Kaip kirtau kirviu klipatai kiaulei, kraujo klanai klioktelėjo! Kaip kokia kekšė - karžygė kardu! Koks klastingas kirtis kliuvo. Kerštinga kiaurŪška. Karksėjau klaiktelėjus, kol kardu kovą ir kalorijas kūrenau. Klipata, kiaurŪška, kumelė, kvailys kūrybiškas kvartetas kartais keistai kivirčijasi. KiaurŪška kilniai ketaus kalavijais kautis ketina. Kiaušus kvailiui kirsti. Kiaulę kirto, kitas kvailys. Kobra klastūnė kiaurŪška. Kruvina kryžiuotė kalavijuotė. Kapus kasa, kasa, kastuvais krištoliniais, kriošenas kapan kruopščiai krauna kebabą kąsdama. Kol krašto korespondentas - kandis kalbino, kalėjiman kvietė. Kirtau kandį. Kaliošai kruvini. Kremuosiu.
Bandžiau ramintis jūsų pastūmėta...
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2015 07 12, 23:49)
Tai gal tau recepta ad suveikt?as nepamenu kokius man rasydavo,bet galiu pazet pas mama nes jai tokius pat raso.jei nori sakyk,as pasakyciau daktarui kad baigiau savo is uk atsiveztus.man negaila,jei tau blogai.zinau kaip pati jauciaus kai uk menesi negalejau gaut ad.
Ačiū tau, tikrai, bet, manau, paprasčiau bus man pas kitą nurepliot, tuo labiau, kad nuo "namų" keli žingsniai. AD šiandien gėriau, dar porai dienų turiu.
Noriu, ar nenoriu, teks šliaužt į darbą, gal užmušiu tas bangas. Bet taip užėjo...