Sveikos
Norėjau paklausti,niekam nebuna deziorientacijos trumpalaikes,man buna apie 20-60 sekundziu..

pries metus gal atsirado,kartais karta i kelis men pasikartoja,taigi sian viel buvau lauke pasikartojo man atrodo kaip tik stojausi nuo suoliuko, pradėjo sukti galva (čia nuo karsčio turut), o veliau atsirado tas pojutis,ad nesuprantu kur as ir kaip as čia patekau ir aš esu tikrai aš.sudėliojau po keliu sek i vieta savo imintis,galvoju reik neišsiduoti,kad biški nuo realybes atitrukus esu..taigi tokia busena,rodoes nesupranti jen kur tu, nej kas tu, bet ir susivoki,kas tu..tokia dvilype..atrodo norisi atitrukti pasiduoti tai baimej ir begti per gatves ir is kitos puses supranti,kad ta siaubą (o siaubas vidinis labai didelis) reikia ta siaubą prakentėti...tai va taip.. ir šiaip mastau,o jei aš padaryčiau neadekvatu poelgi ir siaip..
Man įdomu kaip aš iš šalies atrodau ar kontaktiškas žmogus,na aplinkiniams,artais kieme u-kalbina vaikai kažka pasakoja ir aš noriu su jais pasikalbeti (na man įdomu ka jie masto ką žaidžia), bet susigėstu kitu suaugusiūjų ir nebendrauju,nusišypsau ir tiek,nors viduje noriu pabendrauti,pasikalbeti ...
Aj beje geriu valerjono tabletes,menesio kurso padidinta doze...nu galvojau nesamone,bet kad tikrai padeda..as tokia rami viduje,net paaiskinti nemoku kažkaip į viska ramiai reguoju..
Aišku plius maišau visokias žoleles

am tikras proporcijas ir geriu

, nes sezonas žolių..
Aš bijau labai nuprotėti,norėčiau,kad pasakytumet,kad tai neimanoma
Kažin jei žmogus kritiškai galvojai apie savo poelgius,kad ir aš apie ta pasakota religine psihoze,tai gal jei kritiškai save vertinu (na ir tada vertinau,bet nepakankamai,nes save jau ohoho kokia persona laikiau,bet žmonem nepuldavau pasakoti kokia aš visažinė,tiesa viena senole įtikinėjau nueiti į bažnyčia

ir senuka užkalbinus buvau,anas paskui mane atpažindavo ir kalbėti norėjo tik aš nebe
Man labai gėda dėl to,kad buvo tie nevisai adekvatus periodai..bet pries tai man buvo 6 men gyli depresija,tai gal išsiilgus bndravimo buvau,arba tai buvo manijos epizodas,nežinau.

man tokie visi aplynkuj adekvatus atrodo,o aš su savo praeitim saves nekenčiu,na ir su dabartim.
Tai tiek.