Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(bučkis @ 2015 07 22, 13:29)
aš atvirkščiai - gyvenu tik po darbo. ir kai riekia darbo metu į kokią polikliniką eiti, sakau - biški į gyvenimą rekia išeit smile.gif

Tai kad aš išvis nžn ar gyvenu. Gal skaistykloj randuos... Nu darbe daug laiko praleidžiam, tai nori - nenori skaitos, leidžiam gyvenimą. Jei "reiktų" į balių, tai nestresuočiau, kaip kad į darbą keldamasi.

Aš be auto, tai pas mane nebūna tokių pramogų, kaip darbo metu į polikliniką. Ir pas psichę, va, jei darbo metu, tai galėjau ir liepai užsirašyt. Kad su darbu nesikirstų laikas, yra tik rugsėjį. Bet aš į Maximą `į gyvenimą` išeinu perpiet dažnai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 07 22, 12:33)
Kas sakė, kad reikia gedėti tik žmonių? man gyvūnai yra kažkas labai artima.

yra ten toks posakis: kuo daugiau pazistu zmones,tuo labiau man patinka sunys biggrin.gif
as irgi manau, kad gedeti yra normalu. manau,kad savo puku kamuolio irgi labai gedeciau/gedesiu. dabar vien pagalvojus negeras jausmas apima, kaip butu,jeigu jo nebutu. pasiilgstu jo ir norisi namo grizus imt i rankas ir niurkyt, sukist nosi i svelnu kailiuka.

QUOTE(Night13 @ 2015 07 22, 13:18)
Per skubėjimą apsirengiau vieną elementą ne juodą, nes po nagais pasimaišė. Kaip iš manęs "išsityčiojo" darbe.  doh.gif Man, aišku, dzin. Bet reakcija, kai atsivilkau, buvo va tokia grynai:  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Žado netekę net labas rytas neiškart atsakė, kaip įprastai, o pasakė, kad nufotkins, padarys plakatą ir pakabins matomoj vietoj.  doh.gif Visa laimė, išplatint negrasino, tikiuos to ir nepadarys.

tai tu tik black ir nieko daugiau? kokia ta kita spalva buvo?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 22, 13:52)
Tai kad aš išvis nžn ar gyvenu. Gal skaistykloj randuos... Nu darbe daug laiko praleidžiam, tai nori - nenori skaitos, leidžiam gyvenimą. Jei "reiktų" į balių, tai nestresuočiau, kaip kad į darbą keldamasi.

Aš be auto, tai pas mane nebūna tokių pramogų, kaip darbo metu į polikliniką. Ir pas psichę, va, jei darbo metu, tai galėjau ir liepai užsirašyt. Kad su darbu nesikirstų laikas, yra tik rugsėjį. Bet aš į Maximą `į gyvenimą` išeinu perpiet dažnai.  doh.gif

aš irgi be auto, bet poliklinika šalia, ir dar per pietus ištaikau, bet būna ir neištaikau, kartais sau leidžiu.
o gyvenimas aišku - kiekvienam savaip suvokiamas. kas tas gyvenimas, ką reiškia jį gyventi.
su mirtim taip pat. aš sąlyginai lengvai paleidžiu. tą akimirką tik suspaudžia. man net kartais šiurpu kad per lengvai, kažkaip atsikabinu. man net atrodo kad to žmogaus nė nebuvo. o ko nepaleidžiu tai ne gedžiu, o prisimenu, bendrauju, kalbuosi, pasiilgstu. tai kadangi vertini vistiek per save, tai...stengiuosi labia kitų ir neverinti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 21, 21:08)
drinks_cheers.gif
Labai teisingai pasakyta:)
Ka reiskia, kad daug judi? Sportoji sporto saleje? Jei judejimu vadini pasitvarkyma namie ir uzsiemimus su vaikeliu, tai nera didelis judejimas:) 1500koloriju yra mazai, is tiek neimanoma storeti. Gali būti, kad tu neteisingai jas suskaiciuoji, o ir is ko gauni. Jei visai organizmas negauna geru riebalu - imanoma storeti. Girdejai posaki, kad puciasi is bado?
Nezinau tavo dienos meniu, todel negaliu pakomentuoti:)

Girdejau ta posaki!
AS nebadauju,bet ir virs 2000 retai kada suvartoju na karta i kelias sav virsiju,apsivagau,bet jau susitariu su organizmu,kad apsivlgom sian davai smile.gif
As su spec programele skaiciuoju jau kelis men ir gaunasi,kad suvartoju apie 1100-1600 kcal.
Daug judu tai ejimas,apie 12 km i diena,zaidimai su vaiku,tvarkymasis ir kartais sportas smile.gif
Man buna,kad as nevalgau,stresuoju kelias dienas,paskui pavalgau nu ir ka jau stora kai karve ir tai ne vadnuo susiaupes, o riebalas.. doh.gif
Nebuna ne dienos, kad as nejudeciau,bent kelias val..

O kaip galiu neteisingai skaiciuoti ?
Siandien valgiau, du kiausinius pusryciams,bulviu lupenuose.
Sausainius su arbata.
Geriu as daug,neskaiciuoju mazdaug 1.5 -2.5 litru gryno vandens, ipratau per pusemeti.

SVeikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 07 22, 14:48)
Girdejau ta posaki!
AS nebadauju,bet ir virs 2000 retai kada suvartoju na karta i kelias sav virsiju,apsivagau,bet jau susitariu su organizmu,kad apsivlgom sian davai  smile.gif
As su spec programele skaiciuoju jau kelis men ir gaunasi,kad suvartoju apie 1100-1600 kcal.
Daug judu tai ejimas,apie 12 km i diena,zaidimai su vaiku,tvarkymasis ir kartais sportas  smile.gif
Man buna,kad as nevalgau,stresuoju kelias dienas,paskui pavalgau nu ir ka jau stora kai karve ir tai ne vadnuo susiaupes, o riebalas..  doh.gif

Sausainius su arbata.
Geriu as daug,neskaiciuoju mazdaug 1.5 -2.5 litru gryno vandens, ipratau per pusemeti.

SVeikos  wub.gif

g.gif kiek tu sveri ir koks ugis?

darzoves, vaisius, grudinius valgai?
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 07 22, 14:48)
Girdejau ta posaki!
Man buna,kad as nevalgau,stresuoju kelias dienas,paskui pavalgau nu ir ka jau stora kai karve ir tai ne vadnuo susiaupes, o riebalas..  doh.gif

Sausainius su arbata.

SVeikos  wub.gif

Jei valgai ka nors, kur yra cukraus ir miltinius, tai audiniuose net labai uzsilaiko skysciai ir netikiu, kad po dienos tu jau pamatai riebala ant saves.
Kazkodel manau, kad pas tave paranoja ir tau vaidenasi, kad esi stora, nes su 1500/1600 koloriju, tai ka as zinau kaip tu gali buti stora.
Rimtai, koks tavo uzgis ir svoris?
Tavo meniu tai tikrai ne kazka g.gif Sausainiai tai maistas? Kiausiniai gerai, bet tai per mazai baltymu dienai, o juk baltymai - statybine medziaga. O kur mesa, darzoviu kalnas, koks nors riebalas sveikas? Tu nepamirsk, kad riebalai labai reikalingi hormonu sistemai. Atsisakysi riebalu, susivarysi dar ir hormonine Sistema. Cholesterolis taip pat dalyvauja daugelyje procesu. Su tokiu meniu gali susivaryti sveikata. Du kiausiniai ir sausainiai.....
Svarbiausia nevalgyk cukraus ir miltiniu, saldziu gerimu ir panasiai o nuo baltymu ir riebalu nestorejama, jie reikalingi gyvybiskai. Storejama tik nuo angliavandeniu pertekliaus. Gauk angliavandenius tik is kalno darzoviu ir nesiskusi lasiniais:)
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 07 22, 14:20)
tai tu tik black  ir nieko daugiau? kokia ta kita spalva buvo?

Nu kaip... Triusikai net dažniau ne juodi, nei juodi. Bet tų gi nedemostruoju. Db dar ačkarai raudoni (tikiuos labai laikinai aš su jais). O šian ir apatinė dalis (bet ne apatiniai) buvo raudona. Jaučiaus negerai taip. Nu ne man.
Kartais galiu apsirėdyt kuo ne juodu (nu, raudonu, žaliu, mėlynu, violetiniu, bordavu - t.y., ryškiu/tamsiu, tik pastelinių spalvų ant savęs nieka negalėjau pakęst). Bet, reik pripažint, paskutinius kokius porą m., kai GALIU užsirėdyt ką ne juodo, būna retai ir vis rečiau.
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 22, 17:55)
Gauk angliavandenius tik is kalno darzoviu ir nesiskusi lasiniais:)

Bet geriausia daržovė - tai pica, taip?

Nuėjo velniop mano paleo. Ėdu š. Reik iš naujo pradėt domėtis. Mane užneramino anąkart, nes supratau, kad ten gamintis reik, nes, realiai, kas natūralu/neperdirbta, pardėj nenusipirksi. Jūs mane norėsit nukept turbūt, už šitą pasakymą, bet kartais man ir kiaušą išsivirt yra žygdarbis. Tiesa, duonos visai nebeėdu (ėsdavau tik juodą, bet man būtinai jos turėdavo būt). Bet nuo to ne geriau.
Papildyta:
Bet aš jau įsigyjau virtuvinį peilį!!!
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 22, 20:23)

lotuliukas.gif su ta pica
Jo, su paleo reikia gamintis, nes ant pusfabrikaciu toil nenuvaziuosi. Ir as tingine virtuveje, tai man, kad tik greiciau, Galiu mesgali I puoda imesti ir issivirti, kad tik nereiketu ten jokiu pagardu gaminti ir virtuveje trintis.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 22, 22:01)
lotuliukas.gif  su ta pica
Jo, su paleo reikia gamintis, nes ant pusfabrikaciu toil nenuvaziuosi. Ir as tingine virtuveje, tai man, kad tik greiciau, Galiu mesgali I puoda imesti ir issivirti, kad tik nereiketu ten jokiu pagardu gaminti ir virtuveje trintis.

Realiai tokiai gamybai nereik ilgai prie puodų stovėt (tiksliau, prie mano turimo vieno puodo. aš tikiuos, jis dar tebėr namie, neemigravo dėl bedarbystės, kaip kad senas peiliukas - tas, panašu, išėjo iš namų ir negrįžo).

Kokie pusfabrikačiai? Apie ką tu čia kalbi? biggrin.gif Maistas (nesu tikra, kad ten maistas, bet taip parašyta ant pakuočių), kuriuo mintu, būna supjaustytas/išvirtas/iškeptas, tik nesukramtytas (yra kur tobulėt draugei maximai, broliui rimi ir meilužiui iki).
Tiesa, kai mažiau nerimauju, ypač savaitgalį, ką nors pasimarmalioju. Man pan. ir su tvarka namie ir savo išvaizdoj, tas pat ir su gaminimu. Laaabai priklauso nuo savijautos, bet, kad tingiu/nekenčiu gaminimo nenuneigiama tiesa. Man visą savarankišką gyvenimą šitas buvo paskutinėj vietoj. Gąsdino mane visokios tetos, kad susigadinsiu skrandį, ir nei velnio, nk pan neatsitiko. Beje, sriubų nepernešu net jei kas pagamina, katros, atseit, labai svarbios ir sveikos. Po kažkur 8m savarankiško gyvenimo su tokia mityba, šikna ėmė augti. Tuo metu jau gėriau AD. Ji augo augo. Ir augo ir augo. Kol užaugo iki dabartinio matmens. Negražu jau. Nors ir netrukdo man. Gatve neinu, o bėgu (IŠ DARBO, kai einu, nėr auto šalia, tai ne taip mažai reik paėjėt kitur). Tiesa, kai Į DARBĄ, tai kažkaip nesibėga. Sakyčiau, kartais ir lazda pasirėmimui nepamaišytų. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 22, 20:23)
Nu kaip... Triusikai net dažniau ne juodi, nei juodi. Bet tų gi nedemostruoju. Db dar ačkarai raudoni (tikiuos labai laikinai aš su jais). O šian ir apatinė dalis (bet ne apatiniai) buvo raudona. Jaučiaus negerai taip. Nu ne man.
Kartais galiu apsirėdyt kuo ne juodu (nu, raudonu, žaliu, mėlynu, violetiniu, bordavu - t.y., ryškiu/tamsiu, tik pastelinių spalvų ant savęs nieka negalėjau pakęst). Bet, reik pripažint, paskutinius kokius porą m., kai GALIU užsirėdyt ką ne juodo, būna retai ir vis rečiau.

Nuėjo velniop mano paleo. Ėdu š. Reik iš naujo pradėt domėtis. Mane užneramino anąkart, nes supratau, kad ten gamintis reik, nes, realiai, kas natūralu/neperdirbta, pardėj nenusipirksi. Jūs mane norėsit nukept turbūt, už šitą pasakymą, bet kartais man ir kiaušą išsivirt yra žygdarbis. Tiesa, duonos visai nebeėdu (ėsdavau tik juodą, bet man būtinai jos turėdavo būt). Bet nuo to ne geriau.
Papildyta:
Bet aš jau įsigyjau virtuvinį peilį!!!

kad tu dazniau turbut be triusiku vaikstai nei ne su juodais? hihihi.gif
As tuoj pradesiu konspektuotis tave lotuliukas.gif

po terapijos supratau, kad save zostkai apgaudineju. save, terapeute ir kitas psichines. reikia susiimti i naga. kaip niekad ryskiai jauciu, kur man blogai, bet dar negaliu paleisti. g.gif
be vaistu antra diena. siandien jau maniau gersiu, bet susilaikiau ir praejo. jeigu savaite isbusiu, jau bus gerai.

dėl mitybos. gyvenu vaisiais, sultimis, jogurtu, aviziniais dribsniais, vandeniu. karta dienoj kavos, kai nebeiseina istverti paskutiniu darbo valandu. px kalorijos, px angliavandeniai. dar didesnis px ant puodu, nes nieko nereikia gaminti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GalvaPoSmėliu: 22 liepos 2015 - 21:53
ai. ir as pasigirsiu. nusipirkau krema nuo rauksliu . sako, profilaktika geriau nei jau lygint atsiradusias. nors ir taip jau yra.
Atsakyti
Dėl daržovės, tai čia aš nesugalvojau, - man taip sakė. smile.gif

Vaikštau aš su tais triusikais, kaip priklauso. biggrin.gif Tik kai visai šakės ir netoli einu, ir dar karšta, tai nesivarginu apsimaut. biggrin.gif Grįžus iš darbo nusiaviau irgi. Niekam nesakyk. topsecret.gif Tiesa, liemenuko namie NIEKADA nenešioju. schmoll.gif Nors čia senas įprotis, užaugo jau man tie papai. g.gif
Atsakyti