QUOTE(Nidulia @ 2015 07 22, 22:01)

su ta pica
Jo, su paleo reikia gamintis, nes ant pusfabrikaciu toil nenuvaziuosi. Ir as tingine virtuveje, tai man, kad tik greiciau, Galiu mesgali I puoda imesti ir issivirti, kad tik nereiketu ten jokiu pagardu gaminti ir virtuveje trintis.
Realiai tokiai gamybai nereik ilgai prie puodų stovėt (tiksliau, prie mano turimo vieno puodo. aš tikiuos, jis dar tebėr namie, neemigravo dėl bedarbystės, kaip kad senas peiliukas - tas, panašu, išėjo iš namų ir negrįžo).
Kokie pusfabrikačiai? Apie ką tu čia kalbi?

Maistas (nesu tikra, kad ten maistas, bet taip parašyta ant pakuočių), kuriuo mintu, būna supjaustytas/išvirtas/iškeptas, tik nesukramtytas (yra kur tobulėt draugei maximai, broliui rimi ir meilužiui iki).
Tiesa, kai mažiau nerimauju, ypač savaitgalį, ką nors pasimarmalioju. Man pan. ir su tvarka namie ir savo išvaizdoj, tas pat ir su gaminimu. Laaabai priklauso nuo savijautos, bet, kad tingiu/nekenčiu gaminimo nenuneigiama tiesa. Man visą savarankišką gyvenimą šitas buvo paskutinėj vietoj. Gąsdino mane visokios tetos, kad susigadinsiu skrandį, ir nei velnio, nk pan neatsitiko. Beje, sriubų nepernešu net jei kas pagamina, katros, atseit, labai svarbios ir sveikos. Po kažkur 8m savarankiško gyvenimo su tokia mityba, šikna ėmė augti. Tuo metu jau gėriau AD. Ji augo augo. Ir augo ir augo. Kol užaugo iki dabartinio matmens. Negražu jau. Nors ir netrukdo man. Gatve neinu, o bėgu (IŠ DARBO, kai einu, nėr auto šalia, tai ne taip mažai reik paėjėt kitur). Tiesa, kai Į DARBĄ, tai kažkaip nesibėga. Sakyčiau, kartais ir lazda pasirėmimui nepamaišytų.