Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

user posted image
Mano buvo pale almond atspalvis. Šviesus. Maskuoja stipriai, naudojosi taupiai. Dabar kažkaip pradėjo traukti odą pasitepus, plius išryškina sausesnius plotelius. Kadangi naudojama seniai, mažą likutį jau metu lauk - nebėra komforto naudojant.
Atsakyti
Geomar Purifying molio kaukė

user posted image

Nebuvau prieš tai bandžius molio kaukės, tai nustebino, kad taip dilgčioja ir graužia odą ją užtepus, bet sunaudojau T zonai, kur turiu problemų su poromis ir manau, kad kaukė savo darbą atliko- išvalė poras, padarė odą švarią, matinę. Kartočiau bet turbūt tik šiltuoju metų laiku.

Nivea Refreshing Moisture Mask

user posted image

Nusiperkų ją vis kartkartėmis, nes patinka po kaukės esamas odos švelnumas ir atgaunama drėgmė.
Visgi manau, kad Ellame drėkinanti kaukė kokybiškesnė ir veikia giliau nei ši, bet ir ši tinka kartais pakaitaliojant, nes kaukių per daug nebus tongue.gif

Iwostin Cleansing Bar

user posted image

Su jokiu prausikliu mano poros nebuvo tokios švarios kaip su šiuo, nereikėdavo jokių spec. šveitiklių, porų mažintojų, kurių turiu prisipirkus... Makiažą nuprausia net pati atspariausią.
Tačiau atėjus tokiems orams, šis muiliukas sausina ir tenka jį suoptimizuoti šepetėlių plovimui. Vasarą buvo tikrai geras. Galbūt kartosiu.

Bourjois Volume Glamour Ultra Care tušas

user posted image

Jau antra pakuotė ir vis dar mėgstamiausias tušas, bet į jo vietą šįkart pakeitimui - Ultra Curl to pačio tušo versija.
Atsakyti
Pribaigiau Garnier micelini vandeni, labai ilgai jis naudojosi man, nors valiau ir akis ir veida. Baiginejant lyg ir pradejo truputi pagrauzti/ dilgcioti, bet vistiek smagus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 08, 22:02)

Jau antra pakuotė ir vis dar mėgstamiausias tušas, bet į jo vietą šįkart pakeitimui - Ultra Curl to pačio tušo versija.

prasau placiau smile.gif sepetelis mano megstamos formos matau. Svarbiausia, ar nepradeda byreti dienos eigoje??? Ar graziai atskiria? Dazo labiau naturaliai ar atvirksciai?
Atsakyti
TBS Almond Nail&Cuticle oil.

Turiu jau senai, vis mėtės, kol neatsinešiau į darbą. Darbe labai gerai susinaudojo. Nepamiršdavau pasitept. Tuo momentu odelės buvo suminkštintos, pamaitintos, gražiai atrodė. O to man pilnai pakako. Visai kartojamas ax.gif

user posted image

Maybelline One by One tušas.
Pirktas ne pirmą kartą. Iš pradžių nelabai patiko, bet vėliau šiek tiek sutirštėjęs tikrai duodavo blakstienoms volum'o. Patiko, kad pailgindavo, blakstienos nenusileisdavo žemyn dienai einant, kas būna su kitais tušais, nebyrėjo, nealergizavo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 11 09, 13:41)
prasau placiau smile.gif sepetelis mano megstamos formos matau. Svarbiausia, ar nepradeda byreti dienos eigoje??? Ar graziai atskiria? Dazo labiau naturaliai ar atvirksciai?

Patikėkit, man byrėjimas NR 1 kriterijus, tad labai džiaugiuosi kad nei trupinėlis nenubyra per dieną, o šepetėlis klasikinis. Šiai tūbelei jau 3 mėn eina, tai pasigumulavo , padžiūvo tušas ant šepetėlio, tad pradėjo po truputį nubyrėt jau ir metas mesti lauk.

Dabar pradėjau naudoti Ultra Curl, tai jo šepetėlis plonesnis, išlenktas, dažo gal preciziškiau, bet šiaip panašiai...

Sakyčiau Ultra Care labiau tankina, nes ir šepetėlis storesnis, o Ultra Curl labiau atskiria ir ilgina smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 12 lapkričio 2015 - 15:19
QUOTE(Estela_ @ 2015 11 12, 16:17)
Patikėkit, man byrėjimas NR 1 kriterijus,  tad labai džiaugiuosi kad nei trupinėlis nenubyra per dieną, o šepetėlis klasikinis. Šiai tūbelei jau 3 mėn eina, tai pasigumulavo , padžiūvo tušas ant šepetėlio, tad pradėjo po truputį nubyrėt jau ir metas mesti lauk.

Dabar pradėjau naudoti Ultra Curl, tai jo šepetėlis plonesnis, išlenktas, dažo gal preciziškiau, bet šiaip panašiai...

Sakyčiau Ultra Care labiau tankina, nes ir šepetėlis storesnis, o Ultra Curl labiau atskiria ir ilgina smile.gif

aciu 4u.gif jau nusipirkau Ultra Care , naudoju kelios dienos, tikrai nebyra thumbup.gif patinka.
Atsakyti
user posted image
Ambroozija SAULĖ veido kaukė nuo raukšlių brandžiai odai

Sudėtis: Kaolino molis, damaskinės rožės vanduo, granatų žievelių ekstraktas, alavijos gelis, nerafinuoti šalto spaudimo argano, erškėtuogių aliejai.

Porą kartų naudojant paraudo oda (greit praėjo) - nesupratau kodėl, nesu alergiška sudedamosioms dalims. Kaukė džiūna ant odos, tad laikant reikia nuolat drėkinti vandeniu ar hidrolatu. Lengvai nusiplauna. Sakyčiau, kad vis tiek ši kaukė labiau valanti nei drėkinanti/maitinanti, tad nesuprantamas man tas pavadinimas "brandžiai odai" smile.gif Apibendrinus - kartotina.
Atsakyti
Greit prisikaupė ir vėl pabaigtukų krepšas bigsmile.gif
Dalinuosi.

user posted image

JASON plaukų balzamas su henna. Nieko ypatingo. Kvapas toks šiaip sau buvo. O ir plaukams jokio stebuklingo poveikio. Gal net riebalino plauką šiek tiek.

Herbal clear dezodorantas.
Jau n metų mano mėgstamiausias. Puikiai apsaugo nuo nemalonių kvapų. Pats jo kvapas - gaivus, citrusinis ir gana intensyvus. Man nepermuša jokių kvapų, bet, manau, kad jautresni kvapams žmonės gali jausti. Netepa drabužių.

La roche posay aliejus su spf. Labai geras produktas. Riebokas, bet greit susigeria ir odą palieka minkštą, švelnią ir tokią švytinčią sveikai. Nuo saulės apsaugo puikiai. Išmetu, nes kitos vasaros galiojimo laikas nebesulauks.

Neutrogena kūno balzamas. Gana lipnus. Super maitinimo tikrai nėra. patogi pakuotė. Kvapas nėra stiprus ir nėra blogas. Kiek pamenu, tai jis jau ne pirmas. Jei pirkau antrą kartą, tai todėl, kad vyras prašė biggrin.gif Bet daugiau nebeprašo.

user posted image

It's skin vienkartinė kaukė. Vienkartinė ir yra vienkartinė - vieno karto efektas. Tik nusiėmus kaukę, veidas atrodo labai gražiai. Kadangi kaukes naudoju dažniausiai vakare, prieš miegą, tai ryte atsikėlusi efekto jau nebematau.

Embryolisse veido kremas. Labai labai geras kremas. Toks paprastas. Be jokių ypatingų kvapų, ar stebuklingų pažadų. Jis tiesiog labai gerai susigeria, puikiai drėkina, tačiau neapsunkina riebesnės odos, kuriai to drėkinimo taip reikia ir taip sunku gauti, be jokių pašalinių efektų.

Yes to cucumbers drėgnos servetėlės. Puikiai pasitarnavo kelionėse. Šiek tiek dirgino veido odą ir akis, valant akių makiažą. Išliko drėgnos iki galo. Man tai toks ekstra produktas. Kasdienai tikrai nenaudočiau.

L'occitane veido kremas su spf. Pavadinčiau tai pieneliu, nes labai skystas produktas. Šiek tiek palieka riebumo ant veido. Nuo saulės apsaugo. Gana sunku įtrinti baltumą, bet įmanoma. Tikrai ne pats blogiausias kremas nuo saulės, bet ir ne pats geriausias smile.gif

Andalou veido tonikas su rožėmis. Nieko gero, nieko blogo. Jis turėtų raminti odą, bet to tikrai nepadarydavo. Labai gaivindavo, kai purkšdavau atšaldytą.

user posted image

Čia dauguma produktų išmetami, nes:
-turimi labai seniai. Per senai.
-yra nenaudojami, nemylimi ir džiaugsmo neteikia.

Ką verta išskirti:

Etude house antakių "tušą". Jau turiu antrą ir tai yra geriausias toks produktas, kokį teko naudoti. Puikiai atitaikyta spalva (man reikia sodriai rudos), puikiai dažo - ryškiai, bet natūraliai. Ilgai išlieka. Pigus. Minusas - reikia siųstis.

Uoga uoga lūpų balzamas. Puikus ir mylimas jau n kartų.

Uoga Uoga birus veido prausiklis. Nepasirodė toks geras, kad reikėtų tiek kankintis su visa procedūra. Geriau linkiu uogoms sukurti normalaus pavidalo prausiklį smile.gif

Bourjois CC kremas. Nesuprantu, kaip šis produktas susilaukia tiek pagyrų. Man sausino odą, dengėsi tragiškai. Ir dar pakuotė siaubingos kokybės, nes viskas liejasi per dangtelį. Arba aš gavau pasenusį produktą, arba man tiesiog visai netiko biggrin.gif

Gražaus sekmadienio visoms!
Linkiu pirkti ir naudoti produktus atsakingai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Drėkinamoji veido emulsija "Vėjas" su hialuronu, Ambroozija

Perkant neapsižiūrėjau, kad produktas labiau skirtas vyrams, tai naudojant erzino aštrokas kvapas doh.gif
O šiaip lengva (skysta) drėkinanti emulsija, neblogas gaminys, bet man jų drėkinanti emulsija "Jorilė" daug komfortiškiau naudojasi, tad šio nekartosiu.
Atsakyti
YSL Babydolltusas - puikus! Daze graziai nuo pat pradziu,sepetelis plonas ir labai patogus.Gavau daug komplimentu juo pasidazius ir klausimu ar priaugintos blakstienos biggrin.gif Vienintelis minusas,kad tarnavo vos 2 menesius,nors man tai nera didele beda.Isbandziau visus YSL tusus ir sis mano favoritas thumbup.gif
user posted image

Dior Skinflash maskuokis/highlighteris - kazkaip netiketai baigesi,uzteko 3 menesiams.Patiko kasdieniniam makiazui,paskaistindavo paakius,bet skirtumo tarp sio ir YSL Touche eclat nepastebejau, tik tiek kad YSL produkto dvigubai daugiau.
user posted image

La Roche Posay terminis vanduo - kaip ir visi tokio tipo purskiami vandenukai.
user posted image

Xen Tan Transform luxe palaipsnio idegio losjonas - ismetu daugiau negu puse,nes labai nuvyle.Jis tikrai nera palaipsnio veikimo,nes nudazo pakankamai ryskiai po vieno pasitepimo ir rezultatas manes visai netenkino. As savaiminius naudoju jau kelerius metus,esu ivaldziusi tepimosi technika,bet su situo losjonu reikia labai zaisti norint padoraus rezultato ir vis tiek kazkur bus netolygiai. Truko kantrybe,o dar ikyriai saldus ir veliau islendantis degesiu kvapas labai erzino schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Prime and Fine , nepatiko, užsitepa gražiai, bet esu jautri kvapams, o šio kvapas, labai nepatiko. Erzino tepantis, atrodo visad užuodžiu ir tai tapo atgrasiu dalyku. Išnaudojau iki galo, bet nekartosiu.

user posted image

Prime and Fine, patiko daug labiau. Kvapo nėra, savo darbą atlieka, o priedo dar ir nuima veido raudonį, nes jis žalias.

user posted image
Atsakyti