Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2016 12 26, 20:39)
Mergaitės, noriu paklausti tų, kurių pelargonijos žiemoja rūsiuose, garažuose ar palėpėse - ar einate jų bent keletą kartų per žiemą sudrėkinti?

Reikia palaistyti,nors kelis kartus. Aš pernai nei karto nelaisčiau tai keletas nudžiūvo, bet kadangi jų buvo per daug, tai to ir tikėjausi. Pas mane rūsyje,ypač kai tokios žiemos šiltos, yra per šilta, todėl ir žiemojimas sunkesnis, negu šaltomis žiemomis. Na, kaip nors mirksiukas.gif

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 12 27, 20:09)
O man klausimas ar atsigaus po žiemos, jei dabar kai kurios labai lapus meta nurudavusius? Iš vienos iš viso stabaras liko, kur iš daigo auginau

Atsigaus, jei stiebai žali. Jei visai nudžiuvo, tai turbūt jau galas. Pas mane šiemet daug liko namuose žiemoti, nes veislinių nenešiau į rūsį, nes nemažai pirmamečių, nedidelių. Tai irgi nenori augti, o nori ilsėtis. Tupinėjau aplink, o jos mėto džiovina lapus. Supykau ir tas miegales nunešiau į tamsesnę vietą ir sustačiau, tegu miega. Kotukai žali, paliesiu retkarčiais, vasarį nugenėsiu ir galės augti.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 12 27, 23:50)
Atsigaus, jei stiebai žali. Jei visai nudžiuvo, tai turbūt jau galas.

oi zinokite sios gelytes kantrios. as kazkada maniau, kad galas. ismeciau pavasari vazona i kitas zemes, sakau turesiu laiko iskratysiu ir sutvarkysiu. kai prisiruosiau ziuriu leidzia sakeles biggrin.gif

Paliet reikia kai miega jos.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 12 28, 00:50)
Reikia palaistyti,nors kelis kartus.

QUOTE(kristynka* @ 2016 12 28, 10:49)

Paliet reikia kai miega jos.

Su Naujais Pelargonijų metais!
Ačiū, supratau.
Atsakyti
Rudenį parsivežiau iš sodybos ir būna balkone dabar. Penkiaukšty daugiabuty(balkonas įstiklintas) , kambario durys visada praviros tai balkone nėra labai šalta. Pernai peržiemojo visi iš 8 kažkur vazonų.Bet į savaitę karta normaliai palaistau, žaliuoja net pasiutę.Kaip tik šiandien aplaužiau. O kelios krauna žiedelius wub.gif O kažkuriais metais buvo jau šalčiau, balkone buvo, ai sakau sušals ir į kambarį įsinešiau. Tai nyko ir nunyko, numetė lapus temperatūros skirtumo nepernešė, nes ir mamytei taip atsitiko. Staigus temp. pakeitimas nepatiko. Tei va tiek ax.gif
Atsakyti
Kada žadinsim savo gražuoles? bigsmile.gif Jau pasiilgau...
Atsakyti
Aš jau persodinau ir pastačiau į šviesą, šiaip visa tai darau vasarį, bet šiemet persitengiau su laistymi ir teko gelbėti nuo puvinio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos pelargoniju mylėtojos smile.gif

Šiemet ir as susigundžiau auginti šias gėles 4u.gif Noriu Jūsų patarimo. Kokios yra geriausios veislės svyrančių pelargonijų auginti balkonuose, terasoje? Kiek reikia,30cm lovelyje, sodinti jų? Visada augindavau surfinijas, tai apie pelargonijas nelabai ir žinau. ax.gif Nors daug informacijos yra, bet susisteminti sunku viską. Todėl prašau patyrusių patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2017 01 31, 10:02)
Sveikos pelargoniju mylėtojos smile.gif

Šiemet ir as susigundžiau auginti šias gėles  4u.gif Noriu Jūsų patarimo. Kokios yra geriausios veislės svyrančių pelargonijų auginti balkonuose, terasoje? Kiek reikia,30cm lovelyje, sodinti jų? Visada augindavau surfinijas, tai apie pelargonijas nelabai ir žinau. ax.gif  Nors daug informacijos yra, bet susisteminti sunku viską. Todėl prašau patyrusių patarimo  4u.gif

Turbut visos svyrančios panašios, gerai auga, gražiai žydi smile.gif, į tokį loveli aš sodinu 2 bakop[as ir 2 pelargonijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 10:05)
Turbut visos svyrančios panašios, gerai auga, gražiai žydi smile.gif, į tokį loveli aš sodinu 2 bakop[as ir 2 pelargonijas smile.gif

Taip, tikiu kad panašios, tik surfinijos labai jau priežiūros daug reikalauja, o mes tokie keliauninkai, tai reikia visada prašyti, kad kas prižiūrėtų, laistytų. Tai todėl ir nusprendžiau pabandyti pelargonijas. Miestai visada taip gražiai jomis išpuošti būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2017 01 31, 10:18)
Taip, tikiu kad panašios, tik surfinijos labai jau priežiūros daug reikalauja, o mes tokie keliauninkai, tai reikia visada prašyti, kad kas prižiūrėtų, laistytų. Tai todėl ir nusprendžiau pabandyti pelargonijas. Miestai visada taip gražiai jomis išpuošti būna  smile.gif

turėjau mintį svyrančias pelargonijas mirksiukas.gif

Čia miksas dideliam puode smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

o čia svyrančios, tik nepatvarkytos iš apačios smile.gif

Atsakyti
As su pluostagele derinu, tik tiek, kad ji labiau vandeni megsta nei pelargonijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 31 sausio 2017 - 11:06
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 10:30)
turėjau mintį svyrančias pelargonijas  mirksiukas.gif

4u.gif supratau. gražios 4u.gif o kaip ta kur kabo vadinas?

QUOTE(asedita @ 2017 01 31, 11:06)
As su pluostagele derinu, tik tiek, kad ji labiau vandeni megsta nei pelargonijos.

labai spalvos gražios ta alyvine ir raudona, super wub.gif as alyvines surfinijas augindavau, tai spalva superine man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 31 sausio 2017 - 18:25