Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2015 07 03, 09:10)
Nepykit, bet noriu paklaust del vertbaudet ax.gif
Vakar siuntinys buvo karmelavoj, o siandien vel Varsuvoj ir dar Keolne pabuvo nakti.
Nesuprantu, ar tie kas karmelavoj dirba nezino, kur vilnius, ar cia man jau panikuot ar parskris mamo vaiko batai i lt? g.gif

gali is varsuvos i vilniu dar atvykt, kartais tokiu fintu su siuntiniais pasitaiko, manau palaukit, paziurekit kur persikels is varsuvos. Jeigu grizinetu i FR, tai greiciau is Kolno i ten vyktu, o ne i varsuva
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 02, 23:17)
aš ryte irgi negalėjau pirkti, o va vakare pabandžiau ir tiko

Vėl bandau, matau net kelios mamos nusipirkę, nes paružavėję prie draugų užrašai, bet vedu kodą ir nepritaiko. Gal kad su nuolaida prekės g.gif , nors pirmą pirkimą kai dariau ir nuolaidinėm taikė. Bet iš krepšelio nebedingsta prekės biggrin.gif . Pakvietimų vėl atsirado, vėl turiu 6 pakvietimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 07 03, 09:00)
reikia užkloto lovai, nusižiūrėjau Vertbaudet tokį:
http://www.vertbaude...n...ur=6639&t=1

su nuolaida gaunasi 64,96 euro. Nieks niekur pigiau kažko panašaus nematėt? nes pas mus parduotuvėse kiek žiūrėjau kainos nuo 150 eurų  ax.gif

Norfoj pirkau panasu uzklota, tik berniukiska, bet buvo ivairiu spalvu ir rastu. Kokybe gal ir skyriasi nuo vertbauted (sio neciupinejau), bet ir norfinis neblogas. Kiek iziuriu vertbauted lopineliai ir aplikacijos nupiestos, ne prisiutos, norfiniam irgi nupiesta. Ju yra ivairiu dydziu, as pirkau 130x200cm, mokejau 14,50 eur. Dar paziurejau sudeti, tai internetinis 100% cotton, o norfinis is poliesterio, tik uzpildas 50% medvilne, bet man lieciasi labai maloniai, kaip medvilininis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 07 03, 08:24)
Norfoj pirkau panasu uzklota, tik berniukiska, bet buvo ivairiu spalvu ir rastu. Kokybe gal ir skyriasi nuo vertbauted (sio neciupinejau), bet ir norfinis neblogas. Kiek iziuriu vertbauted lopineliai ir aplikacijos nupiestos, ne prisiutos, norfiniam irgi nupiesta. Ju yra ivairiu dydziu, as pirkau 130x200cm, mokejau 14,50 eur. Dar paziurejau sudeti, tai internetinis 100% cotton, o norfinis is poliesterio, tik uzpildas 50% medvilne, bet man lieciasi labai maloniai, kaip medvilininis  thumbup.gif

mačiau aš tuos norfinius, bet manęs jie kažkaip nesužavėjo ax.gif būtent, kad piešti, o aš nenoriu tokių ax.gif
o į šitą žiūriu ir nesuprantu, nes kai kurios aplikacijos matosi, kad pieštos, o kai kurios lyg ir prisiūtos, tas padygsniavimas storesniu siūlu irgi atrodo lyg ir ne butaforinis g.gif įdomu kaip iš tiesų ax.gif
parašyta, kad handmade, tai greičiausi tie kvardatai tikrai bus susiūti ir kai kurios aplikacijos prisiūtos, nors rašo patchwork-style printed, appliqué and embroidered motifs g.gif
O norfinis kaip suprantu vienas medžiagos gabalas tik sudygsniuotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 03 liepos 2015 - 08:36
QUOTE(Carlin @ 2015 07 03, 08:00)
reikia užkloto lovai, nusižiūrėjau Vertbaudet tokį:
http://www.vertbaude...n...ur=6639&t=1

su nuolaida gaunasi 64,96 euro. Nieks niekur pigiau kažko panašaus nematėt? nes pas mus parduotuvėse kiek žiūrėjau kainos nuo 150 eurų  ax.gif

Aš siuvau vaikams ant lovų gal prieš 4-5 m. pas Liucija devyndarbę iš SM, ta po 170 Lt. mokėjau, bet tikrai man labai gražūs buvo, paderinom spalvas, kad tiktų prie kambario.

QUOTE(Dziugile @ 2015 07 03, 08:10)
Vakar siuntinys buvo karmelavoj, o siandien vel Varsuvoj ir dar Keolne pabuvo nakti.
Nesuprantu, ar tie kas karmelavoj dirba nezino, kur vilnius, ar cia man jau panikuot ar parskris mamo vaiko batai i lt? g.gif

Tai būna visokių fintų su tais siuntimais, pavažinėja po Europą ir sugrįžta pirkėjui vis tiek smile.gif
Atsakyti

Pas mane toks pats uzrasas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 03 liepos 2015 - 08:54
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 02, 22:59)
Merginos, as niekaip nesuprantu, kaip amazon.de paziureti, ar siuncia i LT g.gif Ir kainas unsure.gif

sone spaudziate rodyklike ir ismeta siuntima, jei keli adresai, tuomet prie adreso irgi spaudziate ir pasirenkate kokiu adresu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 03 liepos 2015 - 09:01
QUOTE(rodnaja @ 2015 07 03, 09:54)
Pas mane toks pats uzrasas. smile.gif

O aš dar negavau siuntimo nuorodos ir accounte niekur nematau, musėt dar neišsiuntė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 03, 08:41)
Aš siuvau vaikams ant lovų gal prieš 4-5 m. pas Liucija devyndarbę iš SM, ta po 170 Lt. mokėjau, bet tikrai man labai gražūs buvo, paderinom spalvas, kad tiktų prie kambario.

ačiū, radau kontaktus 4u.gif einu rašyt, nes iš tiesų noriu ne butaforinio biggrin.gif
Atsakyti

o kaip jus tikrinat kur yra siuntinys? Jums atsiuncia sekimuo nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 03, 10:06)
o kaip jus tikrinat kur yra siuntinys? Jums atsiuncia sekimuo nuoroda?

Taip, atsiuncia nuoroda
Atsakyti
Gal kas norit jungtis prie MANGO, kol nedingo dydziai? biggrin.gif Panevezys, bet siunciu
Atsakyti