Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Žiūriu visos matyt atostogauja ar šiaip kuo užsiėmusios mirksiukas.gif

QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2015 07 30, 13:33)
o dabar lb sumazejo, vos 3-5 ziedeliai ant vieno kotelio?trasu trukumas ar kas cia nutiko?

Jei matot kad gražios, tai niekas joms nenutiko. Jei gausiai žydėjo tai matyt pritrūko jėgų. Pelargonijas reikia tręšti visą laiką, aišku nepersistengiant.

QUOTE(zygintama @ 2015 07 30, 14:06)
kaip supratau, motinini apkarpyta augala nesti kur vesu ir sviesu, taip laikyti iki vasario men. o kaip su isaknydintais auginukais? juos lepinti kambaryje ant palangiu?

Kadangi aš neturiu tokių sąlygų,tai laikau tamsiame rūsyje, parsinešu vasario mėnesį. O jaunus augaliukus palieku ant palangės, nes šaknynas silpnas tai neaišku kaip išsilaikytų nelaistytos.

QUOTE(swarcas @ 2015 07 31, 10:33)
Ir dar klausimas visoms...ar vasarą jūs genite pelargonijas, kad gražesni krūmai būtų? Maniškių rožiažiedžių krūmai kažkokie ištysę...norėtųsi labiau šakotų...

Nežinau kaip kitos, bet aš geniu. Tik tiek kad žydi ant šakų viršūnių, tai nugenėjus nėra žiedų, kol išleidžia naujas.O rožiežiedės tai iš vis, kol sugalvoja šaką išleisti, kol žiedą suformuoja, kol išskleidžia...atsibosta laukti. Ir kai kurios iš vis sunkiai šakojasi. Viena yra , kiek nukerpu tiek vieną šakelę iš šono leidžia. Norint turėti gražų kuplų kupstelį, turbūt reiks daug jėgų įdėti, jei iš viso pasiseks.
Jei nereikia atžalų dauginimui, tai aš paprasčiausiai nugnaibau viršūnėles, kur noriu kad šakotųsi, nelaukiu kad ištystų.
Atsakyti
Sakykit, o kodel roziaziedes man pilnai neissiskleidzia? Ko joms truksta? Swanland pink ir apple blosom rusys. Dar pilnai neissiskleide, o jau dziusta sad.gif
Atsakyti
Man tai norisi rekti doh.gif Uzpuole 3rusiu kenkejai. Kazkokios kirmelytes, primezga kaip voratinki, susisuka lapai ir grauzia lapus, amarai ir baltasparniai. Ar gali buti blogiau? doh.gif cry.gif Buvau ispurskus pries men gal, dabar vel pilna, teks vel purkst. O nuo purskimo man lapai demen nueina ir ziedai negrazus doh.gif
Atsakyti
Merginos, kur galima nusipirkt pelargoniju Sybil seklu ? niekur nerandu g.gif
Atsakyti
Keliam temą į viršų mirksiukas.gif
Nufotografavau prieš karščius, žiūrėsiu kaip atrodys po karščių, nes niekas neužstoja nuo po pietinės saulės. Dabartinis oras tai joms labai patiko smile.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Namuose buvo tokia bliški, o lauke atsirado raudonos spalvos smile.gif ir iš vis lauke visoms daug labiau patinka, kurios paliktos , tai žymiai mažesnės ir žiedynų mažiau.

user posted image
Atsakyti
Pasakiška. Žiūriu ir vis papildomų norisi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 08 04, 16:51)
Keliam temą į viršų  mirksiukas.gif
Nufotografavau prieš karščius, žiūrėsiu kaip atrodys po karščių, nes niekas neužstoja nuo po pietinės saulės. Dabartinis oras tai joms labai patiko smile.gif

Nuostabios wub.gif Sutinku - lauke joms tikrai labiau patinka

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2015 08 04, 16:15)
Pasakiška.  Žiūriu ir vis papildomų norisi.  lotuliukas.gif

Sveikos, jusu grazuoles akis dziugina!!! Ir man vis norisi papildomai kokia grazuole nugriebti! Kazin kaip geliukai istvers uzejusius karscius?
Atsakyti
Prasau, patarkite, kaip auginti ir kokiomis salygomis jaunus rudeni nukirptus, isaknydintus auginukus? Motinini migdyti rudeni nukirpta vesiai ir svesioj vietoj, o kaip su auginuksis? Ant palanges kambaryje? Iki vasario men.? O po to vasary apkarpyti kasas?
Atsakyti
Jediara graži raudona rožė wub.gif kaip suprantu ji nemaža... reiks ir man tokią įsitaisyti.

O pas mane kambaryje žydi tik "rožytės" biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ir tulpiažiedė pražydo smile.gif man ji nelabai, bet norėjosi savo akimis pamatyti kaip atrodo smile.gif jos gražūs lapai.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pelargoniju augintojos, sakykite, kas butu, jei dabar paseciau pelargoniju seklas? Siuo metu labai gera siluma joms sudygti ir daigeliams paaugti, kol dienos siltos ir sviesios? Ar tokie daigeliai sekmingai augtu iki pavasario?
Atsakyti
Aišku kad augtų mirksiukas.gif Pelargonijos toks augalas kad gali bet kada dauginti ir sėti. Tik jau reiks per žiemą laikyti ant palangės, nes manau nespės tiek sustiprėt kad žiemai kur nukišti bus galima. Na matysit kaip atrodys. Maniškės pasėtos pavasarį, tai jau pradeda žydėti. Bet nusivyliau, visai negražios, teks palikti lauke ir net nenešti į namus.
Atsakyti