Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

ot narkomaniu burelis, issitraukim vaistus,kas ka turim, ir dalinkimes doh.gif lotuliukas.gif

Night po kiek jo imi? man sakė max 2 puseles
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 12, 23:53)

Bandžiau ramintis jūsų pastūmėta...

Stilius labai primena kunigo - poeto Kandratavičiaus vėlesnes eilėdaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 13, 12:51)
As turiu relanium ir clonazepam,gal kam reikia? Bet gal negalima taip vaistu dalint,net nzn jie cia ne mano,bet stovi nenaudojami,reikia išmesti gal g.gif

Aš aš aš aš relaniumo noriu! Galima, ir reikia. cool.gif Ar tu iš Vln?

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 14:05)
ot narkomaniu burelis, issitraukim vaistus,kas ka turim, ir dalinkimes  doh.gif  lotuliukas.gif

Pagal poreikį, bet puselėm aš neužkišama, mano didelis apetitas. ph34r.gif
Bet, matai, aš sena narkomanė. Tai man ir nebeveiks kitaip. Jei jau prisireikia lakti, tai užsimetu vieną ratuką, jei nesuveikia - kitą ir t.t. Tavęs tai nenori pasodintant jų, nes, turbūt, neseniai geri.
Nors aš galiu raminančių negert, pvz., sav., lomkių nebūna, vadinas, priklausoma nesu.

QUOTE(off-line @ 2015 07 13, 14:13)
Stilius labai primena kunigo - poeto Kandratavičiaus vėlesnes eilėdaras  biggrin.gif

Hm. Nepažįstu tų draugų, reikės vakare susipažint. g.gif

Bet aš kokia nenormali, neatsistebiu... Pusdienį pabuvau persikreipus, bet, va, šiandien viena darbe, piešiu sau atsipūtus, ir ramiau daug, kaulų nelaužo.

Klientas atnešė pakišą trešnių. Nedaug trūko, kad jam meilėj prisipažinčiau, bet viską sugadino pasakymu, kad neturi jų kur kišt (ryškiai, kad nesusireikšminčiau).
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 15:07)
Aš aš aš aš relaniumo noriu! Galima, ir reikia.  cool.gif Ar tu iš Vln?
Pagal poreikį, bet puselėm aš neužkišama, mano didelis apetitas. ph34r.gif
Bet, matai, aš sena narkomanė. Tai man ir nebeveiks kitaip. Jei jau prisireikia lakti, tai užsimetu vieną ratuką, jei nesuveikia - kitą ir t.t. Tavęs tai nenori pasodintant jų, nes, turbūt, neseniai geri.
Nors aš galiu raminančių negert, pvz., sav., lomkių nebūna, vadinas, priklausoma nesu.
Hm. Nepažįstu tų draugų, reikės vakare susipažint.  g.gif

Bet aš kokia nenormali, neatsistebiu... Pusdienį pabuvau persikreipus, bet, va, šiandien viena darbe, piešiu sau atsipūtus, ir ramiau daug, kaulų nelaužo.

Klientas atnešė pakišą trešnių. Nedaug trūko, kad jam meilėj prisipažinčiau, bet viską sugadino pasakymu, kad neturi jų kur kišt (ryškiai, kad nesusireikšminčiau).

su tavo humoru, reikejo pasakyt, kad subinen susikištu doh.gif lotuliukas.gif
bet vistik... klientas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 13 liepos 2015 - 14:13
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 15:12)
su tavo humoru, reikejo pasakyt, kad subinen susikištu  doh.gif  lotuliukas.gif
bet vistik... klientas  g.gif

Oi ne, aš net išsišiepiau nuo tokio siurprizo (o vaisius (ar čia uogos skaitos?) mėgstu labai). Netekau žado po to akibrokšto, kad neturi kur kišt. Žinai, gi maniau, čia man, - vienintelei... cray.gif Vienužo jis mane įskaudino. Bet paspjaudžiau saujelę tų kauliukų, ir atleidau jam. Tik nusprendžiau, kad nebemyliu jo. Va.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 15:55)
Oi ne, aš net išsišiepiau nuo tokio siurprizo (o vaisius (ar čia uogos skaitos?) mėgstu labai). Netekau žado po to akibrokšto, kad neturi kur kišt. Žinai, gi maniau, čia man, - vienintelei...  cray.gif Vienužo jis mane įskaudino. Bet paspjaudžiau saujelę tų kauliukų, ir atleidau jam. Tik nusprendžiau, kad nebemyliu jo. Va.

O gal jis tik nenorėjo išduoti savo jausmų ir taip bandė išlikti vyriškas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 14:05)

Brom...o- Lexo?
6 tab. maksimali dozė per dieną. Ta prasme, ne iš karto o po 2tab x3. Taip man sakė gyd. Teoriškai gal tokia dozė nereikalinga, nes jei reikia apraminti ir užmigdyti, tai yra kitų stipresnių vaistų. 6 - tai tokia, nuo kurios neturėtų kažko blogo atsitikt.
Nežinau, ar kam reikia B daugiau nei kokių dviejų daugiausia.
Atsakyti
ne, nu tai negi ims ir sakys, kad va, atnesu kysi. tai aisku, jis tiesiog tu tresniu neturi kur deti, tai dalina kam papuola . biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2015 07 13, 16:15)
Brom...o-  Lexo?
6 tab. maksimali dozė per dieną. Ta prasme, ne iš karto o po 2tab x3. Taip man sakė gyd. Teoriškai gal tokia dozė nereikalinga, nes jei reikia apraminti ir užmigdyti, tai yra kitų stipresnių vaistų. 6 - tai tokia, nuo kurios neturėtų kažko blogo atsitikt.
Nežinau, ar kam reikia  B daugiau nei kokių dviejų daugiausia.

oho. nevirsijau. daug. gal ir neteks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 13, 11:51)
As turiu relanium ir clonazepam,gal kam reikia? Bet gal negalima taip vaistu dalint,net nzn jie cia ne mano,bet stovi nenaudojami,reikia išmesti gal g.gif

Ir as noriu biggrin.gif
Dieve,tikrai kaip narkomaniu burelis susirinko ir dalinames kas ka turim biggrin.gif

Atsikeliau 3 v. Uzmigau ryte,neoadejo nei vaistai niekas...

Taip neramu viduj.
Atsakyti
Nevisada vaistu reikia ir nevisada jie pades.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 07 13, 16:15)
Brom...o-  Lexo?
Nežinau, ar kam reikia  B daugiau nei kokių dviejų daugiausia.

Man tos daugiau nei 1 gelbėja (arba ne) tada, kai snukis mėlynuoja ir imu girdėt, kaip plaukai žyla, o viduj nenupasakosiu kas daros, turbūt, +-visos čia maždaug žino,
bet randuosi darbe ir turiu išlikt budri.
Namie lindint neryju kažin kiek, kad ir kas man ten darytųs.
Nes būna, kad neužveža, bet darbe, pvz., mane apmarina bent kokiam pusvalandžiui.

QUOTE(Zinanti25 @ 2015 07 13, 16:21)
Nevisada vaistu reikia ir nevisada jie pades.

Žinom. Ir šiaip stebuklingų tablečių, gaila, nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 13 liepos 2015 - 15:43
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 16:42)
Man tos daugiau nei 1 gelbėja (arba ne) tada, kai snukis mėlynuoja ir imu girdėt, kaip plaukai žyla, o viduj nenupasakosiu kas daros, turbūt, +-visos čia maždaug žino,
bet randuosi darbe ir turiu išlikt budri.

Žinau, kas tai yra. Ir man būna daugiau nei 1, kai "ragai" ateina.
Atsakyti