Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Turiu dar vertbaudet pakvietimą, jei kam reikia, rasykite wink.gif
Atsakyti
panos, nupirkau bobnprix....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 07 02, 21:43)
panos, nupirkau bobnprix....

O as tik ilindau rinktis. doh.gif Jei kazka rasiu, tai ir as pirksiu. Jei bus norinciu, priimsiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 07 02, 21:49)
Nea, savo pirkau su savo korta ir darbo adresu, vyro pirksiu jo korta ir jo darbo adresu  ax.gif O dar galima ir namu adrseu pirkti, turint kita kreditine turbut  biggrin.gif
Nes dabar uzsakiau tik golfuku komplektuka ir suknyte  ax.gif

O gal kas zinot, manoo drauge nori sau pirkti, bet ji kortos neturi, tai ar praeitu uzsakymas, jeigu ji savp vardu siusti, o as jai tik paskolinciau savo korta?
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 02, 22:48)
O as tik ilindau rinktis.  doh.gif  Jei kazka rasiu, tai ir as pirksiu. Jei bus norinciu, priimsiu.  biggrin.gif

o kaip su de adresu - liepet ji istrinti - tai jis nebeveikiantis blush2.gif As dar nikaip neprisiruosiau per ten pabandyt, o jau jau neber lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 02, 22:53)
O gal kas zinot, manoo drauge nori sau pirkti, bet ji kortos neturi, tai ar praeitu uzsakymas, jeigu ji savp vardu siusti, o as jai tik paskolinciau savo korta?

as kazkaip manau, kad adresas nelabai turi itakos, nes uzsieny buna, kad tuo paciu adresu kelios seimos gyvena (pvz pirmam aukste vieni, antram kiti) - tad jie i tai nekreips demesio, o va kortele jau asmeninis dalykas, ir jie pagal tai identifikuos kad perka tas pats zmogus...
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 02, 22:53)

Tikrai nezinau, manau reikia bandyti ir ziureti, ar neatsauks. O siaip tai patarkite draugei issiimti kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 02, 21:56)
o kaip su de adresu - liepet ji istrinti - tai jis nebeveikiantis blush2.gif  As dar nikaip neprisiruosiau per ten pabandyt, o jau jau neber lotuliukas.gif  doh.gif

Tai naudojuosi paskutine galimybe. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 02, 22:57)
Tai naudojuosi paskutine galimybe.  biggrin.gif

aaa, nu tada einu ieskot ko nors - gi reik pasinaudot paskutine galimybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2015 07 02, 21:56)
Sveikutes, gal kas nori siandien prisijungti ar prisijungcau as prie Fragrance direct smile.gif
Vilnius el. jurgitapocjurgita@gmail.com

radau 15proc. nuolaidos koduka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 02, 21:04)
aš dar apie vertbaudet biggrin.gif mano kai kurios pakviestos merginos pasinaudojo pasiūlymu ir šiandien aš vėl galiu pirkti su -15eur, naudojant tą patį kodą ax.gif gal kam bus aktuali info

QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 02, 22:37)
Ir man leido.  drinks_cheers.gif  Paemiau panoms patalyne.  biggrin.gif

Aš irgi galvojau, kad taip bus galima, bet man neleido ax.gif . Iš pradžių kai suvedžiau kodą pritaikė nuolaidą, bet perėjus prie pirkimo nebeleido ax.gif . Koks tada tikslas siuntinėt vyrui, mamai ar sesei ir jų vardu pirkt, jei galima pačiai, kai kažkas iš pasinaudojusių tavo kvietimu nuperka, užsisakyt g.gif . Aš žinau, kad tikrai pirko, bet nuolaidos vėl negaunu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 02, 23:14)
Aš irgi galvojau, kad taip bus galima, bet man neleido ax.gif . Iš pradžių kai suvedžiau kodą pritaikė nuolaidą, bet perėjus prie pirkimo nebeleido ax.gif . Koks tada tikslas siuntinėt vyrui, mamai ar sesei ir jų vardu pirkt, jei galima pačiai, kai kažkas iš pasinaudojusių tavo kvietimu nuperka, užsisakyt g.gif . Aš žinau, kad tikrai pirko, bet nuolaidos vėl negaunu ax.gif .

Tai jei niekam nereikia tavo koduko, tai sukies savame rate biggrin.gif Nusiunti vyrui, perki vyro vardu su tuo koduku. Kai nusiperki vyro vardu, gauni nuolaida pati ir gali vel pirkti is savo acount'o ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 02, 23:14)
aš ryte irgi negalėjau pirkti, o va vakare pabandžiau ir tiko
Atsakyti