Domashniy Kosmetolog paakių kaukės - paakių kaukes darau reguliariai kartą arba du kartus per savaitę, tarp visų rūšių didelio skirtumo nėra, poveikis panašus- atgaivina, drėkina, minkština, kažkiek paskaistina odą. Efektas, aišku, tik momentinis. Sunaudojau jų nemažai, todėl nebesinori pirkti, nusibodo, noriu pabandyti korėjietiškas ir japoniškas kaukes paakiams.
Dizao - paakių kaukė "Lifting" su orchidėjų ir kinrožių ekstraktu paakių odą padrėkina, tonizuoja, atgaivina, stangrinančio efekto nėra. Kaukė veidui su hialurono rūgštimi neblogai drėkina, oda lygesnė, elastingesnė. Bet man labai nepatinka Dizao kaukių medžiaga, jos kokybė ir forma, labai prastai iškirptos, veido kaukę ypatingai sunku užsidėti ir tolygiai paskirstyti.
Lavera šveičiamoji kaukė - seniai man ją norėjosi pabandyti, bet ne, visai neįspūdinga, yra tikrai geresnių valančių kaukių.
Steblanc - veido kaukė su rožių ekstraktu patiko, komfortiška, neblogai drėkina, maitina, pagerėja odos tonusas, elastingumas. Veido kaukė su kolagenu sudirgino odą.
Biocell veido kaukė - iš drėkinančių medžiaginių veido kaukių jos man galbūt labiausiai patinka, patogu naudoti, komfortiškos, efektyvios.
Sensai Silky Purifying Mud Soap ir Creamy Soap, poras valanti esencija bei sunkioji artilerija- Re-Contouring stangrinamoji esencija ir Recovery Concentrate kremas.