Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(Mody @ 2015 11 04, 18:20)
Labai priklauso nuo veislyno požiūrio į pirkėjus ir šuniukų pateikimą... pas vienus ilgai sėdi šuniukai, nes dažnai veisėjai per daug idealizuoja savo šuniuką arba nemoka bendraut su žmonėm arba aišku irgi dažnai pasitaiko, kad tiesiog neatsiranda tinkami žmonės.. bet aš manau, kad pagarbiai su visais bendraujant ir aiškiai išdėstant poziciją galima rast gerus namus.

labai jums pritariu -paciai teko atsidurti tokio pirkejo vietoje. net per pirmutini pasidomejima jauties lyg kazka skolingas, bendravimo kulturos (ar gebejimu) pas kaikuriuos 0. na tesiog nelimpa toliau dometis ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 11 04, 18:04)
ko jus man aiskinate visa sita. as asmeniskai issirinkau suni is vieno geriausiu veislyno, ilgai gylinausi taupiau ir t.t.
bet jusu atidarykite skelbiu, kuri laika pasekite skelbimus, ir padarykite isvadas. bet as jau sita uz jus padariau...ir konstatuoju fakta, kad 80% perkasi misrunus. o dokumentinius brangius sunis parduoda po 2-4menesius vis skelbimai kaba....

norite pagerinti situacija, vienas labai paprastu iseiciu. tam paciam skelbiu lt idekite kelis skelbimus, su paaiskinimu kodel verta pirkti is veislyno....apdeitinkite skelbima ta info kas diena kad kabotu visada virsuje ir butu matomas....nes teoriskai pasneketi kad blogai pirkti bedokumentini suni  daug kas gali....
tusti paistalai akd reikia sviesti visuomene-cia gerai bet cia tik ir lieka tusciais paistalais-kur jus randate tuos norincius sviestis....kaip sugebeti apvyti juos priesh isigyjant suniuka...o nukonkuruoti tai galite tik padarius vienoda kaina. nes pagrinde zmones net dometis nenori suzinant kaina...kitokiom priemonem pries "sirpatreba" kolkas neimanoma.

Nereikia už mane nieko daryti . Aš puikiai žinau situacija skelbiu .lt . Veisle ant bangos ir atsirado daug pūtos . Daugintojai , perpardavinėtojai ir tiesiog apgavikai . Net nesiruošiu sviesti visuomene . Kiekvienas pats renkasi savo šunų .Nu arba nesirenka tiesiog perka atsižvelgus į palanki kaina .Dabar yra internetas , daug info . Ir jeigu kas nesugeba ta info kaip pirkti šuniuką suvirškinti , tai nesiruošiu eilini karta kramtyti ta pati ... Kiekvienas šuniukas ras savo tik jam skirta šeimininką anksčiau ar veliau . Man kada parduodu savo šuniukus net neidomus tokie pirkėjai , kurie turi tik vieninteli klausima - kaina? Ir aš ne labai supratau kaip čia visi šuniukai turi vienodai kainuoti . Reiški šuniukas turintis įdomi kilme , tituluotu tėvų , gero tipo turi kainuoti tiek pat kaip ir šuniukas tegul ir su dokai , bet prastesnis . Ir kokia gi čia turi būti kaina ? Visi šuniukai turi kainuoti kaip prastas ar kaip geras ? Net vienos vados šuniukų kaina gali labai skirtis .
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 11 04, 18:23)
labai jums pritariu -paciai teko atsidurti tokio pirkejo vietoje. net per pirmutini pasidomejima jauties lyg kazka skolingas, bendravimo kulturos (ar gebejimu) pas kaikuriuos 0. na tesiog nelimpa toliau dometis ir tiek...

O galima aš papasakosiu apie kitus pirkėjus .Ir jų DAUGUMA . 90% laišku ateina tik su vienintelių klausimų - kaina . Kartais nei " laba diena " nei " viso gero " . Suprantu žmones neturi laiko kad mandagiai paklausti ir bet pora žodžių parašyti kokia šuniuką nori ( namams , parodoms , berniuką , mergaite ...) , kur , kokiai šeimoj jis gyvens . Gal to laiko neatsiras kad šuniuką į lauka vedžioti kelis kartus per diena , maudyti , šukuoti , žaisti ... Labai norėsi kad žmones ieškantis savo šeimos draugą suprastu kad veisėjas ne pardavėjas pomidorų turguje . Bet ir apie pomidorus žmones klausinėja ne tik kaina . Ju domina ar šiltnamių ar lauke augo o gal lenkiški ... O kas tas pomidoras - atnešei kilogramą , suvalgei ir pamiršai . Bet draugo 12-15 metu renka tik paklausę kaina ...
Kaip ir skelbimų komentaruose http://www.skelbiu.l...e-22052272.html
http://www.skelbiu.l...i-21495618.html
http://www.skelbiu.l...e-22015852.html
Dabar šuniukus neturiu parduoti . Parašo , paklauso kur galima rasti kad neapgautu -atsakiau , papasakoju kur yra šuniukai . Man nesunku suteikti informacija , o va žmogui padėkoti problema .
Atsakyti
As cia biski ne i tema, bet ar rimtai skiriasi kai kuriu spicu kailis ar cia tik nuo susukavimo priklasuo? biggrin.gif Pvz. Mody foto jos suniukai tokie glotnus, o kiti buna labai pukuoti, tai cia turbut tie labai pukuoti tiesiog susiausti, ar gali ir pati kailio struktura skirtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2015 11 05, 06:45)
As cia biski ne i tema, bet ar rimtai skiriasi kai kuriu spicu kailis ar cia tik nuo susukavimo priklasuo? biggrin.gif  Pvz. Mody foto jos suniukai tokie glotnus, o kiti buna labai pukuoti, tai cia turbut tie labai pukuoti tiesiog susiausti, ar gali ir pati kailio struktura skirtis? 4u.gif

Ju visu skiriasi kailio struktura.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2015 11 05, 07:45)
As cia biski ne i tema, bet ar rimtai skiriasi kai kuriu spicu kailis ar cia tik nuo susukavimo priklasuo? biggrin.gif  Pvz. Mody foto jos suniukai tokie glotnus, o kiti buna labai pukuoti, tai cia turbut tie labai pukuoti tiesiog susiausti, ar gali ir pati kailio struktura skirtis? 4u.gif

Kitas tipas ir dažnai net veislė. Pas Mody mažieji špicai. Tie pūkuotukai - pomeranai arba nykštukiniai špicai. Kartais pomeranai perauga standartą ir gauna mažojo dokumentus, išeina pomerano tipo mažasis. Būna ir nykštukų su tuo glotnesniu kailiu. Parodose įvairiai juos vertina, jei neįprasto tipo.
Atsakyti
Mody o tas juodas pomas? Toks visas kamuoliukas.
Ta veisle ypatingai ir issamiai niekad nesidomejau, todel man irgi smalsu. ju snukelis isaugus kaikuriu nusmaileja. Man pradeda buti panashus i chihus...( nors snukutis anu pusiau priplotas). Bet visvien kazkuo primema sia veisle.

Tai cia irgi individualu, ar ne? nes kaikurie suauge ir lieka tokio vaikisko trumpo veido, o kaikuriu snukelis pailgeja, pasmaileja, kojos plykos plonos pasidaro? Pasidaro panasus i kpkius papiljonus is korpuso...( tik dydziu mazesni).
Ar cia butent del to kailio? Ir ar galima nuo mazens matyti koks ksilis bus suaugusio sums?
Kl tik apie pomus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 08:49
Mody, labai grazi Jusu seimyna, ir vilkai wub.gif ir mazieji thumbup.gif
Juodulis tai turbut dar nesuauges ar ne?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2015 11 05, 07:45)

Pas mane mažieji špicai, jie kitokie ypač jeigu labiau klasikiniai, o ne peraugę nykštukai. Plius mano abi kalytės nusišėrusios, kreminė po vaikų pametė visą poplaukį tai liko keli plaukai ant jos biggrin.gif bet šiaip abiejų skiriasi kailio struktūra pas mane ir tos, kurios tėvai yra mažieji, ne nykštukai super geras kailis, negaliu atsidžiaugt, nesivelia ir labai lengva prižiūrėt, kitos sunkiau, nes daugiau poplaukio ir kai kur tokio labiau lyg vatinio, tai vat tą kai reik tvarkyt atsibosta labai...
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 08:48)
Mody o tas juodas pomas? Toks visas kamuoliukas.

Jai 2,5mėn. smile.gif ji yra kreminės kalytės dukrytė wub.gif mažoji špicė

QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2015 11 05, 08:53)
Mody, labai grazi Jusu seimyna, ir vilkai  wub.gif  ir mazieji  thumbup.gif
Juodulis tai turbut dar nesuauges ar ne?

Ačiū wub.gif ne, dar mažytė, ji gimus rugpjūtį smile.gif
Va čia kartu su broliukais savo wub.gif
user posted image
Atsakyti
na labai faini pupsikai, na tesiog isbuciuoti ismyluoti wub.gif ....as deje sios veisles atsisakiau del plauku sad.gif((
ir pabijojau kiek tu suaugusio suns proporciju (kad galimai i chiha bus panasus veiduku). bet kol jie mieli pukotukai, na nerealus. labai faini, bet ir suagusiu labai graziu snukiu buna, tokie ir lieka kamuoliukai, ypac pateles lieka to saldaus vaikisko veiduko...
bet cia mano diletantiskas pastebejimas, gal as neteisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 09:26
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 09:23)
na labai faini pupsikai, na tesiog isbuciuoti ismyluoti  wub.gif ....as deje sios veisles atsisakiau del plauku sad.gif((
ir pabijojau kiek tu suaugusio suns proporciju (kad galimai i chiha bus panasus veiduku). bet kol jie mieli pukotukai, na nerealus. labai faini, bet ir suagusiu labai graziu snukiu buna, tokie ir lieka kamuoliukai, ypac pateles lieka to saldaus vaikisko veiduko...
bet cia mano diletantiskas pastebejimas, gal as neteisi

Stebukliukai jie mūsų wub.gif negaliu atsidžiaugt šita vada tiek dėl išvaizdos tiek dėl charakterio, visi vaikučiai į mamą iš charakterio, tokių šuniukų atiduot net nesinori.. dėl plaukų tai aš jų nejaučiu išvis, tik gal kai kalytės po vaikų išsišeria, o šiaip tai nesišeria labai jau daug.. nepalyginsi su VA kur tiesiog skęsti plaukuose praktiškai visą laiką.. doh.gif dėl tų snukučių tai čia kiekvieno skirtingas skonis kokio nori, bet man kartais juokinga būna kai paskambina ir sako man šuniuko su pūstom kojytėm ir meškiuko veidu arba aš norėčiau į lapiuką panašaus... blink.gif čia gi šunys, jei norisi į kažką panašaus tada jau geriau pliušinis žaislas.... ax.gif nėr nei vieno identiško špico, reikia rinktis labai tipą šuns, žiūrėti kilmę gal tada bus šuniukas arčiau idealo smile.gif
Atsakyti
bet ziuriu net sitie jusu veiduku skirtingu smile.gif imciau arba ta juoda arba su ryzha "kepure".
kas tas VA blush2.gif
as suni visgi visai be pavilnes isirinkau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 09:47