Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(makee @ 2015 09 27, 20:56)
jai ne paslaptis koks jusu amzius ir koks amzius jusu pagundu?kaip tvarkotes su sazine ir baime buti prigautom ?

Man su pagunda vidutine amziaus krize biggrin.gif Ta krize mane padariusi buvo kvailesne nei paaugle buvau

QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 21:01)
kaip manai, tavoji dabartinė būsena nėra iššaukta kažkokio jo elgesio ar elgesio stokos? iš parašymo atrodo lyg paties žaidimo dar norėtum, bet nebetenkina jo taisyklės.

užkliuvo paskutinė frazė: vistik manai, kad mylėjai jį?

As ji ir myliu, kaip meiluzi wub.gif Joks vyras daugiau man tiek nesujauks jausmu, visus lyginsiu su juo.
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 21:08)
30+, jis ženkliai vyresnis. o tavo su juo?
su baime normaliai - nedarau nesąmonių, atsargi iki smulkmenų ir pagunda labai pasitikiu. su sąžine nesusitvarkau... niekaip sad.gif

Jei mano vyras nebutu pats atitinkamu velniu "priedes" butu man nekas..Ismokau su sazine draugaut ir as, su laiku
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 09 27, 22:03)
tarp manes su pagunda 17 metu skirtumas  unsure.gif

prigauta buti nebijau, nes as 'single'. O ir siaip mums prigautiems buti nera sansu. 

kai buvau single nebijojau ir as,tiesiog megavausi TUO ; dabar viskas kitaip
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 20:34)
30 metu skirtumas?

aš 30+, jis vyresnis. daugiau kaip 10m biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 22:46)
aš 30+, jis vyresnis. daugiau kaip 10m biggrin.gif

drinks_cheers.gif. Supratau
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 09 27, 21:03)

prigauta buti nebijau, nes as 'single'. O ir siaip mums prigautiems buti nera sansu. 

tai jis joks ne pagunda, esi laiva - elgies kaip nori wink.gif gal jam ir esi pagunda, nzn kokia situacija, bet tau jis - laisvas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 27, 20:49)
tai jis joks ne pagunda, esi laiva - elgies kaip nori wink.gif gal jam ir esi pagunda, nzn kokia situacija, bet tau jis - laisvas pasirinkimas.

bet jis vedes. O meiluze buti nenoriu schmoll.gif

Tad visa laime, kad matomes tokiomis aplinkybemis, kad kakzo labai nenuveiksi. Nebent labai patiktu extrymai...

Kitokiu atveju jau senai buciau neatsilaikiusi unsure.gif
Atsakyti
su pagundom matotes dienomis ?ar vakarais
mes kazkur lekiam kita savaitgali,liepiau jam sugalvot kur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 21:14)
su pagundom matotes dienomis ?ar vakarais
mes kazkur lekiam kita savaitgali,liepiau jam sugalvot kur wink.gif

tad visgi suksite i kaire unsure.gif

Tokiu posukiu i kaire niekaip nepateisinciau(kaip beja ir visu kitu). Tik siuo atveju jus tai darote samoningai. Va sito tai niekaip nesuprantu schmoll.gif

Kas jus laiko kartu su vyru?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 09 27, 23:47)
tad visgi suksite i kaire  unsure.gif

Tokiu posukiu i kaire niekaip nepateisinciau(kaip beja ir visu kitu). Tik siuo atveju jus tai darote samoningai. Va sito tai niekaip nesuprantu  schmoll.gif

Kas jus laiko kartu su vyru?

kam pagunda reikalinga?kad tik sms pasirasinet ir pasvaigt is toli ?
mylejau vyra savo,bet tiek iskaudino kartu,kad dabar laiko tik vaikas ir pinigai,nes kolkas esu priklausoma nuo jo
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 22:49)
kam pagunda reikalinga?kad tik sms pasirasinet ir pasvaigt is toli ?
mylejau vyra savo,bet tiek iskaudino kartu,kad dabar laiko tik vaikas ir pinigai,nes kolkas esu priklausoma nuo jo

Buvo neistikimas?
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 21:49)

cia kerstas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizernia* @ 2015 09 28, 00:02)
Buvo neistikimas?

Gal geriau butu buves neistikimas

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 09 28, 00:31)
cia kerstas toks  g.gif

cia ne kerstas,cia pasekmes.
Atsakyti