Night, o tai ko tu trusu neuzsidejai?

QUOTE(Nidulia @ 2015 07 05, 23:28)
Karšta, nu.

Tai jūs nepergyvenkit, aš niekam nerodžiau ką ten po sijonu turiu.

QUOTE(Night13 @ 2015 07 05, 22:37)

Nebegaliu,juoko priepuolis

C10 užjaučiu.
Man žiauriai neramu.
Pinot, gal pradėjai gerti paroxetiną? Ar ryšium su karščiais, ar su kuo, kelias dienas žiaugčioju vien apie jį pagalvojus. Išgeriu, bet toks jausmas, kad skrandžiui nuo jo negerai kažkas ten daros. Nežinau, ar čia psichologiškai, kad jis labai kartus. Bet, turbūt ne.
Man žiauriai neramu.

Pinot, gal pradėjai gerti paroxetiną? Ar ryšium su karščiais, ar su kuo, kelias dienas žiaugčioju vien apie jį pagalvojus. Išgeriu, bet toks jausmas, kad skrandžiui nuo jo negerai kažkas ten daros. Nežinau, ar čia psichologiškai, kad jis labai kartus. Bet, turbūt ne.

QUOTE(Night13 @ 2015 07 06, 09:01)
C10 užjaučiu.
Man žiauriai neramu.
Man žiauriai neramu.

Nepradėjau. Gal tik nuo liepos pabaigos, jei tam pasiryšiu. Kadangi ir taip esu linkus greit apsivemti, tai mane baugina tie šalutiniai. Vienintelis dalykas, ko neištveriu Ad šalutiniuose - tai visokie pykinimai ir pan. Jau geriau nemiga, koks drebėjimas, ar dar kas, ką sukelia Ad šalutiniai.
Prisimenu, kai vartojau cymbaltą, tai lygiai penkis mėn. praleidau tulike. Tuo ir pabaigiau.Net jei ką davė gero, tai nuostolis buvo didesnis.
Pramiegojau laisvadienius, kaip paršas.
Ačiūdie pradėjo lyt, visai nebebuvo kuo kvėpuot. Bet šiandien neramu neramu neramu...
Papildyta:
Ir va tos trys dienos jau tikrai yra labiau tinginystė, nei depresija. Nu taip, man svyra rankos. Bet bent truputį kažką tikrai galėjau nuveikt naudingo.

Papildyta:
Ir va tos trys dienos jau tikrai yra labiau tinginystė, nei depresija. Nu taip, man svyra rankos. Bet bent truputį kažką tikrai galėjau nuveikt naudingo.
QUOTE(Night13 @ 2015 07 06, 17:31)
Pramiegojau laisvadienius, kaip paršas.
Ačiūdie pradėjo lyt, visai nebebuvo kuo kvėpuot. Bet šiandien neramu neramu neramu...
Papildyta:

Papildyta:
Dzin ir nieko paneveikti irgi reikia

Kada tau magnetinio rezonanso atsakymai? Beje kuo skyriasi kai i ta kapsule kisa ir kai prie galvos prijungia tuos eletrodus?Nes man pamenu tuos eletrodus zadejo

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 07 06, 20:23)
Kada tau magnetinio rezonanso atsakymai? Beje kuo skyriasi kai i ta kapsule kisa ir kai prie galvos prijungia tuos eletrodus?Nes man pamenu tuos eletrodus zadejo 

Man nedarė jokio magnetinio rezonanso. O komp. tomografijos kažkokį CD turiu pasiimt, bet nepasiimu. Kam man jis. Pas neurę tik rugpjūčio vidury, atrodo.
Papildyta:
Nu ką, brangiosios depresikės. Aš jau matau, kad jūsų iš namų velnias neišnešė, tai greit apsidedam gražius sijonus, nepamirštam viršutinės dalies, kad papais nesimosikuot kaimynams po nosim, pasiruošiam kakarynes, ir sliūku sliūku į balkonus. Giedosim himną. Aš balkono neturiu, tai per langą. Jei nebeparašysiu, žinokit, iškritau begiedodama.

QUOTE(Night13 @ 2015 07 06, 20:34)
Man nedarė jokio magnetinio rezonanso. O komp. tomografijos kažkokį CD turiu pasiimt, bet nepasiimu. Kam man jis. Pas neurę tik rugpjūčio vidury, atrodo.
Papildyta:
Nu ką, brangiosios depresikės. Aš jau matau, kad jūsų iš namų velnias neišnešė, tai greit apsidedam gražius sijonus, nepamirštam viršutinės dalies, kad papais nesimosikuot kaimynams po nosim, pasiruošiam kakarynes, ir sliūku sliūku į balkonus. Giedosim himną. Aš balkono neturiu, tai per langą. Jei nebeparašysiu, žinokit, iškritau begiedodama.
Papildyta:

Man patinka tavo humoro jausmas

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 06, 20:17)
Nemaciau nej vieno dainuojant