Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

[quote=Signature,2015 09 20, 11:34]
Giliai drekinantis fluidas veidui. Labai patiko, nes labai skalsus, greitai isigeria, drekina, tinka riebiai odai. Zodziu, kartosiu.

user posted image

Ar nepalieka plėvelės ant veido? Kur galima įsigyt? ax.gif
Atsakyti
The Body Shop dušo želė su persikais. Nebloga dušo želė, odos nesausino, malonus kvapas, skalsus. Į jos vietą Uogauoga dušo želė.
user posted image

Vagisan intymios higienos prausiklis. Labai patiko, nuolat kartojamas. Į jo vietą toks pat.
user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
Domashniy Kosmetolog paakių kaukės - paakių kaukes darau reguliariai kartą arba du kartus per savaitę, tarp visų rūšių didelio skirtumo nėra, poveikis panašus- atgaivina, drėkina, minkština, kažkiek paskaistina odą. Efektas, aišku, tik momentinis. Sunaudojau jų nemažai, todėl nebesinori pirkti, nusibodo, noriu pabandyti korėjietiškas ir japoniškas kaukes paakiams.
Dizao - paakių kaukė "Lifting" su orchidėjų ir kinrožių ekstraktu paakių odą padrėkina, tonizuoja, atgaivina, stangrinančio efekto nėra. Kaukė veidui su hialurono rūgštimi neblogai drėkina, oda lygesnė, elastingesnė. Bet man labai nepatinka Dizao kaukių medžiaga, jos kokybė ir forma, labai prastai iškirptos, veido kaukę ypatingai sunku užsidėti ir tolygiai paskirstyti.
Lavera šveičiamoji kaukė - seniai man ją norėjosi pabandyti, bet ne, visai neįspūdinga, yra tikrai geresnių valančių kaukių.
Steblanc - veido kaukė su rožių ekstraktu patiko, komfortiška, neblogai drėkina, maitina, pagerėja odos tonusas, elastingumas. Veido kaukė su kolagenu sudirgino odą.
Biocell veido kaukė - iš drėkinančių medžiaginių veido kaukių jos man galbūt labiausiai patinka, patogu naudoti, komfortiškos, efektyvios.

Sensai Silky Purifying Mud Soap ir Creamy Soap, poras valanti esencija bei sunkioji artilerija- Re-Contouring stangrinamoji esencija ir Recovery Concentrate kremas.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Macadamia šampūnas ir kondicionierius. Neblogos priemonės, plaukai slidesni, paklusnesni. Minusas - kaina.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
[quote=jovivita,2015 09 20, 17:43]
[quote=Signature,2015 09 20, 11:34]
Giliai drekinantis fluidas veidui. Labai patiko, nes labai skalsus, greitai isigeria, drekina, tinka riebiai odai. Zodziu, kartosiu.

user posted image

Ar nepalieka plėvelės ant veido? Kur galima įsigyt? ax.gif
[/quote]

Pleveles nepalieka, greitai isigeria (tik aisku reikia neperdozuoti). Galima isigyti www.amazon.de arba www.ebay.de
Papildyta:
Dikson Keratin plauku kauke, labai pazeistiems plaukams. Labai patiko. Plaukai tampa minksti, atrodo sveiki ir sudrekinti. Neapsunkina ir neriebina. Jei rasiu, vel pirksiu.

user posted image

Purskiamas gaivinamasis vanduo. Vanduo, kaip vanduo, kazkokio ypatingo efekto nepastebejau, tad nezinau uz ka moketi 20 euru. Is esmes nekartotinas.

user posted image
Atsakyti
Missha veido kaukė. Maloniai drėkino, minkstino odą. Mielai dar isigyciau.
user posted image

Mila D'opiz drekinanti veido kaukė. Kolkas tai geriausia drekinanti kauke, kokia esu bandziusi riebiai odai. Sunaudojau miniuka, bet tikrai pirksiu dideli ipakavima.
user posted image

Bioderma valanti veido kauke. Pradzioje kaip ir patiko, nes matosi efektas. Bet paskui pradejo sausinti oda. Ieskosiu kazko kito.
user posted image

Sebamed kremas su matiniu efektu uzterstai odai. Nepastebejau nei valancio, nei drekinancio nei tuo labiau matinio poveikio. Visiskas niekalas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2015 09 21, 15:28)

Sensai Silky Purifying Mud Soap ir Creamy Soap, poras valanti esencija bei sunkioji artilerija- Re-Contouring stangrinamoji esencija ir Recovery Concentrate kremas.

Kaip patiko Sensai priemones?
Atsakyti
Urbanveda Radiance kūno šveitiklis.
Švelnus, todėl drąsiai galima naudot kasdien. Neskystas, bet ir nėra tirštas, per viduriuką. Kvapas intensyvus, sakyčiau smilkalinis. Kvepia visa vonia. Man kvapas patiko. Šveitiklis paremtas ajurveda. Nors sudėtis nėra švari. Kasdien šveičiant kojas, tikrai oda gražiai atrodė. Kremo po šveitiklio nesinorėjo. Kartotinas.

user posted image[/url]
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2015 09 24, 11:20)

Mila D'opiz drekinanti veido kaukė. Kolkas tai geriausia drekinanti kauke, kokia esu bandziusi riebiai odai. Sunaudojau miniuka, bet tikrai pirksiu dideli ipakavima.

Kur perkat ? 4u.gif
Atsakyti
Ir vėl keletas pabaigtukų, bandau optimizuoti krepšiuką ir sunaudoti priemones.

Mary Kay lūpų kaukė. Nereikalinga priemonė, nes mano lūpos nėra problematiškos, tai nekartosiu.

user posted image

Uoga uoga veido kaukė Mėlynių šventė. Nuolat kartojama ir labai patinkanti priemonė, kartkartėmis nusiperku, nes oda naudojant kaukę tikrai yra švelnesnė, apraminta ir lygesnė (mano oda labai jautri).

user posted image

Kvapų namų Levandų hidrolatas. Irgi kartojama priemonė, naudoju kartu su kokia kauke (kaip uogauoga Mėlynių šventė kauke). Patinka, tik purškimas labiau patinka uogų hidrolatų. Kartotina priemonė.

user posted image

(nuotraukos skolintos).
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 09 25, 06:44)
Kur perkat ?  4u.gif

Miniuku gavau is kosmetologes, bet db bandysiu ieskoti Ebay arba tiesiai gamintojo puslapyje smile.gif
Atsakyti
Ambroozija paakių kremas "Vaivora"
user posted image

Naudojau, berods, antrą pakuotę. Kartotinas ir ateityje. Į jo vietą kol kas Madara paakių kremo mėginukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 25 rugsėjo 2015 - 20:21