Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(Tazerina @ 2015 11 05, 19:31)

Aš rašiau bendrai ir nieko neturėjau konkrečiai omeny, o kadangi mes gyvenam laisvoj šaly savo nuomonę galiu išreikšti kaip ir bet kas kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 11 05, 21:12)
Aš rašiau bendrai ir nieko neturėjau konkrečiai omeny, o kadangi mes gyvenam laisvoj šaly savo nuomonę galiu išreikšti kaip ir bet kas kitas  smile.gif

Praeitoj temoj irgi toks atsakymas buvo, ale sorry konkrečiai nieko neturėjau omeny... Gali reikšti savo laisvą nuomonę. , Tik patarimus iš srities kurioje dar labai žalia, atsargiau dalinčiau. Ir išvadas apie veislynus irgi sau pasilikčiau.
P.S Čia ne mano vienos nuomonė , jei ką...
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2015 11 05, 20:43)
Praeitoj temoj irgi toks atsakymas buvo, ale sorry konkrečiai nieko neturėjau omeny... Gali reikšti savo laisvą nuomonę. , Tik patarimus iš srities kurioje dar labai žalia, atsargiau dalinčiau. Ir išvadas apie veislynus irgi sau pasilikčiau.

Ech... Iš dalies ir sutikti norisi, bet iš kitos pusės toks akiplėšiškas jaunimas (aš pati matyt dar prie jų, nors jau kiek paaugau) jus ir pakeis. Aprims, paprotingės ir naują jaunimą ramins... Taps nauja patyrusių specų karta, ir jau nebeturės energijos visur savo patarimus dalint.
Atsakyti
Kad kazkaip neskaniai kvepia tie pasisakymai blush2.gif ,yra tokie veislynai yra kitokie,o va mano tai super duper,cia ne lemktynes kas daugiau suniuku parduos,as is viso pardavus tik astuonis suniukus per devynis metus,tai matyt nekokia veiseja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2015 11 05, 23:13)
Kad kazkaip neskaniai kvepia tie pasisakymai  blush2.gif ,yra tokie veislynai yra kitokie,o va mano tai super duper,cia ne lemktynes kas daugiau suniuku parduos,as is viso pardavus tik astuonis suniukus per devynis metus,tai matyt nekokia veiseja  g.gif

Jo figovas tavo veislynas . lotuliukas.gif Kai tavo veislyne bus puse šunų su pavadinimų VISADA KARTU , o kita puse tu kergsi su patinų VISADA KARTU , tai ir tavo bus veislynas super- duper ir šuniukus rezervuos dar negimus .
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2015 11 05, 20:43)

Žinau kieno dar nuomonė tokia pati ir labai smagu, kad mano heiterių komandoj yra ne vienas žmogus, visiem juk neįtiksi smile.gif

Aš jau praėjau visą šitą nesąmonę, todėl galit galvot ir komentuot ką norit apie mane, manęs tai jeu nebeveikia, per tiek metų šunininkų pasaulyje supranti kokie visi yra "nuoširdūs"
Atsakyti
nesuprantu ko cia pykti...

zmogus pasake kad buna ivairiai bendraujanciu veiseju (taipat ir skupu bendravimo prasme) -ir cia tikrai tiesa...cia juk priklauso aplamai nuo bendravimo savybiu. vienas egocentristas, kitas nuosirdus pleputis, kitam visai su bendrvimu nesiseka, neturi draugu seimos...

kas cia per klanai su tais teisingais veisejais ir neteisingais nesuprantu..pastovi konkurencija , kolegu menkinimas. zinios ateina su laiku, ir manau normalu dalintis savo info ir patikrtim. nes atrodo kaip armuhoje duchai ir virshylos...

Atsakyti
looo jums ir nereikia viska suprasti . Jus jau radot savo patikima veislyną . Laukit iš ten šuniuką .
Jūsų tiesa " zinios ateina su laiku, ir manau normalu " i ,o kol tu žinių nėra tai nėra ko dalintis " savo info ir patikrtim" . Aš pirma savo kilminga šunį pirkau ( neišprašau) prieš 29m ir tikrai manau kad tarp veisėju ir tikru šunų mylėtojų yra ir nuoširdus bendravimas ir pagalba . Bet jei žmogus mato pilka puse šunininkų tai čia ne problema visu kitu veisėju .
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 11 06, 10:39)
Žinau kieno dar nuomonė tokia pati ir labai smagu, kad mano heiterių komandoj yra ne vienas žmogus, visiem juk neįtiksi  smile.gif
Aš jau praėjau visą šitą nesąmonę, todėl galit galvot ir komentuot ką norit apie mane, manęs tai jeu nebeveikia, per tiek metų šunininkų pasaulyje supranti kokie visi yra "nuoširdūs"

Tik nereikia susireikšminti smile.gif.
Šunininkų pasauly daugelis sėdi dvigubai seniau negu tamsta. Ir jei per tokį trumpą laiką jau turi heiterių komandą, tai gal verta susimąstyti kas ne taip ....
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 11 06, 11:51)
nesuprantu ko cia pykti...

zmogus pasake kad buna ivairiai bendraujanciu veiseju (taipat ir skupu bendravimo prasme) -ir cia tikrai tiesa...cia juk priklauso aplamai nuo bendravimo savybiu. vienas egocentristas, kitas nuosirdus pleputis, kitam visai su bendrvimu nesiseka, neturi draugu seimos...

kas cia per klanai su tais teisingais veisejais ir neteisingais nesuprantu..pastovi konkurencija , kolegu menkinimas. zinios ateina su laiku, ir manau normalu dalintis savo info ir patikrtim. nes atrodo kaip armuhoje duchai ir virshylos...

Špicų veislynai Lietuvoje:

Spindinčios Akys
Lauras
Pūkuotas Nykštukas
Šaltinio Versmė
Dvaro Elfas
Angelo Bučinys
Tai Amarilis
Visada Kartu
Kašmyro Mafija

Yra dar keletas naujų. Bijau suklysti pavadinimus.
Visi bendraujam ir tikrai nuoširdžiai. Ir parodose pasitusinam, ir telefonu paplepam, ir patarimi vieni kitų paprašom...
Žinot, nuoširdesnio bendravimo dar nemačiau.

O vat vienai mergaitei arogancija per kraštus liejasi...
Atsakyti
as esu visikai pasalinis zmogus, tesiog skaitantis tema smile.gif
as jokios arogancijos ar "isgalvoto pranasumo" niekieno zinutese cia nepastebejau smile.gif kodel negalima bendrauti dalintis (jei tu turi ir nedaug patirties, juk zmones atsirinks reikalinga info ir seip plepalus)-visada kazkas turi buti "virshyla", kas cia per mada.

bet cia matyt kazkokie povandeniniai akmenys, na jus gal geriau zinote kas ten teisus arogantiskas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 11 06, 18:48)
as esu visikai pasalinis zmogus, tesiog skaitantis tema smile.gif
as jokios arogancijos ar "isgalvoto pranasumo" niekieno zinutese cia nepastebejau smile.gif kodel negalima bendrauti dalintis  (jei tu turi ir nedaug patirties, juk zmones atsirinks reikalinga info ir seip plepalus)-visada kazkas turi buti "virshyla", kas cia per mada. 

bet cia matyt kazkokie povandeniniai akmenys, na jus gal geriau zinote kas ten teisus arogantiskas ir t.t.

Pas šuninkus veikė ta pati taisykle kaip ir gyvenime - kaip paklosi taip ir mieguosi . Yra toks suvokimas kaip veisėjų etika . Tai reiškia kad savo virtuvėje su draugiems gali sakyti savo nuomone apie tikus veislynus , bet vešioje erdve susilaikyti ( ypač kai pats dar nieko ypatinga veislese nepasižymi ) .
Šį taisykle galioja ir pirkėjams . Norite kad su jumis kalbėtu mandagiai ir pagarbiai - pradėkit nuo save . Jog čia ne veisėjas jums skambina ar rašo ir siūlo savo puikus šuniukus . Jie gausiu laišką panaši į šį - visada atsakysiu ir padėsiu žmogui
"Laba diena,

senai esu susidomejusi siais suneliais Spicais. Domina baltieji, tad esu susidomejusi isigyti, bet is paprastu zmoniu baisu del nepatikimumo pirkti, tad ieskau patikimu veislynu, kreipiuosi i Jus pagalbos surasti naujaji seimos nari. Galbūt turite (jeigu neturite - kada planuojama vada) ar žinote kur kreiptis?

Aciu uz atsakyma smile.gif "

Bet dažniausi ( ypač kaip parduodu šuniukus ) gaunu tokiu " Sveiki . Kiek kainuoja ?" Paprastai tokia laiškai keliauja iškartu į šiukšliadėžę . Karta laiškas būvo visai konkretus : " Kaina?" Dėl įdomybes atsakiau : " 3500 lt " Ir gavai gundanti pasiūlymą : " Duodu 1500 " O gal turėjau tokia žmogų apsveisti kaip reikia mandagiai kalbėti ? blink.gif Aš nedarau šuniukų aukcioną , o ieškau jiems GERIAUSIŲ šeimininkų . Ir man visiškai vienodai kada tas šeimininkas atsiras 2 men ar 6 . Šita berniuką pardaviau 7 men ir čia jam nesutrukdė tapti Lietuvos ir Latvijos čempionų user posted image
Jo brolis taip pat savo mylinčių šeimininkų lauke iki 7 men . ( jis 3 šalių čempionas ir 2 kartus tėvas ) user posted image
Tai va , mylėjai pirkėjai prieš ieškodama savo šeimos draugą perskaitykit šios taisykles smile.gif ir tikrai rasit savo gera veisėja 4u.gif http://www.valhaloss...tiketo-taisykls
Atsakyti