Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Muka @ 2017 03 28, 11:19)
Laba smile.gif

Noriu patarimo, kaip manote gal jau galima į šiltnamį vežti palergonijas, šiltnamis stiklisnis pakankamai sandarus, dar uždengčiau agro plėvele, o gal nerizikuoti?

Kiek šilumos jame buna ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 03 28, 15:02)
Kiek šilumos jame buna ?

niekad neteko matuoti ... bet kad šalnų jau nebuvo tai taip nes salotos nenušalo sudygusios ir paklotos po dvims sluoksniais agro plėvelės paie ridikus net nešneku smile.gif jeims tinka
Atsakyti
http://bustas.lrytas...s-iki-salnu.htm

Gal kas esat bandę taip laistyti gėlytes?
Atsakyti
Ar kas sodina pelargonijas tiesiog žemėje, ne vazonuose? Ar gali jos ten "gyventi"? Kalbu apie nesvyrančias.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 04 22, 15:13)
Ar kas sodina pelargonijas tiesiog žemėje, ne vazonuose? Ar gali jos ten "gyventi"? Kalbu apie nesvyrančias.

Zinoma galima,tik ne dabar,o kai nebebus salnu,gal birzelyje.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 04 22, 16:13)

Aš sodinu darželyje tiesiai į žemę. Bet gyventi taip jos gali tik šiltuoju metų laiku. Pavasarį bijo šalnų, reikia sodinti kai jau nebegresia šalnos, o rudenį gali iškęsti iki minus trijų, o geriausiai kai jau apie nulį, reikia iškasti ir nešti žiemoti į patalpas.
Atsakyti
Laba

Jau zydime
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 04 22, 19:26)
Laba

Jau zydime

Nieko nesimato bigsmile.gif aš vis dar skabau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 23, 10:11)
Nieko nesimato  bigsmile.gif aš vis dar skabau

Šitos miniukes, nera ka skabyti. Pirmosios du ziedai didesni uz pati auga, net dauginti nera is ko. Gal reiketu azoto trasom pamaitinti g.gif

Dar svyranti rozine jau zydi, bet darbe, dar raudona roziaziede skleidziasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 23 balandžio 2017 - 11:12
Iš 20 pernai rudenį įsigytų palergonijų nei viena nežydi ir pumpurų net nesimato. Žiemai nemigdžiau. Ką daryti, kad pradėtų žydėti?
Atsakyti
Pas mane iš 70 tik trys išskleidė po žiedą. Ateis laikas ir žydės. Palaistykit trąšomis žydintiems augalams, kur daugiau fosforo.
Atsakyti