Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos Nr.53

QUOTE(open @ 2015 09 27, 20:56)
biggrin.gif Nu ka, amen seimai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(makee @ 2015 09 28, 00:49)
kam pagunda reikalinga?kad tik sms pasirasinet ir pasvaigt is toli ?
mylejau vyra savo,bet tiek iskaudino kartu,kad dabar laiko tik vaikas ir pinigai,nes kolkas esu priklausoma nuo jo

Kaip supratau pagunda irgi turi seima? Ar buvot meiluziai tada, kai buvot beveik laisva?
Galiu jusu scenariju parasyti. Nes vienas tip top pavyzdis buvo.
Gyvene seima. Vyras moteris ir vaikas. Vyras vazinejo i komandiruotes(kaip Jusu). Moteriai pasidare liudna. Susimirksejo su seimos draugu. Turinciu zmona ir vaika. "Paragavo", patiko. Jam matomai irgi. Sugalvojo plana huligana. Issiskirti su savo antrom pusem ir pradeti bendra laiminga gyvenima kartu. Abu pranese savo planus antrom pusem. Moteris issiskyre. Meiluzis ne. Ar zmona nesutiko skirtis, ar pats persigalvojo, istorija nutyli. Liko moteris ant ledo. Nes irgi, taip kaip ir Jus su vyru riso finansai. Kas jai liko? Nuleidus galva grizti pas vyra. Bet neilgam. Po kurio laiko(daejo zmogui) vyras ja isvare.
Tai tikra istorija pries du mazdaug metus buvo aprasyta SM.
O jei Jusu numatomas meiluzis laisvas, turiu kita scenariju. mirksiukas.gif
Taip, kad iki kito savaitgalio dar turit laiko, pagalvoti ar verta. Po to jau netikiu, kad nepridarysit klaidu. verysad.gif
Me-Boho ♥ Rasei, kad su pagunda nesimatysit. Keiti darba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 09 28, 10:00)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Kaip supratau pagunda irgi turi seima? Ar buvot meiluziai tada, kai buvot beveik laisva?
Galiu jusu scenariju parasyti. Nes vienas tip top pavyzdis buvo.
Gyvene seima. Vyras moteris ir vaikas. Vyras vazinejo i komandiruotes(kaip Jusu). Moteriai pasidare liudna. Susimirksejo su seimos draugu. Turinciu zmona ir vaika. "Paragavo", patiko. Jam matomai irgi. Sugalvojo plana huligana. Issiskirti su savo antrom pusem ir pradeti bendra laiminga gyvenima kartu. Abu pranese savo planus antrom pusem. Moteris issiskyre. Meiluzis ne. Ar zmona nesutiko skirtis, ar pats persigalvojo, istorija nutyli. Liko moteris ant ledo. Nes irgi, taip kaip ir Jus su vyru riso finansai. Kas jai liko? Nuleidus galva grizti pas vyra. Bet neilgam. Po kurio laiko(daejo zmogui) vyras ja isvare.
Tai tikra istorija pries du mazdaug metus buvo aprasyta SM.
O jei Jusu numatomas meiluzis laisvas, turiu kita scenariju.  mirksiukas.gif
Taip, kad iki kito savaitgalio dar turit laiko, pagalvoti ar verta. Po to jau netikiu, kad nepridarysit klaidu.  verysad.gif
Me-Boho ♥ Rasei, kad su pagunda nesimatysit. Keiti darba?  mirksiukas.gif

Su vyru skirtis nesiruosiu jis su zmona irgi;) abu zinom ko norim wink.gif beja as nebusiu pirma su kuria jus zmona isduoda
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 28, 15:13)
Su vyru skirtis nesiruosiu jis su zmona irgi;) abu zinom ko norim wink.gif beja as nebusiu pirma su kuria jus zmona isduoda

Dievo keliai nezinomi. Pirma persok griovi - paskui sakyk ka darysi o ko nedarysi. Neatmesk ir to, kad tavo vyras suzinojes (netycia) pats nepaduotu skyrybom. Buna ir taip. mirksiukas.gif
O apie pagunda maziau galvok ir skaiciuok su kiek jis dar miegojo be taves. Savo seima saugok nuo griuties. Nes vyrai dazniausiai sausi islipa is balos.
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 27, 23:49)
kam pagunda reikalinga?kad tik sms pasirasinet ir pasvaigt is toli ?
mylejau vyra savo,bet tiek iskaudino kartu,kad dabar laiko tik vaikas ir pinigai,nes kolkas esu priklausoma nuo jo

Meilužiški santykiai, jei žmonės padorūs, irgi turi moralės, kad ir kaip paradoksaliai galbūt tas skamba. Bet jūsiškiai papostringavimai - cinizmo viršūnė. Su vyru esat, nes jus išlaiko - žodž, kaip prostitutė, o kitas - tiesiai šviesiai sako, kad p...st nori tamstą - ir jums viskas ok, pasilaužysit dėl vaizdo, ir eisit - samoningai, žinodama kur ir ko. Čia ne meilužiavimas, o prostitucija, diedų tenkinimas-vieno už pinigus, o kito išvis - nes jis nori.. Savigarbos turit kažkiek?
Nenoriu įkąst, bet taip man jūsų situacija atrodo.
Papildyta:
QUOTE(makee @ 2015 09 28, 14:13)
abu zinom ko norim wink.gif beja as nebusiu pirma su kuria jus zmona isduoda

Jūs nežinot, ko norit. Jūsų būsimas meilužis - nors koks jis meilužis, manau, kad birbintojas vienkartinis - va jis tikrai žino, ko nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 rugsėjo 2015 - 16:53
QUOTE(virga @ 2015 09 28, 14:37)
Dievo keliai nezinomi. Pirma persok griovi - paskui sakyk ka darysi o ko nedarysi. Neatmesk ir to, kad tavo vyras suzinojes (netycia) pats nepaduotu skyrybom. Buna ir taip.  mirksiukas.gif
O apie pagunda maziau galvok ir skaiciuok su kiek jis dar miegojo be taves. Savo seima saugok nuo griuties. Nes vyrai dazniausiai sausi islipa is balos.

aciu wink.gif

QUOTE(vilnera @ 2015 09 28, 18:02)
Meilužiški santykiai, jei žmonės padorūs, irgi turi moralės, kad ir kaip paradoksaliai galbūt tas skamba. Bet jūsiškiai papostringavimai - cinizmo viršūnė. Su vyru esat, nes jus išlaiko - žodž, kaip prostitutė, o kitas - tiesiai šviesiai sako, kad p...st nori tamstą - ir jums viskas ok, pasilaužysit dėl vaizdo, ir eisit - samoningai, žinodama kur ir ko. Čia ne meilužiavimas, o prostitucija, diedų tenkinimas-vieno už pinigus, o kito išvis - nes jis nori.. Savigarbos turit kažkiek?
Nenoriu įkąst, bet taip man jūsų situacija atrodo.
Papildyta:

neikandot wink.gif kazkaip manes neveikia kitu zmoniu umone situ klausimu,juo lab,kad nezinote mano situacijos

Jūs nežinot, ko norit. Jūsų būsimas meilužis - nors koks jis meilužis, manau, kad birbintojas vienkartinis - va jis tikrai žino, ko nori.

as zinau ko noriu ir suprantu ko nori jis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 28, 18:06)
aciu wink.gif
as zinau ko noriu ir suprantu ko nori jis wink.gif

Iš jūsų surašytų dalykų - manau, kad esat pikta, nusivylus vyru, su kokia tai keista saviverte. Jei manot, kad ta savivertė pakils, pasitvarkius su diedu, kuris jumyse tik tą ir mato - skylę, o ne žavią seksualią moterį - nes tokioms nesiūlo diedai tiesiai šviesiai kišt, anie subtiliau, gražiau mergina, jaukinasi - deda dūšios į santykius, o ne skaičiuoja laiką ir spiria-kad jau gana laužytis. Tai va sugulimas su tokiu - savivertę pakelt gali? Gi jis jus psichologiškai spaudžia. Jumis manipuliuoja.
Atsakyti
eiiii, moteros, nedarom ir vėl raganų medžioklės, a? nagi jums pačioms įdomu paskaitinėt - padarysit bobturgį ir vėl nieks nebendraus čia smile.gif
makee šeimos saugojimas ar nesaugojimas yra jos pačios reikalas, tikrai ne jūsų ar mano. nepraeis jai noras nuo jūsų parašymų. o ir prostitute išvadint, na turėkim elementarios etikos nepažįstamai, negalima taip. ką išvis mes žinom apie ją ir jos gyvenimą? jei įdomu - bendraujam, kam pikta skaityt - nėr ko lįst į tokią temą wink.gif
Atsakyti
Su nostalgija prisimenu forumo tema, kuomet buvo tiek pokalbiu..
Ir tikra tiesa, nera ko kritikuot. Buvo ir sioje temoje santykiu, prasidejusiu nuo sex, o besibaigusiu nuotykiu, kuris buvo visiskai neprognozuojamas.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 09 27, 22:13)
bet jis vedes. O meiluze buti nenoriu  schmoll.gif

Tad visa laime, kad matomes tokiomis aplinkybemis, kad kakzo labai nenuveiksi. Nebent labai patiktu extrymai...

Kitokiu atveju jau senai buciau neatsilaikiusi  unsure.gif

suprantu, ne kas tokia situacija...

bet turėjau minty, kad pagundomis čia vadinami meilužiai, o tau jis joks meilužis, tiesiog netinkamas. jam būtum SM terminais pagunda. bet žodžio prasme tai taip, pagunda - kaip šokoladas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 28 rugsėjo 2015 - 20:02
aciu uztarejoms wink.gif ir aciu kritikems wink.gif.Prostitute nesijauciu todel ir neisizeidziau :Pbeja,jis man sako komplimentus,jis mane mergina,bet neslepia ko nori,bet nesuprantu kur cia problema?Juk ir taip aisku,kad pagundos skirtos ne tam,kad lovoj knygas skaityt...Beto,jai istekejusi moteris pati pirma parase jam zinute po susitikimo mieste...tai manau kiekvienam vyrui aisku,kad ne ledu nori su juo pavalgyt,todel ir pasake,tiesiai sviesiai

Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2015 09 28, 20:11)
Su nostalgija prisimenu forumo tema, kuomet buvo tiek pokalbiu..
Ir tikra tiesa, nera ko kritikuot. Buvo ir sioje temoje santykiu, prasidejusiu nuo sex, o besibaigusiu nuotykiu, kuris buvo visiskai neprognozuojamas.

pas mus sex dar nebuvo ;)Mes kasdien matomes,kalbames,geriam kava,pasivaikstom,pasibuciuojam ir sms bendraujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 09 28, 20:08)
jis mane mergina,bet neslepia ko nori,bet nesuprantu kur cia problema?

drinks_cheers.gif
vadinkit mane cinike, bet aš manau tai ir yra meilužių santykių etika - būt atvirais. neatleistina čia pasakos apie jausmus, draugystę etc, siekiant tik lovon greičiau.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 09 28, 21:18)
drinks_cheers.gif
vadinkit mane cinike, bet aš manau tai ir yra meilužių santykių etika - būt atvirais. neatleistina čia pasakos apie jausmus, draugystę etc, siekiant tik lovon greičiau.

drinks_cheers.gif butent
Atsakyti