Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Nežinau kaip tvert. verysad.gif Tokios nerimo bangos užeina ir "kaulų laužymas". verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 12, 21:05)
Nežinau kaip tvert.  verysad.gif Tokios nerimo bangos užeina ir "kaulų laužymas".  verysad.gif

Jei nori,tai kai issirasysiu vaistus-galiu tau atsiust bent 10 tableciu,jei tau oas daktare dar negreit.as ketv varau pas saviski.gal tau tiktu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 07 12, 23:14)
Jei nori,tai kai issirasysiu vaistus-galiu tau atsiust bent 10 tableciu,jei tau oas daktare dar negreit.as ketv varau pas saviski.gal tau tiktu.

Ačiū tau. smile.gif Raminančių turiu atsargų. AD neturėsiu. Bet, kad va, ne visagaliai jie...
Tik patikiu, kad nors laikinai iškelsiu koją iš mėšlo, ji tėškias atgal ir prisiklijuoja tame mėšle. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 12, 22:20)
Ačiū tau.  smile.gif Raminančių turiu atsargų. AD neturėsiu. Bet, kad va, ne visagaliai jie...
Tik patikiu, kad nors laikinai iškelsiu koją iš mėšlo, ji tėškias atgal ir prisiklijuoja tame mėšle.  verysad.gif

Tai gal tau recepta ad suveikt?as nepamenu kokius man rasydavo,bet galiu pazet pas mama nes jai tokius pat raso.jei nori sakyk,as pasakyciau daktarui kad baigiau savo is uk atsiveztus.man negaila,jei tau blogai.zinau kaip pati jauciaus kai uk menesi negalejau gaut ad.
Atsakyti
Kaip kirtau kirviu klipatai kiaulei, kraujo klanai klioktelėjo! Kaip kokia kekšė - karžygė kardu! Koks klastingas kirtis kliuvo. Kerštinga kiaurŪška. Karksėjau klaiktelėjus, kol kardu kovą ir kalorijas kūrenau. Klipata, kiaurŪška, kumelė, kvailys – kūrybiškas kvartetas kartais keistai kivirčijasi. KiaurŪška kilniai ketaus kalavijais kautis ketina. Kiaušus kvailiui kirsti. Kiaulę kirto, kitas – kvailys. Kobra klastūnė kiaurŪška. Kruvina kryžiuotė – kalavijuotė. Kapus kasa, kasa, kastuvais krištoliniais, kriošenas kapan kruopščiai krauna kebabą kąsdama. Kol krašto korespondentas - kandis kalbino, kalėjiman kvietė. Kirtau kandį. Kaliošai kruvini. Kremuosiu.

Bandžiau ramintis jūsų pastūmėta...
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2015 07 12, 23:49)
Tai gal tau recepta ad suveikt?as nepamenu kokius man rasydavo,bet galiu pazet pas mama nes jai tokius pat raso.jei nori sakyk,as pasakyciau daktarui kad baigiau savo is uk atsiveztus.man negaila,jei tau blogai.zinau kaip pati jauciaus kai uk menesi negalejau gaut ad.

Ačiū tau, tikrai, bet, manau, paprasčiau bus man pas kitą nurepliot, tuo labiau, kad nuo "namų" keli žingsniai. AD šiandien gėriau, dar porai dienų turiu.
Noriu, ar nenoriu, teks šliaužt į darbą, gal užmušiu tas bangas. Bet taip užėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 12 liepos 2015 - 23:07
Ar labai baisu virsyti dienos doze? Vietoj 2 imt 3 ar 4?
Klaust gal velu, jau paemiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 12 liepos 2015 - 23:18
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 00:18)
Ar labai baisu virsyti dienos doze? Vietoj 2 imt 3 ar 4?
Klaust gal velu, jau paemiau.

Tu apie lexotanilį/bromazepamą?
Padarysiu negerai, bet pasakysiu, kad nieko. Esu nepajutus, kaip surijau lapelį, nesigilindama galima - negalima, nes ne tas galvoje. Niekada nieko nuo to nebuvo. Bet čia man. Viena forumietė mane vadina arkliu dėl fizinės sveikatos. Nors db tai jau ne visai tiesa.
Turbūt konkrečiai kažkas nervą pažadino?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 12, 22:53)
Kaip kirtau kirviu klipatai kiaulei, kraujo klanai klioktelėjo! Kaip kokia kekšė - karžygė kardu! Koks klastingas kirtis kliuvo. Kerštinga kiaurŪška. Karksėjau klaiktelėjus, kol kardu kovą ir kalorijas kūrenau. Klipata, kiaurŪška, kumelė, kvailys – kūrybiškas kvartetas kartais keistai kivirčijasi. KiaurŪška kilniai ketaus kalavijais kautis ketina. Kiaušus kvailiui kirsti. Kiaulę kirto, kitas – kvailys. Kobra klastūnė kiaurŪška. Kruvina kryžiuotė – kalavijuotė. Kapus kasa, kasa, kastuvais krištoliniais, kriošenas kapan kruopščiai krauna kebabą kąsdama. Kol krašto korespondentas - kandis kalbino, kalėjiman kvietė. Kirtau kandį. Kaliošai kruvini. Kremuosiu.

Bandžiau ramintis jūsų pastūmėta...
Papildyta:

Ačiū tau, tikrai, bet, manau, paprasčiau bus man pas kitą nurepliot, tuo labiau, kad nuo "namų" keli žingsniai. AD šiandien gėriau, dar porai dienų turiu.
Noriu, ar nenoriu, teks šliaužt į darbą, gal užmušiu tas bangas. Bet taip užėjo...

Na jei kas-sakyk.man nesunku.

Nu nemanau kad tie silpni kazkas baisaus.tas brozepamas kaip vitaminai man
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 13, 00:40)
Turbūt konkrečiai kažkas nervą pažadino?

Pazadino konkreciai. Uztat miegojau kaip uzmusta. Ir toliau miegociau, bet tas prakeiktas darbas.
Atsakyti
Night, kokius geri? as su savo vaikiskais turbut nepadeciau?
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 13, 12:15)
Night, kokius geri? as su savo vaikiskais turbut nepadeciau?

Lexą tą patį pagrinde. Man jo leista graužti daugiau, nei kad įsisiūbuotų, nes paskui jau niekuo neužmušt, tik miegu. Dar relaniumo turiu.
Geriau būtų xanax, bet dirbant jis man negerai.

Papildyta:
Nepasipasakosi, kas nutiko?
Atsakyti
As turiu relanium ir clonazepam,gal kam reikia? Bet gal negalima taip vaistu dalint,net nzn jie cia ne mano,bet stovi nenaudojami,reikia išmesti gal g.gif
Atsakyti