Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2017 01 30, 22:57)
Kada žadinsim savo gražuoles? bigsmile.gif Jau pasiilgau...

Nelabai yra ką žadinti, iš 6 pelargonijų išgyveno tik 2... verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2017 02 01, 20:06)
Nelabai yra ką žadinti, iš 6 pelargonijų išgyveno tik 2... verysad.gif biggrin.gif

4u.gif

Svyrancios man ne visos lygiavertes. Vienos vetru bijo labiau, kitos maziau. Svyrancias turiu galvoje. Man toji rozine pas Lyzuka yra atspariausia, nenulauzia saku. Bet cia tik mano toks pastebejimas
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 01, 20:23)
4u.gif

Svyrancios man ne visos lygiavertes. Vienos vetru bijo labiau, kitos maziau. Svyrancias turiu galvoje. Man toji rozine pas Lyzuka yra atspariausia, nenulauzia saku. Bet cia tik mano toks pastebejimas

Na šiemet dar dvi rušis svyrančių pasėjau, jei užaugs bus palygint su kuom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 01, 20:23)
4u.gif

Pritariu, pas mane tokia rožinė irgi atspariausia. Ir šakų nenulaužia, ir žiemoja gerai.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2017 02 02, 20:26)
Pritariu, pas mane tokia rožinė irgi atspariausia. Ir šakų nenulaužia, ir žiemoja gerai.

sveikos 4u.gif
O koks jos pavadinimas? (gal zinot)
as islaikiau per ziema sita Ville de Paris Rot
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 02 02, 20:43)
sveikos  4u.gif
O koks jos pavadinimas? (gal zinot)
as islaikiau per ziema sita Ville de Paris Rot

Pavadinimo nežinau, gavau iš bendradarbės, kuri pas anytą „pasiskolino“. Galėčiau pasidalinti viršūnėlėmis, bet esu Vilniuje.
Atsakyti
O kada [alergonijas reikia dauginti
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 04, 20:44)
O kada [alergonijas reikia dauginti

Visada galima bandyti, bet geriausia pavasari, jeigu turi auginiu ir vasara. Ruduo ir ziema nera dekingas metas augalu dauginimui, t.p. ir pelargoniju. Bet kartais pavyksta.

Aptvarkiau pelargonijas, nugenejau, nupurskiau profilaktiskai rolleyes.gif Nuo pernyksciu dvieju plensu pasimete zymekliai, reikes laukti ziedu, kad issiaiskint ax.gif

Turiu nuostoliu ir as. Pasimire manoji roziaziede Swanland Pink blink.gif cray.gif
Dar itartina Denise ir Uleborg Universitet unsure.gif
Paprastosios gyvos sveikos
Atsakyti
Reiks ir man įsisukti į saviškes mirksiukas.gif Irgi yra nesužymėtų. Jau tiek daug jų prisirinko kad nesutelpam ant vienos palangės, reikės mažinti, veislines pasilikti pačias gražiausias.
Ir jau laikas iš rūsio tempti į namus, striokas ima kur susidėti doh.gif Ir vis per tą saiko neturėjimą... vasarą gražu, kai lauke žydi, bet tas laikas dabar, kai reikės išlaikyti beveik keturis mėnesius.
Atsakyti
Taip, dabar pats liudniausias ir kartu smagiausias biggrin.gif laikas, viskas nori šviesos, pelragonijos, vienmetes tuoj laikas set, o kur padet??? smile.gif

Para jei iš tu kur man davei visas turiu, galiu atgal perleist mirksiukas.gif , tik va su balta beda,. nesuprantu kas jai nepatiko, rudeni kiek šakeliu prilaužiau ne[rigijo, o viena įvilkau į rusį su visu didžiausiu vazonu, tai put pradejo, dabar persodinau , nuo duok die gal atsilaikys

mano darbštusis mb valydamas lapus nuo rūsio pelargoniju išmete užrašus bigsmile.gif , sodinsiu jau bile kaip, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 04, 22:49)
Turiu nuostoliu ir as. Pasimire manoji roziaziede Swanland Pink  blink.gif    cray.gif 

Maniskes senes numire- Swanland Pink, Vectis snow. Is daugintu kruvos rudeni tik po viena situ grazuoliu issilaike iki dabar. Meldziuos kad isliktu. Jei pasiseks pasidauginsiu. Kazkokios kreivos, silpnos ir kitos daugintos.

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 02 05, 12:49)
Kazkokios kreivos, silpnos ir kitos daugintos.

Pas mane veislinėms irgi nepatinka. Irgi šleivos, kreivos, nenori leisti atžalų, nesidaro gražūs krūmeliai. Jau gal ketvirti metai terliojuos su jomis, kažin kiek užteks kantrybės hmm.gif Užrašai irgi nukritinėję, tai reiks laukti kada pradės žydėti, nes net nežinau ką pasilikti.
Atsakyti