Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2015 07 03, 09:00)
reikia užkloto lovai, nusižiūrėjau Vertbaudet tokį:
http://www.vertbaude...n...ur=6639&t=1

su nuolaida gaunasi 64,96 euro. Nieks niekur pigiau kažko panašaus nematėt? nes pas mus parduotuvėse kiek žiūrėjau kainos nuo 150 eurų  ax.gif

mate, maksimoj dabar akcija, yra su peledziukai roziniam fone, vakar drauge pirko, mokejo 7,99 eu...
Atsakyti
Damos, aciu uz pasidalinima mintis del batu.. Kol mazas buvo, kaip as viskas ok.. Dabar jau sunku su pirkimu kitam sezonui..

____

Ar yra tiesioginis emailas vertbaudet? Nes per sistema rasiau - nulis reakcijos. O vis sustabdytas tas mano mokejimas, nors pinigai paypale nurasyti.. Uzkniso jau doh.gif
Atsakyti
Merginos, kas daret paskutinius uzsakymus etam ? Nedurnioja ? Pas mane ju order viena suma, in voice jau 2eurais daugiau, jau 10 dienu kaip ir neissiusta, raso kad susisiekti su aptarnavimo centru g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 07 03, 11:09)
Merginos, kas daret paskutinius uzsakymus etam ? Nedurnioja ? Pas mane ju order viena suma, in voice jau 2eurais daugiau, jau 10 dienu kaip ir neissiusta, raso kad susisiekti su aptarnavimo centru  g.gif

o etam'o nieks nerenkat?..mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 03, 12:02)
Damos, aciu uz pasidalinima mintis del batu.. Kol mazas buvo, kaip as viskas ok.. Dabar jau sunku su pirkimu kitam sezonui..

____

Ar yra tiesioginis emailas vertbaudet? Nes per sistema rasiau - nulis reakcijos. O vis sustabdytas tas mano mokejimas, nors pinigai paypale nurasyti.. Uzkniso jau doh.gif

man atrase is sito vb_retour_gb@vertbaudet.com
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 03, 10:05)
O aš dar negavau siuntimo nuorodos ir accounte niekur nematau, musėt dar neišsiuntė ax.gif

as pirmo pirkau, irgi dar neturiu, reikia paziuret, kaip su pinigais g.gif gal jau nelaukt smile.gif
Atsakyti
aš 06-30 pirkau, 07-02 išsiuntė, šiandien jau žada pristatyti biggrin.gif matau, kad prieš valandą išvažiavo iš Kauno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 07 03, 11:49)
as pirmo pirkau, irgi dar neturiu, reikia paziuret, kaip su pinigais g.gif  gal jau nelaukt smile.gif

Pinigai kreditinėj rezervuoti, pažiūrėjau ax.gif . Na tikiuosi išsiųs. Piekau liepos 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 03, 11:54)
Pinigai kreditinėj rezervuoti, pažiūrėjau ax.gif . Na tikiuosi išsiųs. Piekau liepos 1 d.

as irgi 01 d uzsakiau ir siandien gavau email, kad patvirtinciau duomenis g.gif pinigai rezervuoti, tai ziuresiu ar atsauks ar priims uzsakyma. Patys liepe ne tiesiogiai i email atsakyti, o skambinti arba per ju puslapyje esanti contact us susisiekti del atsakymo
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 02, 21:48)
O as tik ilindau rinktis.  doh.gif  Jei kazka rasiu, tai ir as pirksiu. Jei bus norinciu, priimsiu.  biggrin.gif

ka perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 07 02, 16:40)
taip, fiziniam irgi taip pat  doh.gif o kam nesirisa ir galvoja siaip kliedziu tai pabandykite parinkti is vokieciu vaistines bio-apo kad siuntimas po 1 eur butu ( tai reikia 16 krepsiuku kaip minimum o dar buvo kai ir20 mergaiciu susirinkdavo [pernai tai jau gaunasi uzsakymas vienas apie 3000 lt , nes kai kuri ir uz 500 lt atsiusdavo krepseli, o kur dar kitos parduotuves doh.gif  ir svarbiausia kad nei emiau ka papildomai nei ka. apie atgal gaunama kazkoki procenteli suzinojau tik pernai is topcash, bet per visus metus gryzo 15 svaru-ot kad uzdirbau g.gif labai lengva kalbeti kas tik prisideda prie kooperaciju... tiesiog, kad buciau zinojusi anksciau tai cia tikrai nebuciau gaisusi nei savo laiko

Griztant prie jusu problemos deja uzjauciu ir linkiu stiprybes.
negi visos tarpininkes kurios yra ir siame forume ir veikiancios is lietuvos kaip ir oficialiai moka pvm? Jos gi tikrai per metus is savo korteles apmoka tikrai daugiau negu 14000 euru? Ziuri gi visas pajamas. Nes kitaip ju procentas butu ne 10-15 proc.
cia klausimas ne butinai darlia25 bet man siaip pamastymui iskilo toks klausimas.kaip yra ir turi buti is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2015 07 03, 13:01)
negi visos tarpininkes kurios yra ir siame forume ir veikiancios is lietuvos kaip ir oficialiai moka pvm?

cia paprasti mirtingieji nezinosim. juk siuncia ir is usa.. tai ka jau bekalbeti.. kiekviena karta turetu moketi didelius pinigus.
ju verslo schemos as jau 5 metai neperkandu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 liepos 2015 - 12:05