Menesio pabaigtukai

Dr. Hauschka aliejus riebiai odai. Naudojau tik kaip naktinę priemonę. Man labai geras. Oda mažiau riebaluojasi, gerai drėkina ir nekemša porų. Aš mėgstu odą "davesti" iki dehdratacijos, tai šitas aliejus viską atstato. Kartosiu ir vel.
Catrice All mat plus - pradžioje kaip ir patiko, paskui lyg ir per riebi man i galą pasidarė. Po kelių valandų veidas praėdavo "plaukti". Nepajutau to All Mat efekto...
Cherimoya kompaktinė pudra. Tikslus pavadinimas nusitrynė gal po savaitės. Visiškas niekalas: jokio matiškumo ir siaubingai kimšo poras.
Loreal Falshe Lash blakstienų tušas. Pradžioje nepatiko, bet kai padžiuvo, buvo vienas iš mylimiausių. Nors nežinau ar kartosiu, noriu išbandyti kažką kitka.
Patisserie de Bain. Toks visiškas senovinis vazelinas su labai stipriu ir cheminiu citrinos kvapu. Kapas erzino, bet drėkino neblogai. Tad šiaip ne taip subaigiau iki galo, bet daugiau nepirksiu (nes sandėliuke keli skirtingų kvapų yra)

Ziaja skystas dušo muilas. Nesuprantu, kodėl jis vadinasi muilas. Dušo želei nesu išranki, tai pagrinde renkuosi pagal kvapą, o šita kvepėjo taaaaaip skaniai. Idealiai tiko vasarai, tik nusibodo tokį kiekį naudoti.
Palmolive rankų muilas - putos. Pirkau, nes vaikui patinka tokia konsistencija. Ir kvapas skanus. Žodžiu smagus produktas.
Sensodyne balinanti pasta. Nebalina man ji, bet svarbu ir nejautrina dantų. Turbūt jau kokia šimtoji...

Garnier plaukų dažai. Naudoju ne pirmą kartą, gaunasi labai graži spalva, bet pastebėjau, kad sausina plaukus. Ieškosiu kažko kito.
Filabe servetėlės, kurios yra visa vakarinė grožio rutina viename. Mano metų atradimas ir kol kas tobulas produktas. Nereikia makiažo valiklio (nors akims vis tiek naudoju micelinį vandenį), nereikia prausiklio ir veido kremo. Labai sutvarkė riebios odos problemas, išvalė poras. Gala, bet labai kanžiojasi kaina. Tai šiuo metu nenaudosiu, nors norėčiau.