QUOTE(fuchia @ 2015 09 24, 11:04)
Kaip patiko Sensai priemones?
Sensai aš naudoju jau seniai, produktai mano odai tinka idealiai, ką teigia, tą iš tikrųjų jie ir daro, po Sensai valymo priemonių aš matau rezultatą, poros švarios, nekyla spuogeliai, oda normalizuojasi.
Belkosmex serumas - placebo efektas, paskaičius gražų aprašymą ir gamintojo pažadus naudojau ir galvojau, kad tikrai tai ir daro. Naudoti malonu, serumas skaidrus, nelipnus, plėvelės nesudaro, oda gaivi, bet daugiau ir nieko.
VIVI drėkinamasis losjonas - natūralesnis ir geros sudėties, atgaivina ir drėkina. Patiko, nors ne visada losjonus naudoju veidui, dažniausiai kaklui ir dekoltė.
Dolce&Gabbana blizgis - retai naudojau, nes nors ir be galo gražus, tačiau labai nemaloniai lipnus, dabar jau įpratau, bet anksčiau labai nemėgau lipnių blizgesių, todėl užsivoliojo kosmetinėje ir sugedo, pakeitė kvapą.
MaxFactor 2000 Calorie tušas - man tinka ir patinka visi MaxFactor tušai, akių nedirgina, nebyra, netepa, dažo gražiai. Renkuosi tik MaxFactor tušus ir nebeeksperimentuoju.
Mizon paakių kremas - esu dvejopos nuomonės ir net sunaudojus visą pakuotę nesuprantu, ar jis man patinka, ar ne

Momentinį poveikį turi, oda tikrai lygesnė, elastingesnė, stangresnė. Maloni tekstūra, bekvapis.
KWIK Kote flash dry topcoat - man idealus, nes nagus lakuoju ryte prieš darbą, nagų lakas išdžiūsta akimirksniu, gražiai žvilga ir įgauna apimties, tarsi gelinis lakavimas, tik minusas, kad gana greitai pradeda tirštėti.
J.Frieda Beach Blonde - šampūnas labai patiko, jei kur pamatysiu, tikrai vėl nusipirksiu, lengvas mėtinis aromatas ir šiek tiek vėsinantis gaivus pojūtis plaunant plaukus, tirštas, skalsus, plaukai švarūs, net gurgžda, purūs ir nesukrenta visą dieną. O balzamas nepatiko, mano ilgiems plaukams per lengvas.
Estée Lauder Bronze Goddess - 100ml buvo gerokai per daug, sunaudojus beveik pusę, atsibodo tie kokosai ir sau aš pradėjau kvepėti kaip bandelė

, todėl išpurškiau kaip namų kvapą.