo.
Pakito ir mano isvaizda per tuos kelis menesius. Emiau mylet save, ne ji, o mylint save viskas kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 27 rugsėjo 2015 - 19:34
jai ne paslaptis koks jusu amzius ir koks amzius jusu pagundu?kaip tvarkotes su sazine ir baime buti prigautom ?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 09 27, 19:32)
Neturiu ko jam pasakyti apie jausmus, nes pati nezinau kokia dabar ju busena. As jam tik parasiau kai busiu jo krastuose su vyru, brukstelsiu pasimatyt prie kavos. Jau tik tiek. Siuo metu nenoreciau gryzti i ta slegiancia jausmu busena, ten liko tiek nusivylimu. Dabar santykiai stabilus kazkokie, siuncia bucinius, bet jauciuos kaip darzelinuke..Draugiskai papasakoju jam apie kaimyno komplimentus, rodoma demesi..Na ka daugiau rasyt biggrin.gif Kartais paerzinu, pasiunciu kokia foto internetine erotiska, sakau va taip ir neisbandem, pajauciu kaip sukyla jam aistra ar kazkas neivardinto, bet as atsijungiu ir ramiai nueinu miegoti. Kas buvo tas buvo.
Pakito ir mano isvaizda per tuos kelis menesius. Emiau mylet save, ne ji, o mylint save viskas kitaip

kaip manai, tavoji dabartinė būsena nėra iššaukta kažkokio jo elgesio ar elgesio stokos? iš parašymo atrodo lyg paties žaidimo dar norėtum, bet nebetenkina jo taisyklės.

užkliuvo paskutinė frazė: vistik manai, kad mylėjai jį?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 09 27, 20:25)
Makee-kaip susipazinot? kuom suzavejo?
Raai patinka jausmas kai zinai kad taves nori..Na, geras jausmas..Medzioja jis. O kai sumedzios? nebus nusivylimo?

pazystami seniai,mergino irgi seniai,dar beveik laisva moteris buvau,bet pasirinkau nevedusi,uzgyvenom vaika...netycia sutikau ji pries savaite mieste,pamaciau ir trenke zaibas biggrin.gif susiradau jo nr ir parasiau sms,va ir prasidejo ;)jausmas nerealus,o dar geresns butu jai mokeciau isjungt sazine grauzima,nrs patikek mano mb nusipelne,aisku,kad ne to,kad as pagunda isitaisyciau
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 19:56)
jai ne paslaptis koks jusu amzius ir koks amzius jusu pagundu?kaip tvarkotes su sazine ir baime buti prigautom ?

30+, jis ženkliai vyresnis. o tavo su juo?
su baime normaliai - nedarau nesąmonių, atsargi iki smulkmenų ir pagunda labai pasitikiu. su sąžine nesusitvarkau... niekaip sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 27 rugsėjo 2015 - 20:22
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 21:08)
30+, jis ženkliai vyresnis. o tavo su juo?
su baime normaliai - nedarau nesąmonių, atsargi iki smulkmenų ir pagunda labai pasitikiu. su sąžine nesusitvarkau... niekaip sad.gif

30 metu skirtumas? ohmy.gif
mano pagunda tik 9 metai vyresnis ;)manau su sazine ir as nesusidraugausiu.Nors pati ka tik pasiuliau kitam savaitgaliui ka nors susiorganizuot,jai jis neuzimtas,laukiu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 18:56)

tarp manes su pagunda 17 metu skirtumas unsure.gif

prigauta buti nebijau, nes as 'single'. O ir siaip mums prigautiems buti nera sansu.

QUOTE(makee @ 2015 09 27, 19:34)
30 metu skirtumas? ohmy.gif

As suprantu, kad jai 30+ on ne skirtumas tarp ju mirksiukas.gif
Atsakyti