Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 12, 18:03)
Esu bandzius Lirene 

Mėlyną ir aš turėjau, nepatiko, tuo oranžiniu nesusiviliojau vien dėl tų burbuliukų, kažkaip nesinori man tokių priedų veido priežiūroje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2015 10 13, 10:16)
Mėlyną ir aš turėjau, nepatiko, tuo oranžiniu nesusiviliojau vien dėl tų burbuliukų, kažkaip nesinori man tokių priedų veido priežiūroje ax.gif

ant veido jie istirpsta. Velnias zino kas ten yra, bet jeigu nenaturali kosmetika tai manau kad visur tas pats , tik kitokioj formoj. Nieko cia isskirtinio nera, tik del vaizdo suformuoti burbuliukai
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 13, 09:37)
ant veido jie istirpsta. Velnias zino kas ten yra, bet jeigu nenaturali kosmetika tai manau kad visur tas pats , tik kitokioj formoj. Nieko cia isskirtinio nera, tik del vaizdo suformuoti burbuliukai

Gal ten vitamino c kapsules g.gif butu visai geras dalykas. Eurokos turbut parduoda?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 10 13, 14:28)
Gal ten vitamino c kapsules  g.gif butu visai geras dalykas. Eurokos turbut parduoda?

daug kur yra. As Rimi pirkau
Atsakyti
Carita Ideal controle veido priežiūros linija (tonikas, serumas ir kremas), (kaukės neturėjau). Vasarai buvo labai pats tas, vėsesniu laiku sausintų odą. Manau, ateinančią vasarą kartosiu, jei nesugalvosiu ko nors kitokesnio pabandyt ax.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
Uogauoga šampūnas "Šermukšnių diena". Labai patiko: plaukai puresni, minkštesni, naudojau kartu su Uogauoga Bling bling plaukų serumu (kaip aliejinę kaukę), į jo vietą - Lavera šampūnas.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 12, 10:27)
dziaugiuosi pagaliau bebaigianti Garnier. Daugiau tikrai nekartosiu. Man siek tiek grauze akis, nuvalius jautesi ant veido. Palyginus su Rasa miceliniu reikia vos ne dvigubai daugiau vatos diskeliu svariam nuvalymui. Pirkau prisiskaicius SM geru atsiliepimu. Grysiu prie Rasos.

user posted image

Turiu si ir Biodermos rozini, tai man asmeniskai jie beveik vienas kito verti. Sitas gal lipnesnis, bet drysciau abejot, ar kartais drekina ne geriau uz Bioderma. Man nei vienas akiu negrauzia, gal nebent vos vos, bet tai nekelia diskomforto. O Rasa jums nedirgina akiu? Nes kaip tik skaiciau, kad prastesnis ir grauzia akis kitoms g.gif
Is miceliniu dar banziau Loreal, tai ji deciau i trecia vieta. o melynas Lirene isvis nesusipratimas, smirda, grauzia, nieko nevalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 15, 20:44)
Turiu si ir Biodermos rozini, tai man asmeniskai jie beveik vienas kito verti. Sitas gal lipnesnis, bet drysciau abejot, ar kartais drekina ne geriau uz Bioderma. Man nei vienas akiu negrauzia, gal nebent vos vos, bet tai nekelia diskomforto. O Rasa jums nedirgina akiu? Nes kaip tik skaiciau, kad prastesnis ir grauzia akis kitoms  g.gif
Is miceliniu dar banziau Loreal, tai ji deciau i trecia vieta. o melynas Lirene isvis nesusipratimas, smirda, grauzia, nieko nevalo  doh.gif

Biodermos nebandziau, vis noriu pabandyt bet paskupiu pinigu biggrin.gif Rasos visiskai man negrauzia. Is bandytu 1. Rasa, Lirene oranzinis; 2. Loreal; 3. Garnier; 4. Lirene melynas
Atsakyti
user posted image
KN Veido kremas Liepų žiedai
Pradžioje naudojau veidui, po to kažkaip buvo pertrauka ir, po ilgesnio laiko nenaudojimo, kremas pavandenijo, tad subaigiau kūnui blush2.gif

user posted image
Labai patinka. Į jo vietą toks pats. thumbup.gif

user posted image
ViVi Anticeliulitinis įdegio kremas (nebegaminamas). Labai patiko thumbup.gif Naudojau kaip paprastą kremą apatinei kūno daliai, įdegio skatinimo efekto negaliu pakomentuoti. Lengvas, greit įsigeria, man malonaus kvapo, spalva tokia rusvai žalsva, bet rūbų netepa, ant kūno irgi nepalieka atspalvio ar dėmių.
Kadangi tokio pačio nebegamina, neseniai nusipirkau jų paprastą anticeliulitinį kremą ateičiai - pardavėja tikino,kad kremas turėtų savo konsistencija ir kitom savybėm (be įdegio skatinimo) nesiskirti. Abu kartus kremus pirkau su 50 % nuolaida, už pilną kainą 29 EUR nežinau ar pirkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 17 spalio 2015 - 12:05
Pabaigtukai!!!

user posted image

Uoga uoga lūpų blizgis "Plunksna". Niekada nebuvau didelė lūpų blizgių fanė. Niekada gyvenime nesu pabaigusi lūpų blizgio. O šis tapo mano favoritų favoritu. Kodėl? Labai gražiai padažo lūpas (nesuteikia kažkokios ypatingos spalvos, bet vaizdas lūpų visai kitoks), nelipnus, neturi stipraus kvapo, kadangi produktas yra natūralus, nėra to blogo jausmo, kad į burną gali patekti nežinia ko. Žinau, kad daug kam jis labai trumpai išlieka. Man laikosi puikiai: valgant ir geriant apie 4 val.

Maybelline tušas. Ne pirmas ir ne paskutinis. Jis tapo tuo tušu, dėl kurio nebesinori ieškoti "kažko geriau". Blakstienas dažo ryškiai, bet ne klampiai, nebyra ir netepa.

Essence nagų lako valiklis.
N-tasis. Tik, again, jis tikrai smirda, kaip ir visi smirda.

Tarte akių šešėlių pagrindas. Manau, kad savo funkciją atlikdavo. Nežinau kiek laiko nesu tepusi šešėlius ne ant pagrindo, tad nežinau, kaip būtų be jo. Mano vokai gana riebūs, o su šiuo pagrindu subėgdavo tik į dienos pabaigą.

L'oreal micelinis vanduo. Man jie visi labai panašūs. Šio nebepirksiu dėl pakuotės (viskas taškosi į šonus).

Uoga Uoga veido kremas su spalva. Maskuoja jis nedaug, greičiau tik sulygina veido spalvą. Nesausina. Pasidengia gražiai. Man jis labai patinka kartu su mineraline pudra arba kombinuojant su stipriau maskuojančia pudra vietose, kur to reikia.

Uoga Uoga paakių kremas "Akys kaip kokosai". Turėjau senoje pakuotėje (mažesnė) ir buvo super produktas, o šis kažkoks kitoks buvo. Labai nesigerdavo į odą ir akis perštėdavo. Sutepiau rankoms, kurioms labai patiko.

user posted image

Garnier šampūnas.
Siaubingai sausino plaukus.

Aussie 3 min stebuklas. Tikrai stebuklas. Mano plaukams labai patiko. Jie klausė, kodėl anksčiau aš neišbandžiau šio daikto. Plaukai slidūs, bet purūs ir tokie laimingi. Nemoku kitaip apibūdinti.

Eveline anticeliulitinis kremas su deimantais.
Nepabaigtas, nes aš nemoku savęs taip kankinti. Jei mėgstat stiprius pojūčius, rekomenduoju. Nes jis šaldo taip, kad norisi kažką daryti, o nežinai ką. Ir dar viskas blizga deimantais: patalynė, grindys, rankos, šuo, stalas ir akys, nes šaldo rimtai. Jokio efekto nepastebėta, bet jam turbūt prireiktų daugiau Antarktidos seansų, nei aš ištvėriau.

Insight šampūnas nuo pleiskanų. Paskaičiau, kad giria ir nusipirkau. Gyrė su reikalu. Tikrai geras daiktas. Vien jau pakuotė su pompa ko verta? Labai smagus šampūnas. Pleiskanų nebuvo, bet buvo purūs ir lengvi plaukai su reikiamu kiekiu blizgesio. Dabar naudoju kasdieniniam naudojimui skirtą ir dar nesuprantu, ar patinka taip pat, kaip šis. Bet nuo pleiskanų rekomenduoju ir aš. Pirkau pigu.lt (ne reklama).

Rasa plaukų balzamas. Nelabai. Riebalino plauką, bet nieko teigiamo jam nedarė.

Geomar braškinis kūno šveitklis. Smagus daiktas. Nežinau, ar labai reikalingas, bet smagus. Tik man norėjosi, kad odą vos vos daugiau drėkintų ilgoje laiko perspektyvoje. Tik išlipus iš dušo oda labai smagi. O po kokios valandos pradeda lįsti sausumas. Kvepia lenkiškom braškėm.
Atsakyti
Smaggiuke, labai smagu skaityt tavo pabaigtukus thumbup.gif kaip tas insight sampunas, gal jis riebesniam plaukui? Kokie tavo plaukai? g.gif
Atsakyti
o kur tuos Uoga uoga pirkti, AČIŪ 4u.gif
man tai VIVI schmoll.gif šis tapo tikru išbandymu, Veido drėkiklis :
http://www.vivi.lt/l...veidui-naujiena

kažkokios žolės, nuo kurių dūstu, po pasidarius traukia odą...
Atsakyti