Pabaigtukai!!!
Uoga uoga lūpų blizgis "Plunksna". Niekada nebuvau didelė lūpų blizgių fanė. Niekada gyvenime nesu pabaigusi lūpų blizgio. O šis tapo mano favoritų favoritu. Kodėl? Labai gražiai padažo lūpas (nesuteikia kažkokios ypatingos spalvos, bet vaizdas lūpų visai kitoks), nelipnus, neturi stipraus kvapo, kadangi produktas yra natūralus, nėra to blogo jausmo, kad į burną gali patekti nežinia ko. Žinau, kad daug kam jis labai trumpai išlieka. Man laikosi puikiai: valgant ir geriant apie 4 val.
Maybelline tušas. Ne pirmas ir ne paskutinis. Jis tapo tuo tušu, dėl kurio nebesinori ieškoti "kažko geriau". Blakstienas dažo ryškiai, bet ne klampiai, nebyra ir netepa.
Essence nagų lako valiklis. N-tasis. Tik, again, jis tikrai smirda, kaip ir visi smirda.
Tarte akių šešėlių pagrindas. Manau, kad savo funkciją atlikdavo. Nežinau kiek laiko nesu tepusi šešėlius ne ant pagrindo, tad nežinau, kaip būtų be jo. Mano vokai gana riebūs, o su šiuo pagrindu subėgdavo tik į dienos pabaigą.
L'oreal micelinis vanduo. Man jie visi labai panašūs. Šio nebepirksiu dėl pakuotės (viskas taškosi į šonus).
Uoga Uoga veido kremas su spalva. Maskuoja jis nedaug, greičiau tik sulygina veido spalvą. Nesausina. Pasidengia gražiai. Man jis labai patinka kartu su mineraline pudra arba kombinuojant su stipriau maskuojančia pudra vietose, kur to reikia.
Uoga Uoga paakių kremas "Akys kaip kokosai". Turėjau senoje pakuotėje (mažesnė) ir buvo super produktas, o šis kažkoks kitoks buvo. Labai nesigerdavo į odą ir akis perštėdavo. Sutepiau rankoms, kurioms labai patiko.

Garnier šampūnas. Siaubingai sausino plaukus.
Aussie 3 min stebuklas. Tikrai stebuklas. Mano plaukams labai patiko. Jie klausė, kodėl anksčiau aš neišbandžiau šio daikto. Plaukai slidūs, bet purūs ir tokie laimingi. Nemoku kitaip apibūdinti.
Eveline anticeliulitinis kremas su deimantais. Nepabaigtas, nes aš nemoku savęs taip kankinti. Jei mėgstat stiprius pojūčius, rekomenduoju. Nes jis šaldo taip, kad norisi kažką daryti, o nežinai ką. Ir dar viskas blizga deimantais: patalynė, grindys, rankos, šuo, stalas ir akys, nes šaldo rimtai. Jokio efekto nepastebėta, bet jam turbūt prireiktų daugiau Antarktidos seansų, nei aš ištvėriau.
Insight šampūnas nuo pleiskanų. Paskaičiau, kad giria ir nusipirkau. Gyrė su reikalu. Tikrai geras daiktas. Vien jau pakuotė su pompa ko verta? Labai smagus šampūnas. Pleiskanų nebuvo, bet buvo purūs ir lengvi plaukai su reikiamu kiekiu blizgesio. Dabar naudoju kasdieniniam naudojimui skirtą ir dar nesuprantu, ar patinka taip pat, kaip šis. Bet nuo pleiskanų rekomenduoju ir aš. Pirkau pigu.lt (ne reklama).
Rasa plaukų balzamas. Nelabai. Riebalino plauką, bet nieko teigiamo jam nedarė.
Geomar braškinis kūno šveitklis. Smagus daiktas. Nežinau, ar labai reikalingas, bet smagus. Tik man norėjosi, kad odą vos vos daugiau drėkintų ilgoje laiko perspektyvoje. Tik išlipus iš dušo oda labai smagi. O po kokios valandos pradeda lįsti sausumas. Kvepia lenkiškom braškėm.
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...