Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image

Visai neblogas gelis, nenusausinanti ir balansuojantis tuo paciu metu. Tiesa, kazkodel Givenchy teint couture pudra ant jo dengiasi prastai. Is esmes siltuoju metu ir esant akcijai kartotinas.
Atsakyti
Sally Hansen Vitamin E odeliu aliejukas - neisnaudojau iki galo,nes pasikeite kvapas ir siap nelabai patiko. Buteliuko kaklelis labai platus ir nemazai produkto issiliejo netycia nuvertus atidaryta buteliuka. Kvapas irgi nesuzavejo,nes primine kepimo alieju. Nors maitino odeles gerai,bet del auksciau isvardytu minusu - nekartojamas schmoll.gif
user posted image

Seche Vite top coat'as - puikus: greitai dziuvo,suteikdavo veidrodini spindesi,bet likus trecdaliui teko mesti lauk,nes baisiai sutirstejo ir pastebejau,kad pradejo sutraukineti nagu laka. Nepaisant to, pirksiu dar tik mazesni buteliuka.
user posted image

Benefit Bad Gal vandeniui atsparus akiu piestukas - naudojau tik virsutiniai voko linijai brezti. Piestukas minkstas,lengva buvo brezti linija ir tusavimo galiukas patogus, tik vis gi truputi atsispausdavo ant voku dienos begyje.
user posted image

Dior Addict Gloss lupu blizgis spalva 653 - labai malonus ant lupu,nelipnus,praktiskai bekvapis,suteikdavo lupoms sultingumo,graziai zerejo ir atrode gana naturaliai. Laikesi gal ir ne super ilgai,bet man tai ne problema,nes megstu vis pasiteplioti dienos eigoje ax.gif Kartociau,bet tas noras kuo daugiau isbandyti doh.gif biggrin.gif Tai vietoj jo nusipirkau labai panasu is Givenchy.
user posted image user posted image
Atsakyti
https://images20.fot...IMG_9354-vi.jpg

Rasa veido prausiklis su žaliaja arbata ir šilko baltymais - labai patiko thumbup.gif švelnus, gerai prausė makiažą, negraužė akių, nesausino odos - 10 balų, bus kartojamas.

Colgate optic white dantų pasta - šiek tiek aštroka mano jautriems dantims, kažkiek pabalino, bet ieškosiu kokios kitos.

Cotton sound vatos rutuliukai - nelabai man, vis dėlto labiau patinka vatos lapeliai.

Maybelline micelinis vanduo - nieko ypatingo, makiažą nuvalo, bet ne taip gerai kaip pvz Garnier, ir šiaip toks lipnumas jaučiasi juo veida nusivalius, dar norisi nuplauti.

Head&Shoulders šampūnas - puikiai sutvarko visas problemas, pleiskanas, niežulį, nesausina, gerai išplauna mano riebius plaukus, visada turiu vonios spintelėj.

Sebamed dušo želė - labai nepatiko kvapas, man kažkaip priminė ligoninę doh.gif + sausino odą.

Nivea soft kremas - veidui man per riebus, sunaudojau kūnui, bet nieko ypatingo.

Caudalie vinosource serumas ir veido kremas/šerbetas - super thumbup.gif na serumas man nebuvo būtinas, bet odą tikrai padrėkindavo, o kremas... wub.gif lengvas, puikiai įsigeria, labai tiko mano riebiai odai, tikrai ateity kartosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 spalio 2015 - 10:25
Avene vanduo, į jo vietą toks pat ax.gif
user posted image
Atsakyti
Uogauoga dušo želė. Nebloga, nesausino, skaniai kvepėjo, nėra toks sintetinis kvapas, labiau natūralus. Greit susinaudojo, o ir naudojau kasdien. Labai putojo, švariai prausė. Kartotina.
http://i1127.photobu...zpszjhme9qn.jpg

(foto mano)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 spalio 2015 - 13:19
Clarins Daily Energizer kremas.
Turėjau jau du. Vasarai puikus kremas, žiemą trūko dregmės. Šiaip smagus, skaniai kvepia citrusiniais vaisiais, maloniai tepasi, greitai susigeria, puikus kaip makiažo pagrindas. Oda atrodo šviežesnė, lygu lygesnė. Porų nekimšo.
Šiaip Clarins jį pristato kaip kremą 20metėms. Tai aš jau stipriai į tą kategoriją nepatenku smile.gif
user posted image

Nuxe Anti-fatigue Moisturising kremas, 15 ml.
Labai skanai kvepėjo, lyg gėlytėm, lyg migdolais. Pažiūrėjus sudėtį galvojau, jog bus riebus kremas, bet visiškai nesijaučia jokio riebumo, labai greitai susigeria, nepalieka plėvelės, porų neužkimšo. Rezultate oda atrodo lygesnė, atsigavusi, išsitepusi sau labai patinku biggrin.gif Ryte oda švytinti, pailsėjusi, prisotinta. Rašo, jog suteikia matiškumą, tačiau nepadaro visiškai matinio veido, man matiškumas nepatinka ir netinka.
user posted image

Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing paakių kremas, 14 g.
Konsistencija kaip kambario temperatūros sviesto, atrodo lyg būtų silikoninis, kabinasi lengvai, tapšnojasi labai maloniai, labai skalsus, greitai susigeria, nelipnus, neriebus, puikiai ant jo tepasi kreminė pudra, nedirgino nei paakių, nei akių. Naudojau pavasarį-vasarą-rudenį, tai drėkinimo užteko. Be mimikos raukšlelių paakiuose raukšlių neturiu. Mimikos raukšleles lygu šiek tiek aplygino.
Iš esmės jis man patiko, kartotinas.
user posted image

Atsakyti
Loreal Casting creme gloss plaukų dažai. Užteko dviem kartam. Nelabai patiko, pirmą kartą laikiau 20 min., tai ne visus plakus nudažė. Antrą kartą laikiau ilgai, tai plaukai nusidažė. Iš bėdos kartotinas.

user posted image

(foto mano)
Atsakyti
user posted image
KN Argano aliejus
Naudojau į molio kaukes/prausiklius veidui. Šiaip geras daiktas mirksiukas.gif
Bet kadangi tam reikia vos po lašelį, butelaitis tarnavo gal ilgai ir jau pakeitė kvapą (fui fui blush2.gif ). Likutis sunaudotas per porą kartų plaukams netaupant: gaila buvo išmest - prabangus daiktas visgi doh.gif
Atsakyti
Rugsėjo - spalio pabaigtybės, kažko silpnokai viskas baiginėjosi biggrin.gif

user posted image

Olay prausiklis visai patiko, su itin smulkučiais grūdeliai, kurie kasdien giliai ir švariai išprausdavo odą, po ilgesnio naudojimo oda pasidarė laaaaabai lygi, tolygi (matyt nuo tų šveičiamųjų grūdelių) ir šiaip labai pagerėjo bendra odoas būklė drinks_cheers.gif Gaila netinka makiažo nuprausimui, reikia atskirai špaklių valyti...
L'oreal False lashes tušas visai neblogas, bet išdžiūvo per porą mėnesių, nespėjau nei prisijaukint iki galo, o dažyt nebebuvo įmanoma unsure.gif
MaryKay rankų kremas niekuo neįpatingas, nekartočiau toki, yra daug geriau drėkinančių ir dar su maloniu kvapu, o šis labai šiaip sau kvapelį turėjo.
TBS dušo želė kaip ir visos kitos, gal kiek skalsesnė, nes putoja labiau, o kvapas labai patiko.
Atsakyti
user posted image

Dazo neblogai, bet dienos eigoje pradeda trupeti ir tepti akis. Pakuote ilga, stambi ir labai nepatogu bent man pasidazyti kaire aki . Nekartosiu yra tikrai geresniu. I jo vieta jau isbandytas MakeUp For Life professional
Atsakyti
kiehl's naktinė priemonė, nesužavėjo, pastoviai naudojant kažkiek pradėdavo erzint odą, tai naudodavau su pertraukom, nekartotinas produktas
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
user posted image
Labai švelnaus kvapo (net, sakyčiau, ne žolinio,kas būdinga Madara kosmetikai). Nelipnus, nesinori po to praustis vandeniu,kaip kartais būna su tokio tipo priemonėmis.
Priemonė švelni, nuvalo makiažo likučius.
Mažas tūris, didelė kaina, tad nežinau,ar pirkčiau be nuolaidos. SU gera nuolaida kartotinas.
Atsakyti