Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Palmolive feel good dušo želė
user posted image
Kaip ir visos, tik nepatiko kvapas. toks gėlinis, salsvas, fe cool.gif
Atsakyti
Oblepikha Siberica šveitiklis galvos odai - natūralesnė sudėtis, kaina nedidelė, labai malonus masažas galvos odai, valo gerai, efektas tikrai man patiko, plaukai švarūs, purūs, galvos odos švaros pojūtis visai kitoks, kvapas malonus, neerzina, bet nemanau, kad dar kartą pirkčiau, norėčiau surasti kažkokią alternatyvą, nes šis nelabai patogus naudoti ir sunku jį paskirstyti ant odos, galėtų būti ilgas snapelis, būtų tikrai patogiau, nes dabar reikia pilti į delną, o po to viena ranka atskirinėti drėgnus plaukus, nepatogu, ypatingai ilgiems plaukams.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2015 07 17, 08:36)
Oblepikha Siberica šveitiklis galvos odai - natūralesnė sudėtis,

Kur pirktas?
Atsakyti
PfC Cosmetics Derma Collagen dieninis kremas.
Įsigijau po to, kai išbandžiau tos firmos mėginuką - kremą su ikrais (Caviar). Tuo metu, kai bandžiau Caviar, odą buvau išvarginus nuo nedadrėkinimo. Šis kremas man pasirodė tikras išsigelbėjimas. Atstatę dregmę, oda atsigavo. Todėl nusprendžiau dar ką nors išbandyt. Na, ir grįžau su Derma Collagen.
Jų tikrai intensyvus kvapas. Mačiau Caviar išparduotuvėj atidavinėjo naują vien dėl kvapo biggrin.gif Bet negaliu pasakyt kieno kvapas. Galbūt erškėtruožių aliejaus, nors sudėtį yra ir Parfum.
Išsitepus veidas blizga, tačiau man netrukdė. Tepdavaus ryte - vakare, paskui tik vakare. Dėl stangrinimo nieko negaliu pasakyt, nors tikiu, jog ten po oda galbūt kažkas vyksta. Porų nekimšo. Kremas skirtas 30+.
Rašo, jog su SPF, tačiau kiek nerašo, išsiaiškinau, jog sudėtinė dalis Benzophenone-3 apsaugo odą, bet kiek vėlgi neaišku. Nesigilinau taip stipriai. Paula Choice sako, jog jis saugus, kosmetikosdnr.lt, jog ne. Nežinau, kuriuo šaltiniu tikėt.
Vėl norėčiau jų kito kremo, tačiau dabar naktinio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 07 17, 08:19)
Kur pirktas?

Elevitoje - čia smile.gif
Atsakyti
Dadamo anti age serumas veidui
user posted image
lengvas, gerai drėkino, kaip dėl anti age nieko negaliu pasakyt, naudojau kaip prevencinę priemonę ax.gif
Atsakyti
Loreal elvital kondicionierius
user posted image
plaukus išpainioja, sušvelnina, bet šiaip nieko gero ax.gif
Atsakyti
user posted image
Bioderma Sensibio drėgnos servetėlės makiažui valyti

wub.gif Kartotinos, gaila LT niekur nemačiau.

Į jų vietą skubos tvarka pirktos Garnier Essentials drėgnos servetėlės veidui.

Drėgnos servetėlės man nepamainoma priemonė vasarą poilsiaujant gamtoje. biggrin.gif
Atsakyti
Natura Siberica Cleansing foaming Mousse prausimosi putos
user posted image

Sunaudojau jau kelias pakuotes šių putų,iš esmės tikrai likau patenkinta šios firmos produkcija, odos nedirgina, malonus žolelių kvapas,sudėtis taipogi nebloga. Putos prausia švariai, parašyta,kad tinka normaliai/mišriai odai. Taip, jos jautresnę odą sausina, tačiau jau išmokau kad tokios priemonės geriau prausia makiažą, nei skirtos sausai odai. Labai man tiko per karščius kai oda labiau riebaluojasi,atsiranda visokių spuogelių,tačiau šaltuoju sezonu per daug sausina. Kartotinos.

Natura Siberica Rhodiola Rosea dieninis veido kremas.
user posted image

Po pertraukos įsigyta antroji pakuotė, nes kremas tikrai tiko. Puiku, kad turi SPF 20, ramina odą,mažina dirglumą, atrodo, odos paraudimai patepus sumažėja akyse, gerai maitina, oda tokia švelni po jo. Riebokas kremas, labiau tiko žiemos-pavasario orams. Minusai- jei naudojamas makiažas, oda gali blizgėti. Kartočiau šaltuoju sezonu.

Margarita šampūnas su ajerais nuo plaukų slinkimo.
user posted image

Šampūnas sunaudotas išplauti kartkarčiais pasidaromas aliejų kaukes. Pasiteisino, plauna švariai, daugiau matyt nieko ir nesitikėčiau.
Atsakyti
Biotherm Aquasource Deep veido serumas. Nieko labai gero apie jį pasakyti negaliu. Šiaip smagi konsistencija, greitai įsigerdavo, maloniai kvepėdavo, tačiau esminio poveikio, t.y. - papildomo drėkinimo aš nepastebėjau. Čia gal ir nuo odos tipo priklauso, bet toks jausmas, kad jisai man absoliučiai nieko nedarė unsure.gif Vienu žodžiu, kartojamas tikrai nebus ax.gif Turbūt pirmas produktas iš Biotherm, kuris nepatiko. Įprastai šituo brandu labai pasitikiu ir mėgstu.

user posted image

Estee Lauder Sumptuous Infinite tušo miniatiūra. Bet čia tai tušas doh.gif Visos blogybės viename biggrin.gif Tiek šviežiai atidarytas, tiek jau padžiūvęs, lipino blakstienas ir krovė daug košės. Kai aš pirmą sykį pamačiau šepetėlį, kaip tik pagalvojau, kad turėtų gerai atskirti, nes jie jo šereliai tokie gerai atskiriantys atrodė, tačiau paaiškėjo, kad nei per kur biggrin.gif Tankinti jisai tikrai nemažai tankino, tačiau ilginimo tai labai pritrūko. Plius dienai baigiantis dar ir pabyrėdavo sėkmingai. Kaip gerai, kad turėjau tik miniatiūrą biggrin.gif

user posted image

Artdeco akių šešėlių bazė. Bazė man yra būtinas produktas, kadangi turiu tokią problemą - kone visi šešėliai ant mano akių po kurio laiko subėga į raukšleles ir apskritai nesilaiko doh.gif Artdeco bazę giriu - paryškindavo šešėlių pigmentaciją, pagerindavo laikymąsi. Vis dėlto ir su ja neišvengdavau subėgimo į raukšleles, deja. Džiaugiuos, kad atradau Lancome bazę, toji man kol kas lenkia ir Artdeco ax.gif

user posted image
Atsakyti
Dove dušo želė su pistacijomis ir magnolijomis - anksčiau visą Dove produkciją ignoruodavau, bet nusipirkusi dušo želė buvau maloniai nustebinta, labai patiko, nes tiršta, kreminė, malonu naudoti, nesausina odos, skaniai ir neįkyriai kvepia.

user posted image
Atsakyti
Organic therapy kremas veidui ir paakių gelis: geliuko dar šiek tiek yra, bet naudojau kartu, tai kartu ir aprašau. Labai patiko, kremas lengvas, bet tuo pačiu tikrai užteko man drėkinimo iš jo. Oda labai gražiai atrodė, puikiai tarnavo kaip makiažo pagrindas. Geliukas paakiams kažkokio matomo rezultato nesuteikė, bet šiaip esu tinginė ir tik tas dozavimas rutuliuku mane privertė jį naudoti, labai jau malonus masažiukas gaudavosi biggrin.gif Abu kartotini be klausimų 4u.gif
user posted image user posted image
Organic therapy tonikas veidui: naudojau rytais veido valymui, nes vandeniu nesiprausiu. Nepatiko, erzino kvapas, likdavo lipnumas, nepajutau jokio atgaivinimo. Nekartotinas.
user posted image
Atsakyti