Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

kiniečiai dirba biggrin.gif
user posted image
bonprix
aliexpress
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 03, 01:07)
sunku prognozuot... Turejau vasara, kai sunus is 39 dydzio zieminiu rudeni jau 45 devejo... Ir tai per viena vasara, basutespirkau 40 dydzio, gavom mazokos buvo, tada uzsakiau 41 ia sd, per 2 sav kol gavom, iisaugo ir jas...

Aina sau... Nu tokiu bajeriu dar nesu girdejus... Reiskia reik nustot batus nepataikytus iskart dydziu i spinta kraut biggrin.gif

Atrodo net matytis turejo kaip ta letenele auga doh.gif

O istikruju pas mus siemet irgi greit auga, ziema batai buvo 34 d, dabar 35, rudeni bus 36, ziemai jau guli spintoj 37 d batai, tik anie gal puse dydzio mazinti...tai 36,5 realiai bus
Atsakyti
Kas dar nespejo apsipirkti is vertbaudet ir reikia pakvietimo rasykit I az vardas pavarde elektroninis pastas.
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 07 03, 00:11)
Kad moketi 1000EUR PVM nuo sumos, kuri virs 35000 lt, (abi sumos is autores zinuciu) reikejo isleisti apie 52000 lt, t.y. netoli 4500 lt KIEKVIENA menesi! Wow, nu ir mastai pirkimo pas kai ka!  doh.gif Arba nutylima dalis informacijos smile.gif Vienaip ar kitaip, skaudi pamoka sad.gif Sekmes ir stiprybes isbristi is viso sito.

jei sau perki, tai daug, bet juk kalba žmogus, jog pirko visai Lt, tai čia normali suma, galėjo būt ir didesnė..užuojauta ir palaikymas Darlia25 4u.gif

man tai vistiek nesitiki, kad ėmė ir paskundė kažkas, nors visokių ligonių yra, taigi bankiniai pavedimai tokie-ilgai negali neužkliūt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 03 liepos 2015 - 07:26
QUOTE(dives @ 2015 07 03, 07:24)

man tai vistiek nesitiki, kad ėmė ir paskundė kažkas, nors visokių ligonių yra, taigi bankiniai pavedimai tokie-ilgai negali neužkliūt

deja, ji rašė temoje, kad VMi pasakė, kad gautas skundas ir jame rašoma, kad asmuo iš jos pirko nuo 2013m
Labai tikiuos, kad to įtariamo asmens mūsų tarpe nėra..nesinorėtų kad tarp mūsų sukiotųsi skundikai
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 07 03, 08:29)
deja, ji rašė temoje, kad VMi pasakė, kad gautas skundas ir jame rašoma, kad asmuo iš jos pirko nuo 2013m
Labai tikiuos, kad to įtariamo asmens mūsų tarpe nėra..nesinorėtų kad tarp mūsų sukiotųsi skundikai

As pvz neperku kaip isprotejus, smutkiu paskui nestumdau ir bizniu nevarau, jei kooperuociau ar kooperuosiu man iki lempuutes, gali skust nuo ryto iki vakaro, tikrai netures prie ko prikibt. Kad ir ta pati " skundike"
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 07 03, 07:42)
As pvz neperku kaip isprotejus, smutkiu paskui nestumdau ir bizniu nevarau, jei kooperuociau ar kooperuosiu man iki lempuutes, gali skust nuo ryto iki vakaro, tikrai netures prie ko prikibt. Kad ir ta pati " skundike"

nereikia pirkti kaip isprotejusiam, kad pakliuti i VMi akiraty ir turet problemu del kazkokiu nesveiku skundikų
Jei ir nevirsijat, bet irodinet, kad nekomerciniai uzsakymai, vistiek reiktu..surinkti popierius uz 5m ir pan..as pvz tokiu dalyku nesaugau, neturiu laisku ir saskaitu..tai pagal israsus atgamint ka pirkau galeciau, bet kazi ar parduotuvese rasciau tokias senas saskaitas
tad gaisčiau savo laiką del kazkokios nesveikos skundikes, kuri naudojosi mano gerumu o paskui eme ir sugalvojo pazaisti
Atsakyti
nors netikiu, kad žmonės taip žemai puola, bet šlykštu begalo, kad dėl kokio-aš taip įsivaizduoju-permokėto cento-netingėjo skundą sukurpt, va kaip būna, kai gyvatę į užantį įsileidi, nieko nepakeisi-pas gyvatę gyvatiška natūra niekur nedingsta, na kad ir lieka toms kas užsakinėja ten kažkokie bonusai ar nuolaidų kuponai, tai kas, bet kiek darbo žmogus įdeda...
Atsakyti
Man tai atrodo, kad čia kokia konkurentė "pasistengė" cool.gif
Atsakyti
reikia užkloto lovai, nusižiūrėjau Vertbaudet tokį:
http://www.vertbaude...n...ur=6639&t=1

su nuolaida gaunasi 64,96 euro. Nieks niekur pigiau kažko panašaus nematėt? nes pas mus parduotuvėse kiek žiūrėjau kainos nuo 150 eurų ax.gif
Atsakyti
Nepykit, bet noriu paklaust del vertbaudet ax.gif
Vakar siuntinys buvo karmelavoj, o siandien vel Varsuvoj ir dar Keolne pabuvo nakti.
Nesuprantu, ar tie kas karmelavoj dirba nezino, kur vilnius, ar cia man jau panikuot ar parskris mamo vaiko batai i lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 03, 00:49)
Kiek vidutiniskai paauga koja vaiku? 1 ar dviem dydziais imat kitiems metams. kalbu apie 7 metu..  unsure.gif

QUOTE(adriatic @ 2015 07 03, 01:04)
Sunku nuspet, vaikas vaikui nelygu, maniskio 1,5 arba 2 dydziais isauga, jo draugo, klasioko, arba vienu, arba tu paciu batu uztenka dviem sezonams...

drinks_cheers.gif labai nuo vaiko priklauso, maniskes 1 dydziu paauga, o buna, kad ir antra sezona atnesioja tuos pacius wink.gif
Atsakyti