Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 08 02, 23:33)
Kaip greitai laikas praėjo... Tai gal pavyktų susikooperuot susitikimui. Nebūtina pas Nidulią, galima, pvz., į vaistinę užsisakyti grupinę traleliuškių degustaciją. Juokauju, nu, bet, supratot.

Jei grysiu i uk man reiks daaaaug traleliuskiu,tai ir vaistine tiks biggrin.gif
Atsakyti
Tai ketini važiuot atgal, nieko nei nepabandžius čia... Kažkaip tikėjau, kad tikrai nori į tą LT... Dėl šuns tai dėl šuns, bet apskritai laisvesnio gyvenimo, kur žmonės žiūri, kaip į normalų žmogų...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 03, 00:33)
Kaip greitai laikas praėjo... Tai gal pavyktų susikooperuot susitikimui. Nebūtina pas Nidulią, galima, pvz., į vaistinę užsisakyti grupinę traleliuškių degustaciją. Juokauju, nu, bet, supratot.

Galima ir prie vaistines ant suoliuko pasiplepeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 30, 20:56)
Mano dvi degutes jau pasimire, baisiai liudna buvo. Dabar jau ir trecioji silpna, jauciu ryto nesulauks. Ziauriai skaudu sad.gif Meja, as tave suprantu, turiu irgi mylima sune.

mūsų atsivedė birželio 18 penkis vaikučius, pardavinėsim netrukus, jei susigundysi, sakyk.

mes po pragaro savaitės, grįžom iš ligoninės, savaitę gulėjom, dukra sunkiai susirgo. svieksta jau , tęsim gydymą namie dabar, daug bemiegių naktų, budėjimo, iki išprotėjimo beveik.
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 08 03, 14:53)
mūsų atsivedė birželio 18  penkis vaikučius, pardavinėsim netrukus, jei susigundysi, sakyk.

mes po pragaro savaitės, grįžom iš ligoninės, savaitę gulėjom, dukra sunkiai susirgo. svieksta jau , tęsim gydymą namie dabar, daug bemiegių naktų, budėjimo, iki išprotėjimo beveik.

Mano trecioji degute sianakt iskeliavo I pacuku roju sad.gif Beliko viena. Nesusigundysiu, nes labia jau skaudu, kai jos mirsta:(
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 03, 07:20)
Tai ketini važiuot atgal, nieko nei nepabandžius čia... Kažkaip tikėjau, kad tikrai nori į tą LT... Dėl šuns tai dėl šuns, bet apskritai laisvesnio gyvenimo, kur žmonės žiūri, kaip į normalų žmogų...

Nezinau.priklausys nuo to ar vis dar bus laisva darbo vieta kur pokalby buvau.siaip ir sese neberodo noro kad gryzciau.net mano knygas parveze (ju pilna didele tase) ir rubus kai kuriuos.aisku tai ne viskas ka ten palikau bet...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 08 03, 17:26)
Nezinau.priklausys nuo to ar vis dar bus laisva darbo vieta kur pokalby buvau.siaip ir sese neberodo noro kad gryzciau.net mano knygas parveze (ju pilna didele tase) ir rubus kai kuriuos.aisku tai ne viskas ka ten palikau bet...

nebevaziuok i ta vergija. kurk SAVO gyvenima, gyvenk savo gyvenima 4u.gif
ji dirba, turi seima ir dar turi sese kuri rupinas jos seimyna rolleyes.gif , o kur kazkas TAVO? tavo gyvenimas o ne kitu.....!
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 08 03, 17:26)
Nezinau.priklausys nuo to ar vis dar bus laisva darbo vieta kur pokalby buvau.

Nenoriu mint ant žaizdos, bet ar rimtai turi vilčių, kad po tavo ano pasirinkimo tave priimtų, jei laisva ir bus? ohmy.gif Paklausti, aišku, nieks nedraus, maža ką, juk ir ne kokio super duper speco ieškojo, bet siūlyčiau pamiršt ir prisimint grįžus tik paskambint ("dėl visa ko"). Taip sakau, nes ir pati ieškojaus, ir dabar iš gan arti šiokias tokias atrankas matau, tai, žinai, kaip sako "šventa vieta laisva nebūna".
Žo, linkiu grįžus kuo trumpesnių paieškų ir šiaip teisingų sprendimų ir pasirinkimų.

Darbe visą dieną norėjau raudot (nieko neatsitiko, čia po vakar). Kai galiu, dabar jau nebelabai ir noriu.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 03, 19:40)
Nenoriu mint ant žaizdos, bet ar rimtai turi vilčių, kad po tavo ano pasirinkimo tave priimtų, jei laisva ir bus?  ohmy.gif Paklausti, aišku, nieks nedraus, maža ką, juk ir ne kokio super duper speco ieškojo, bet siūlyčiau pamiršt ir prisimint grįžus tik paskambint ("dėl visa ko"). Taip sakau, nes ir pati ieškojaus, ir dabar iš gan arti šiokias tokias atrankas matau, tai, žinai, kaip sako "šventa vieta laisva nebūna".
Žo, linkiu grįžus kuo trumpesnių paieškų ir šiaip teisingų sprendimų ir pasirinkimų.

Darbe visą dieną norėjau raudot (nieko neatsitiko, čia po vakar). Kai galiu, dabar jau nebelabai ir noriu.

Tai jie nezadejo manes laukt,sake pasiskambint.bus matyt.gryzus atnaujinsiu paieskas.
Atsakyti
Treč. išvarai, berods?

Žliumbiu. Sakyčiau, kažkas naujo. Nors šiaip čia savigaila iš po vakar. Nors išsibaubus bent neskerdžia, nėr to tokio nerimo iki išprotėjimo.

Kad tik darbe ir toliau tvardyčiaus... Nors šiandien, kad *ūdina nuotaika suprato. Šiaip nuotaika aš nesiskundžiu, bet, kiek supantu, kiti žmonės taip supranta mano tokias stadijas. Nepamenu dėl ko, bet užmečiau "kiek čia man liko". Reakcijos tokios ne kokios susilaukiau... Nors db galvoju, penkiasdešimtmečiui gerai turėjo skambėt. ph34r.gif Nors, aišku, ne juos gi turėjau omeny.
Šiaip čia baikė, skaitau.

Gaila man savęs jau tikrai, kad tiek metų kuo toliau, tuo labiau, prasmės nematau, nerimas nemažėja, tesvajoju apie išėjimą. Nu. Duos Dievas stiprybės, kentėsiu. Tik kad, jaučiu, man gali ekspromtu užeit viską baigt. Dažnai taip darydavau esminius gyvenimo pasirinkimus (kokie jie ten esminiai, bet, pvz., stojimas į univerą šen, o ne ten, buvo sugalvotas per max. 1 min. laiko ir kitą dieną įvykdytas (būtų ir įvykdytas tą pačią min, jei būtų buvus galimybė). Tas pat su draugysčių rišimu su bernu ir pan.) Nžn., ko čia `giriuosi`. Turbūt garsiai pamąsčiau, kad kitiems visad buvau keistoka, nors nei čia kam tai įdomu, nei ką.
Atsakyti
Žinot. Kai mokiaus univere, buvo, berods, 4kreditų modulis - automatika (gal kažkaip mandriau vadinos, bet esmė ta pati). Bet buvo, ir, turbūt, tebėr, ir apskritai tokia studijų programa. Pamenu, kai išlaikiau tą egzą, taip pašaipiai pagalvojau, - ot, norėčiau pamatyti GYVĄ padarą, BAIGUSĮ (ne studijuojantį, o baigusį bent bakalaurą) automatiką. Tai dabar galvoju - gal dar nepavėlavau į stojimus, bent žinočiau dėl ko keliu prieš save ranką ir kitiems durna neatrodyčiau - maždaug, padėjo sau pastipti, nes neišlaikė pirmos sesijos, bandydama studijuoti automatiką, nei kad dabar, - maždaug, pasiskerdė, nes buvo šiaip durna.
Nors, pagalvojus, kad būtų ne taip skausminga, kai jau esu vyresnio amžiaus, gal ir kokios elektronikos pakaktų, kažin, ar beverta su ta automatika prasidėt...

Čia pašiepiu save, bet pašiepiu visai rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 03, 22:30)
Treč. išvarai, berods?

.

17isskrendu(pirmad)gryztu21d(penkt).nakvosiu vilniuj.

Ziauriai noreciau nueit i bernardinu parka,ten taip grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 03 rugpjūčio 2015 - 23:35