Krepsiukus su nicku ir miestu i jurgita@markus.lt
Priimsiu kelias mergaites su nedideliais krepseliais Bonprix.de.
Pirksiu rytoj apie pietus.
QUOTE(Loram @ 2015 07 02, 21:04)
aš dar apie vertbaudet
mano kai kurios pakviestos merginos pasinaudojo pasiūlymu ir šiandien aš vėl galiu pirkti su -15eur, naudojant tą patį kodą
gal kam bus aktuali info
o kurioj vietoj rasti ta asmenini koduka? ar jis toks pats islieka? nes apsipirko su mano pakvietimu, bet kolkas nieko nematau. ir mokejau uz abu is savos korteles, nes neturi. idomu kaip cia bus
QUOTE(juvile @ 2015 07 02, 23:33)
Jau tuscia....
Merginos, atsiras tie kodukai vėliau. Aš irgi va ryte pabėdavojau, kad tik 2 yra, nors 5 žmonės pirko, bet vakare jau visi 5 buvo
Beje, kaip manot, ar vertbaudet psl. liemenukų dydžiai FR ar EU? Bijau pasimaut dabar, lentelė kaip ir aiški konvertuojanti dydžius
, bet kažin į ką lygiuojas šita pardė pagal (.)(.) dydžius 
http://www.brasize.c...k-eu-it-au.html
Beje, kaip manot, ar vertbaudet psl. liemenukų dydžiai FR ar EU? Bijau pasimaut dabar, lentelė kaip ir aiški konvertuojanti dydžius
http://www.brasize.c...k-eu-it-au.html
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 02, 23:20)
Priimsiu kelias mergaites su nedideliais krepseliais Bonprix.de.
Pirksiu rytoj apie pietus.
nieko nebus
Merginos, as niekaip nesuprantu, kaip amazon.de paziureti, ar siuncia i LT
Ir kainas
Kad moketi 1000EUR PVM nuo sumos, kuri virs 35000 lt, (abi sumos is autores zinuciu) reikejo isleisti apie 52000 lt, t.y. netoli 4500 lt KIEKVIENA menesi! Wow, nu ir mastai pirkimo pas kai ka!
Arba nutylima dalis informacijos
Vienaip ar kitaip, skaudi pamoka
Sekmes ir stiprybes isbristi is viso sito.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 02, 23:59)
Merginos, as niekaip nesuprantu, kaip amazon.de paziureti, ar siuncia i LT
Ir kainas 
Iki mokejimo nueit LT adresa ivedus, tik netvirtint mokejimo paskutiniame zingsnyje. Kitaip nerodo siuntimo kainos i LT amazonas
QUOTE(adriatic @ 2015 07 03, 00:43)
Iki mokejimo nueit LT adresa ivedus, tik netvirtint mokejimo paskutiniame zingsnyje. Kitaip nerodo siuntimo kainos i LT amazonas
kažkuri mergaitė buvo parašius kaip paprasčiau tai padaryti, atsimenu bandžiau, veikia, ir buvau įkėlus į pirmą žinutę, bet žiūriu nebėra, matyt atnaujinant temas pasimetė. Gal galima pakartoti? Įdėsiu vėl į pirmą žinutę
QUOTE(adriatic @ 2015 07 03, 00:43)
aciu, maniau yr paprastesnis budas
____
Kiek vidutiniskai paauga koja vaiku? 1 ar dviem dydziais imat kitiems metams. kalbu apie 7 metu..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 03, 00:49)
____
Kiek vidutiniskai paauga koja vaiku? 1 ar dviem dydziais imat kitiems metams. kalbu apie 7 metu..
____
Sunku nuspet, vaikas vaikui nelygu, maniskio 1,5 arba 2 dydziais isauga, jo draugo, klasioko, arba vienu, arba tu paciu batu uztenka dviem sezonams...
Maniskis astuonmetis, spalio vidury bus devyneri jam, tai pavasariui ipusejus, net labiau pabaigoj pradejo 35 dydi avet, bet rudeni matau jau tikrai i 36 perlips...
Vis juokiuos, kad kai sulauks desimties metu, atims is tevo batus, nes jo koja vos 41... Nesuprantu i ka tas vaikis didziakojis auga toks, mano giminej vyru kojos maksimum 42 dydziodydzio irgi...
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2015 07 03, 00:49)
kažkuri mergaitė buvo parašius kaip paprasčiau tai padaryti, atsimenu bandžiau, veikia, ir buvau įkėlus į pirmą žinutę, bet žiūriu nebėra, matyt atnaujinant temas pasimetė. Gal galima pakartoti? Įdėsiu vėl į pirmą žinutę
Butu ir man lb idomu paprastesni buda suzinot
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 03, 00:49)
____
____
sunku prognozuot... Turejau vasara, kai sunus is 39 dydzio zieminiu rudeni jau 45 devejo... Ir tai per viena vasara, basutespirkau 40 dydzio, gavom mazokos buvo, tada uzsakiau 41 ia sd, per 2 sav kol gavom, iisaugo ir jas...