QUOTE(meja82meja @ 2015 07 22, 02:18)
Bet as sutikau,ji derino data su manim,tiesiog tada viskas buvo aprime ,nesiuntinejau cv,tik po bilietu nupirkimo radau ta skelbima,issiunciau cv ir sekancia d paskambino.ir db ji sake sutik,nes darbas svarbiau,bet ji prarastu pinigus...o as noriu skrist,bet ir darbo noriu.nu zodziu...
Man jau net ne sakes,o pyzdiec...
labas,
jei tave kamuoja tai, kad draugė praras pinigus, tai galėsi atiduoti po truputį, ar sutaupyti tai, ką ji prarado ir atiduoti-sąžinei nuraminti. kita vertus jei galėjo leisti dovanoti kelionę tai ne paskutinius gi pinigus išleido tikriausiai, tai kad praras tai gaila, bet ne didžiausia bėda. be to jei pati sako kad nieko čia tokio.....galų gale net jei nesakytų , ji dovanojo, ketinimai puikūs ir vien jau jie įvertinti, o būna kartais gyvenime visaip. būna gi ir suserga ir nepasinaudoja kokia kelione pirkta.
bet žinau tą jausmą, kai nori nori nori pramogų ir malonumo ir biški kitų požiūriu neadekvačiai atrodai. pati šiemet panašiai pasielgiau, tiksliau pateisinau kodėl kažko negaliud aryti - nes kelionė nuo žiemos buvo suplanuota

esu net hedoniste išvadinta
o tu nenori nueiti pas kokį psich. pasišnekėti, kodėl tu to šuns taip gedi ir ko iš tiesų tu gedi ir ką tas šuo tau simbolizuoja, kad tokia gėla apėmusi. gal rastumėt "atjungimo" mygtuką.
vis night parasol, kad neramu. man irgi neramu, nuo ryto iki vakaro, per naktį tik išsijungiu. neramu dėl visko, kas bus, o kas bus jeigu bus. nesiryžtu imtis sprendimų, nes niekas neduos garantijos, akd bus bent jau taip pat - kur gaut garantiją?

bijau išblūst, bijau gyventi, bet labia bijau ir numirti. ir vis prisimenu kaip kalbėjau kad mano vaikai nejaučia ir night džiaugės ir nuo to pasakymo ėmiau labia tai stebėti. jie gal nejaučia bet tas nerimas veikia mano elgesį, o elgesys juos. nesugebu susiturėti. jie neidentifikuos kad otina nerimautoja, bet kad pikta ir nepakanti tai taip. ir tas labai slegia. nes kol nestebėjau, maniau kad tikrai apsimetu

o dabar jaučiu kaip tas nerimas veikia mane pačią ir mano bendravimą.