Night po kiek jo imi? man sakė max 2 puseles
QUOTE(Night13 @ 2015 07 12, 23:53)
Stilius labai primena kunigo - poeto Kandratavičiaus vėlesnes eilėdaras
QUOTE(Bry. @ 2015 07 13, 12:51)
As turiu relanium ir clonazepam,gal kam reikia? Bet gal negalima taip vaistu dalint,net nzn jie cia ne mano,bet stovi nenaudojami,reikia išmesti gal 
Aš aš aš aš relaniumo noriu! Galima, ir reikia.
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 14:05)
ot narkomaniu burelis, issitraukim vaistus,kas ka turim, ir dalinkimes
Pagal poreikį, bet puselėm aš neužkišama, mano didelis apetitas.
Bet, matai, aš sena narkomanė. Tai man ir nebeveiks kitaip. Jei jau prisireikia lakti, tai užsimetu vieną ratuką, jei nesuveikia - kitą ir t.t. Tavęs tai nenori pasodintant jų, nes, turbūt, neseniai geri.
Nors aš galiu raminančių negert, pvz., sav., lomkių nebūna, vadinas, priklausoma nesu.
QUOTE(off-line @ 2015 07 13, 14:13)
Hm. Nepažįstu tų draugų, reikės vakare susipažint.
Bet aš kokia nenormali, neatsistebiu... Pusdienį pabuvau persikreipus, bet, va, šiandien viena darbe, piešiu sau atsipūtus, ir ramiau daug, kaulų nelaužo.
Klientas atnešė pakišą trešnių. Nedaug trūko, kad jam meilėj prisipažinčiau, bet viską sugadino pasakymu, kad neturi jų kur kišt (ryškiai, kad nesusireikšminčiau).
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 15:07)
Aš aš aš aš relaniumo noriu! Galima, ir reikia.
Ar tu iš Vln?
Bet, matai, aš sena narkomanė. Tai man ir nebeveiks kitaip. Jei jau prisireikia lakti, tai užsimetu vieną ratuką, jei nesuveikia - kitą ir t.t. Tavęs tai nenori pasodintant jų, nes, turbūt, neseniai geri.
Nors aš galiu raminančių negert, pvz., sav., lomkių nebūna, vadinas, priklausoma nesu.
Bet aš kokia nenormali, neatsistebiu... Pusdienį pabuvau persikreipus, bet, va, šiandien viena darbe, piešiu sau atsipūtus, ir ramiau daug, kaulų nelaužo.
Klientas atnešė pakišą trešnių. Nedaug trūko, kad jam meilėj prisipažinčiau, bet viską sugadino pasakymu, kad neturi jų kur kišt (ryškiai, kad nesusireikšminčiau).
su tavo humoru, reikejo pasakyt, kad subinen susikištu
bet vistik... klientas
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 15:12)
Oi ne, aš net išsišiepiau nuo tokio siurprizo (o vaisius (ar čia uogos skaitos?) mėgstu labai). Netekau žado po to akibrokšto, kad neturi kur kišt. Žinai, gi maniau, čia man, - vienintelei...
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 15:55)
Oi ne, aš net išsišiepiau nuo tokio siurprizo (o vaisius (ar čia uogos skaitos?) mėgstu labai). Netekau žado po to akibrokšto, kad neturi kur kišt. Žinai, gi maniau, čia man, - vienintelei...
Vienužo jis mane įskaudino. Bet paspjaudžiau saujelę tų kauliukų, ir atleidau jam. Tik nusprendžiau, kad nebemyliu jo. Va.
O gal jis tik nenorėjo išduoti savo jausmų ir taip bandė išlikti vyriškas
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 14:05)
Brom...o- Lexo?
6 tab. maksimali dozė per dieną. Ta prasme, ne iš karto o po 2tab x3. Taip man sakė gyd. Teoriškai gal tokia dozė nereikalinga, nes jei reikia apraminti ir užmigdyti, tai yra kitų stipresnių vaistų. 6 - tai tokia, nuo kurios neturėtų kažko blogo atsitikt.
Nežinau, ar kam reikia B daugiau nei kokių dviejų daugiausia.
ne, nu tai negi ims ir sakys, kad va, atnesu kysi. tai aisku, jis tiesiog tu tresniu neturi kur deti, tai dalina kam papuola . 
Papildyta:
oho. nevirsijau. daug. gal ir neteks.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2015 07 13, 16:15)
Brom...o- Lexo?
6 tab. maksimali dozė per dieną. Ta prasme, ne iš karto o po 2tab x3. Taip man sakė gyd. Teoriškai gal tokia dozė nereikalinga, nes jei reikia apraminti ir užmigdyti, tai yra kitų stipresnių vaistų. 6 - tai tokia, nuo kurios neturėtų kažko blogo atsitikt.
oho. nevirsijau. daug. gal ir neteks.
QUOTE(Bry. @ 2015 07 13, 11:51)
As turiu relanium ir clonazepam,gal kam reikia? Bet gal negalima taip vaistu dalint,net nzn jie cia ne mano,bet stovi nenaudojami,reikia išmesti gal 
Ir as noriu
Dieve,tikrai kaip narkomaniu burelis susirinko ir dalinames kas ka turim
Atsikeliau 3 v. Uzmigau ryte,neoadejo nei vaistai niekas...
Taip neramu viduj.
QUOTE(Pinot noir @ 2015 07 13, 16:15)
Brom...o- Lexo?
Man tos daugiau nei 1 gelbėja (arba ne) tada, kai snukis mėlynuoja ir imu girdėt, kaip plaukai žyla, o viduj nenupasakosiu kas daros, turbūt, +-visos čia maždaug žino,
bet randuosi darbe ir turiu išlikt budri.
Namie lindint neryju kažin kiek, kad ir kas man ten darytųs.
Nes būna, kad neužveža, bet darbe, pvz., mane apmarina bent kokiam pusvalandžiui.
QUOTE(Zinanti25 @ 2015 07 13, 16:21)
Nevisada vaistu reikia ir nevisada jie pades.
Žinom. Ir šiaip stebuklingų tablečių, gaila, nėr.
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 16:42)
Man tos daugiau nei 1 gelbėja (arba ne) tada, kai snukis mėlynuoja ir imu girdėt, kaip plaukai žyla, o viduj nenupasakosiu kas daros, turbūt, +-visos čia maždaug žino,
Žinau, kas tai yra. Ir man būna daugiau nei 1, kai "ragai" ateina.