Sveikos merginos, saugokitės Sineriukės. Ji jau su Jorkšyrais prisidirbo, rizikuojate su tokia pirkėja.
Kad nesiseria spiciukai siaip, jei gerai maitinami ir ner ligu jokiu, tai viskas OK su tais plaukais
tik kai serimosi periodas tada pasijaucia, o siaip plaukai minimaliai krenta.

QUOTE(looo @ 2015 11 04, 12:10)
pirma -as aplamai neturiu jokio suns dar (ka jau kalbeti apie pardavimus). atsakingai rinkausi, dabar laukiu.
antra - as nesuprantu tokiu kaip jus ko jus aplamai cia sedite. as pasakiau kad tokiuose portaluose didziausias procentas augina veisliu misrunus...(ir nevarau ant ju beje). ir cia faktas-ir jus turite su tuo susitaikyti...ir taikytis prie tokiu zmoniu pasirinkimo dresuojant ju sunis pirktus is daugintoju. (ar jus apsiimate tik dokumentiniais?). Supraskite kad daugelis atejes i betkurios veisles tema(sitame portale), ne visada turi omeny kad jis pirks butent dokumentini suni is geriausio veislyno...kartais tas "noriu spico, kokios jo savybes" reiskia "noriu panasaus i spica uz 200eu -kokios ju savybes. ". -bet cia jau i lankas...vel uzburtas ratas...jei ne dokumentinis tada eik i " misrunu tema"...
ka norejau pasakyti, kad dauguma zmoniu norint isigyti suniuka tesiog atidaro skelbimus ir nuperka perdaug nesigylinant...o jei dar parasyta kad dokai yra-tai visai "kietai". retas isigylyna kokio lygio veislynas tai yra, ir kuo vieno veislyno sunys skiriasi nuo kito..
antra - as nesuprantu tokiu kaip jus ko jus aplamai cia sedite. as pasakiau kad tokiuose portaluose didziausias procentas augina veisliu misrunus...(ir nevarau ant ju beje). ir cia faktas-ir jus turite su tuo susitaikyti...ir taikytis prie tokiu zmoniu pasirinkimo dresuojant ju sunis pirktus is daugintoju. (ar jus apsiimate tik dokumentiniais?). Supraskite kad daugelis atejes i betkurios veisles tema(sitame portale), ne visada turi omeny kad jis pirks butent dokumentini suni is geriausio veislyno...kartais tas "noriu spico, kokios jo savybes" reiskia "noriu panasaus i spica uz 200eu -kokios ju savybes. ". -bet cia jau i lankas...vel uzburtas ratas...jei ne dokumentinis tada eik i " misrunu tema"...
ka norejau pasakyti, kad dauguma zmoniu norint isigyti suniuka tesiog atidaro skelbimus ir nuperka perdaug nesigylinant...o jei dar parasyta kad dokai yra-tai visai "kietai". retas isigylyna kokio lygio veislynas tai yra, ir kuo vieno veislyno sunys skiriasi nuo kito..
Kur nueina, ten sukelia šaršalą

Papildyta:
QUOTE(Mody @ 2015 11 05, 10:34)
bet man kartais juokinga būna kai paskambina ir sako man šuniuko su pūstom kojytėm ir meškiuko veidu arba aš norėčiau į lapiuką panašaus...
čia gi šunys, jei norisi į kažką panašaus tada jau geriau pliušinis žaislas....
nėr nei vieno identiško špico, reikia rinktis labai tipą šuns, žiūrėti kilmę gal tada bus šuniukas arčiau idealo 

tai baisiausi ir ra tokie žmonės ir pirkėjai kaip Looo ar Sineriuke. Tokiems žmonėms truputį kas ir meta šunį ar katę, nes nepateisino vilčių. Veisėjams reikėtų padaryti psichologinį testą tokioms, iš karto išaiškėtų, nes kai ateina pas veisėjus, tai prisimeta gerutėmis ir viskuo patenkintomis
Zabyte,
jus jau perspejote visus veisejus apie mane? toks rimtas pasirizymas buvo.
, ataskaita prasyciau. tiek laiko jusu nemaciau - galvoju negi prasmegote
, na okey sunys loja, karavanas eina 
Pristatau cia Zabyte, mano 5toji koja (tiksliau 3ji), kas nezinojote
visur is paskos velkasi ir dergia
))))

Pristatau cia Zabyte, mano 5toji koja (tiksliau 3ji), kas nezinojote

QUOTE(looo @ 2015 11 05, 09:46)
bet ziuriu net sitie jusu veiduku skirtingu
imciau arba ta juoda arba su ryzha "kepure".
kas tas VA
as suni visgi visai be pavilnes isirinkau ...

kas tas VA

as suni visgi visai be pavilnes isirinkau ...
Skirtingi labai, bet nei vieno tokio pačio nebūna niekad

Zabyte veisėjai jau seniai supermamoj neieško savo šuniukams šeimininku .
O mamytes dažniausia ateina su jau nupirktais špicais ( arba ne špicais
)
Vakar nufilmavom mūsų meiles žaidimus https://www.youtube....eature=youtu.be

Vakar nufilmavom mūsų meiles žaidimus https://www.youtube....eature=youtu.be
kriu kriu
Saika,
cia pomai? kuris is ju patinas ir pateles? tas juodas tai 100% patinas bus ane?

Saika,
Pas mane truputį kitokie žaidimai
https://youtu.be/vdH6ZeTnDCE

QUOTE(karinna @ 2015 11 05, 12:55)
mazas ir toks arsus

QUOTE(looo @ 2015 11 05, 12:50)
kriu kriu
Saika,

Saika,
Ryža mano pensininke 9m nykštukine kalyte . Juodas 100 %jauna mažoji kalyte . Patinas - sabalas ( mažasis - , gime nuo pomų)
https://www.youtube....eature=youtu.be
QUOTE(saika @ 2015 11 05, 14:24)
Ryža mano pensininke 9m nykštukine kalyte . Juodas 100 %jauna mažoji kalyte . Patinas - sabalas ( mažasis - , gime nuo pomų)
Juoda tokia gerokai didesne strodo
QUOTE(Mody @ 2015 11 04, 18:20)
Labai priklauso nuo veislyno požiūrio į pirkėjus ir šuniukų pateikimą... pas vienus ilgai sėdi šuniukai, nes dažnai veisėjai per daug idealizuoja savo šuniuką arba nemoka bendraut su žmonėm arba aišku irgi dažnai pasitaiko, kad tiesiog neatsiranda tinkami žmonės.. bet aš manau, kad pagarbiai su visais bendraujant ir aiškiai išdėstant poziciją galima rast gerus namus. Mano veislyne yra iš viso 7 šuniukai gimę, viena kalytė lieka pas mane, 3 iš pirmos vados turi superinius šeimininkus, kiti 3 iš dabartinės vados irgi laukia kada galės keliaut į naujus namus, nei vieno skelbimo nesu dėjus niekur, tik į veislyno fb puslapį nuotrauką, kad parduodamas vienas šuniukas kai jiems buvo 7sav.. ir tai dar kiek žmonių užsisakę laukia kol gims kitos vados.. aišku pas mane mažieji, pigesni nei nykštukai, bet į mane kreipias žmonės jau nusipirkę šuniuką ar žadantys pirkti, kad ir nykštukinį patarimų, priežiūros klausimų ir man nesunku atsakinėt tą patį n-tąjį kartą, bet dėl tokio bendravimo aš ir sulaukiu tokių žmonių, kokių linkiu visiems šuniukams tiek savo, tiek kitų veislynų
būtent pagal šuniukų pardavimą ir matosi koks yra
veisėjas, nes tikrai yra be galo daug gerų veislynų Lt ir
super fainų veisėjų, todėl žmogus gali pats pasirinkti kur
jam labiausiai norisi įsigyti šuniuką
Nu jooo ! Modesta vėl iš savo varpinės kalbą rėžė apie veisėjus... Praeitoj temoj kėlė didelių kainų klausimą, šitoj pardavimų... Pas tamstą mažieji špicai. Tad apie juos prašom, rodykit išprusimą ir diiiidelę patirtį
. Nykštukus kol kas palikit ramybei. Ok?
Žinokit nemėgstu sm šunų forumo. Tik kartais užsuku. Bet neišlaikiau ...

veisėjas, nes tikrai yra be galo daug gerų veislynų Lt ir
super fainų veisėjų, todėl žmogus gali pats pasirinkti kur
jam labiausiai norisi įsigyti šuniuką

Nu jooo ! Modesta vėl iš savo varpinės kalbą rėžė apie veisėjus... Praeitoj temoj kėlė didelių kainų klausimą, šitoj pardavimų... Pas tamstą mažieji špicai. Tad apie juos prašom, rodykit išprusimą ir diiiidelę patirtį

Žinokit nemėgstu sm šunų forumo. Tik kartais užsuku. Bet neišlaikiau ...