Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

O kuom purškiate profilaktiškai? Pas maniškes buvo amarų, bet nežinau, ar ir jie peržiemojo...gal būtų gerai jas nupurkšti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2017 02 07, 16:36)
O kuom purškiate profilaktiškai? Pas maniškes buvo amarų, bet nežinau, ar ir jie peržiemojo...gal būtų gerai jas nupurkšti... ax.gif

Pas mane ir ta pati problema su pernykščiomis. Jau bando leisti naujus lapus, bet kartu ir amarai matosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2017 02 07, 16:36)

Purškiau previkuru. Kad bent dar gyvos pelargonijos sveikos išliktų.

Lyzuka, greičiausiai i draugės siulysiuosi, bet dar dvi stebimos.

Pernai reikėjo atsinaujinti kolekcija, jau gal ir per senos buvo ax.gif

Su balta atsisveikinau, bet žinau kas turi, jeigu ką, plensa galiu gauti. Kažkokia balta kita įsigijau, pavadinimo dar neišmokau, lyg soomerwalls vadinasi, na panašiai.

Amarams naikinti kitos priemonės tinkamos: decis, actara mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 vasario 2017 - 22:04
merginos turiu klausima mano dvi pelargonijos lipa is atskiru vazonu, nera jau vietos....ar galiu persodinti i loveli kuri kabinu pavasari ant palanges; bijausi nes bujoja stipriai
labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 02 14, 22:29)
merginos turiu klausima mano dvi pelargonijos lipa is atskiru vazonu, nera jau vietos....ar galiu persodinti i loveli kuri kabinu pavasari ant palanges; bijausi nes bujoja stipriai
labai aciu uz atsakyma 4u.gif

Jei tik turi vietos, kur laikyti lovelį- sodink. Gėlytės tikrai apsidžiaugs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2017 02 15, 07:02)
Jei tik turi vietos, kur laikyti lovelį- sodink. Gėlytės tikrai apsidžiaugs... biggrin.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Ar tiesa, ar mitas, kad pelargonijoms labiau patinka nedidelis vazonas? Nepamenu, ar kažkur skaičiau, ar iš bobučių girdėjau...
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2017 02 19, 23:50)
Ar tiesa, ar mitas, kad pelargonijoms labiau patinka nedidelis vazonas? Nepamenu, ar kažkur skaičiau, ar iš bobučių girdėjau...

tiesa. jos gausiau žydi
Atsakyti
Sveikutes, noriu pasidziaugti, maniskes jau praziemojo ir pradejo dziuginti wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kokios gražios . Pas mane trys lapai tooookio leisgyvės unsure.gif
Atsakyti
Labas. Į kokį substratą sodinate pelargonijas? Kas geriausia iš tų parduodamų mišinių?
Atsakyti
Laba smile.gif

Noriu patarimo, kaip manote gal jau galima į šiltnamį vežti palergonijas, šiltnamis stiklisnis pakankamai sandarus, dar uždengčiau agro plėvele, o gal nerizikuoti?
Atsakyti