Clarins Daily Energizer kremas.Turėjau jau du. Vasarai puikus kremas, žiemą trūko dregmės. Šiaip smagus, skaniai kvepia citrusiniais vaisiais, maloniai tepasi, greitai susigeria, puikus kaip makiažo pagrindas. Oda atrodo šviežesnė, lygu lygesnė. Porų nekimšo.
Šiaip Clarins jį pristato kaip kremą 20metėms. Tai aš jau stipriai į tą kategoriją nepatenku
Nuxe Anti-fatigue Moisturising kremas, 15 ml.
Labai skanai kvepėjo, lyg gėlytėm, lyg migdolais. Pažiūrėjus sudėtį galvojau, jog bus riebus kremas, bet visiškai nesijaučia jokio riebumo, labai greitai susigeria, nepalieka plėvelės, porų neužkimšo. Rezultate oda atrodo lygesnė, atsigavusi, išsitepusi sau labai patinku

Ryte oda švytinti, pailsėjusi, prisotinta. Rašo, jog suteikia matiškumą, tačiau nepadaro visiškai matinio veido, man matiškumas nepatinka ir netinka.
Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing paakių kremas, 14 g.
Konsistencija kaip kambario temperatūros sviesto, atrodo lyg būtų silikoninis, kabinasi lengvai, tapšnojasi labai maloniai, labai skalsus, greitai susigeria, nelipnus, neriebus, puikiai ant jo tepasi kreminė pudra, nedirgino nei paakių, nei akių. Naudojau pavasarį-vasarą-rudenį, tai drėkinimo užteko. Be mimikos raukšlelių paakiuose raukšlių neturiu. Mimikos raukšleles lygu šiek tiek aplygino.
Iš esmės jis man patiko, kartotinas.