O kuom purškiate profilaktiškai? Pas maniškes buvo amarų, bet nežinau, ar ir jie peržiemojo...gal būtų gerai jas nupurkšti...

QUOTE(swarcas @ 2017 02 07, 16:36)
O kuom purškiate profilaktiškai? Pas maniškes buvo amarų, bet nežinau, ar ir jie peržiemojo...gal būtų gerai jas nupurkšti... 

Pas mane ir ta pati problema su pernykščiomis. Jau bando leisti naujus lapus, bet kartu ir amarai matosi

QUOTE(swarcas @ 2017 02 07, 16:36)

Purškiau previkuru. Kad bent dar gyvos pelargonijos sveikos išliktų.
Lyzuka, greičiausiai i draugės siulysiuosi, bet dar dvi stebimos.
Pernai reikėjo atsinaujinti kolekcija, jau gal ir per senos buvo

Su balta atsisveikinau, bet žinau kas turi, jeigu ką, plensa galiu gauti. Kažkokia balta kita įsigijau, pavadinimo dar neišmokau, lyg soomerwalls vadinasi, na panašiai.
Amarams naikinti kitos priemonės tinkamos: decis, actara

merginos turiu klausima mano dvi pelargonijos lipa is atskiru vazonu, nera jau vietos....ar galiu persodinti i loveli kuri kabinu pavasari ant palanges; bijausi nes bujoja stipriai
labai aciu uz atsakyma
labai aciu uz atsakyma

QUOTE(georgiana @ 2017 02 14, 22:29)
merginos turiu klausima mano dvi pelargonijos lipa is atskiru vazonu, nera jau vietos....ar galiu persodinti i loveli kuri kabinu pavasari ant palanges; bijausi nes bujoja stipriai
labai aciu uz atsakyma
labai aciu uz atsakyma

Jei tik turi vietos, kur laikyti lovelį- sodink. Gėlytės tikrai apsidžiaugs...

QUOTE(swarcas @ 2017 02 15, 07:02)
aciu labai

Ar tiesa, ar mitas, kad pelargonijoms labiau patinka nedidelis vazonas? Nepamenu, ar kažkur skaičiau, ar iš bobučių girdėjau...
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2017 02 19, 23:50)
Ar tiesa, ar mitas, kad pelargonijoms labiau patinka nedidelis vazonas? Nepamenu, ar kažkur skaičiau, ar iš bobučių girdėjau...
tiesa. jos gausiau žydi
Sveikutes, noriu pasidziaugti, maniskes jau praziemojo ir pradejo dziuginti

Kokios gražios . Pas mane trys lapai tooookio leisgyvės

Labas. Į kokį substratą sodinate pelargonijas? Kas geriausia iš tų parduodamų mišinių?
Laba 
Noriu patarimo, kaip manote gal jau galima į šiltnamį vežti palergonijas, šiltnamis stiklisnis pakankamai sandarus, dar uždengčiau agro plėvele, o gal nerizikuoti?

Noriu patarimo, kaip manote gal jau galima į šiltnamį vežti palergonijas, šiltnamis stiklisnis pakankamai sandarus, dar uždengčiau agro plėvele, o gal nerizikuoti?