Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Marrkaesh purškalas pirmas iš dešinės), labai patiko, plaukai tikrai mažiau veliasi, neriebina plauko, visai kartotinas produktas ax.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 11 19, 13:31)
Marrkaesh purškalas pirmas iš dešinės), labai patiko, plaukai tikrai mažiau veliasi, neriebina plauko,  visai kartotinas produktas  ax.gif
user posted image
foto skolinta

puikus gaminys jau nn pabaigtas.
Atsakyti
Lavera šampūnas. Patiko gal net labiau nei Uogauoga Šermukšnių diena. Pirkau, kad išplautų aliejines kaukes. Tam labai tiko. Kartotinas.

user posted image
(nuotrauka mano)
Atsakyti
Ellame veido kaukė. Viena geresnių kaukių, kurias naudojau. Tiesa, naudojau ne tiek ir daug, bet šios poveikis man labai patiko: nuraminta, sudrėkinta veido oda. Tik nepatogi pakuotė. Labai mėgstu prisirišti prie gerų kosmetikos priemonių ir mažiau eksperimentuoti. Ši kaukė patenka į mano mėgiamų produktų sąrašiuką ax.gif

user posted image
(nuotrauka ne mano)
Atsakyti

user posted image
Ellamé Hydro Complex 3

Pritariu Raselepagegiai - nepatogus naudojimo budas, bet rezultatas patinka biggrin.gif Jau antra tokia sunaudota ir dar dvi laukia naudojimo biggrin.gif

Foto iš interneto.
Papildyta:
user posted image

Ambroozija Aliejinis makiažo valiklis Mėnulė

Laaabai taupus, naudojau ant sudrėkintų vatos diskelių makiažui (daugiausiai - akių) valyti. Darbą atlieka labai puikiai, bet jau atsibodo naudoti doh.gif
Papildyta:
user posted image
Mėgstama ir kartojama pakaitomis su kitomis.
Atsakyti
Užiimu likučių dorojimu, labai atsibodo perpildyta vonia, tad noriu visko turėt po vieną vnt. Lapkričio pabaigtuvės biggrin.gif
user posted image

Paula's Choice Skin Balancing prausiklis. Visi Paulos prausikliai man patinka. Švelniai prausia, bet visą makiažą pašalina puikiai, nesausina. Naudoju su Clarisonic'u. Šį naudojau visą vasarą, nes tada oda pas mane miršesnė. Žiemą labiau mėgstu Skin Recovery serijos thumbup.gif

Green Feel dušo žele. Gerai prausia, švelniai, neįkyriai kvepia. Priekaištų neturiu.

L'Ocitane migdolų dušo žele. Nuostabus kvapas dėl jo ją ir pirkau. Gal kada ir kartosiu, bet kaina gan didelė kaip tokiam eiliniam produktui. Na už kvapą turbūt biggrin.gif

Josie Maran plaukų aliejuko miniukas. Su blizgučiais doh.gif Nesusipratimas. Aliejukas lyg ir neblogas, bet tie blizgučiai... Jei užsidedi juodus/tamsius rūbus tai nuo plaukų jie byra ir pats kai kalėdinė eglutė vaikštai. Liko dar pusė, metu lauk biggrin.gif

Clinique moisturizing gel. Daug labiau patinka už lotion versiją. Daug labiau drėkina. Šiaip labai gaivi, sunaudojus jos ne vieną pakuotę. Vasarai puikus wub.gif

Dr. Hauschka migdolų aliejus kūnui. Naudodavau po dušo kartą savaitėje. Skaniai kvepia, gerai maitina. Priekaištų neturiu.

Weleda nakvišų kūno kremas. Nežinau kodėl aš jį pirkau, alkoholio daug, odą sausina. Kvapas nelabai toks. Nekartotinas.

Paula's Choice Moisture Boost naktinis kremas. Puikiai drėkina, maitina. Nuostabus, priekaištų neturiu wub.gif

Phyto 9 kremas plaukams. Naudojau kaip nenuplaunamą kondicionierių. Drėkina gerai, bet plaukų nedaro slidžių, o tokius kibius (su tekstūra). Man tas patinka, tai mielai sunaudojau. Plaukų priemones retai kartoju, nes vis norisi išbandyt ką nors naujo.

Marvis ir L'Angelica dantų pastos. Švelnios, gaivios, gerai valo.

Darphin Intolerant Skin kremas. Eilinis kremas sausai odai. Neblogas, gerai padrėkina, bet PC produkcija man labiau.

Weleda druskinė dantų pasta. Porą kart savaitėje panaudoju, nes sveika dantenom. Šiaip gan jaučias. Ankščiau dantenos labai kraujuodavo, jautrios buvo, dabar retai tas pasitaiko. Kartojama.

Glo Naturals paakių kremas. Gaivus, lengvas, bet mano paakiai sausi, tai norisi kažko labiau drėkinančio... Į jo vietą PC paakių kremukas.
Atsakyti
UogaUoga plaukų šampūnas "Šermukšnių diena"- labai patiko,pačiame šampūne jaučiasi aliejai, bet neriebina. Nors ir neskalsus, bet kadangi nebrangus ir geras, tai bus kartojamas.
user posted image
UogaUoga plaukų balzamas "Sesė Ilgakasė" - skystokas, netaupus, nors ir neblogas. Turbūt nekartosiu. Tiesa,nepabandžiau ilgiau laikyti kaip kaukės. Gal pabandysiu ateityje kitą balzamą "Pagaliau".
user posted image
Atsakyti
Joico K-Pak Hydration kondicionierius. Labai patiko, nes plaukai pamaitinti, glotnūs, bet neapsunkę. Neriebino plaukų. Į jo vietą toks pat (iš sandėliuko smile.gif). Man patiko.
user posted image
(foto mano)
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2015 11 28, 16:56)
Užiimu likučių dorojimu, labai atsibodo perpildyta vonia, tad noriu visko turėt po vieną vnt. Lapkričio pabaigtuvės biggrin.gif
user posted image

o koks ten Paulos Resist serijos kremas ar serumas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 11 29, 22:11)
o koks ten Paulos Resist serijos kremas ar serumas? smile.gif

Jau visai doh.gif Turbūt labiausiai patikusį produktą iš šios visos foto pamiršau aprašyt biggrin.gif PC Resist SUPER LIGHT dieninis kremas su SPF30. Geriausias mano turėtas kremas su SPF. Filtrai mineraliniai, bet dengias nuostabiai, be jokių baltų dryžių. Veidas po jo matinis, gražus. Puikiai saugojo vasarą. Pats kremas vos vos su spalva, bet užtepus nesimato. Gaivus, malonumas net jį tepti ant odos, greit džiūna, tad nereik laukt, gali darytis makiažą. Labai gražiai ant jo dengias tiek skysta, tiek biri pudra. Na man jis nuostabus ir būtinai kartosiu kai vėl bus akcija, užsipirksiu, nes naudojas jis man netaupiai. Tepu daug ant veido ir kaklo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2015 11 29, 20:44)
Jau visai  doh.gif Turbūt labiausiai patikusį produktą iš šios visos foto pamiršau aprašyt biggrin.gif PC Resist SUPER LIGHT dieninis kremas su SPF30. Geriausias mano turėtas kremas su SPF. Filtrai mineraliniai, bet dengias nuostabiai, be jokių baltų dryžių. Veidas po jo matinis, gražus. Puikiai saugojo vasarą. Pats kremas vos vos su spalva, bet užtepus nesimato. Gaivus, malonumas net jį tepti ant odos, greit džiūna, tad nereik laukt, gali darytis makiažą. Labai gražiai ant jo dengias tiek skysta, tiek biri pudra. Na man jis nuostabus ir būtinai kartosiu kai vėl bus akcija, užsipirksiu, nes naudojas jis man netaupiai. Tepu daug ant veido ir kaklo.  wub.gif

sito kremo turejau meginuka, man irgi labai patiko jis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Garnier Micellar Water (rožinis).
Atidavė sesuo, pati kažin, ar būčiau pirkusi.
Naudojau akių makiažui valyti, valytis juom veidą tingiu ax.gif
Nežinau, sutapimas ar ne, bet kažkaip blakstienos krist pradėjo g.gif Sutapimas dėl to, jog nauju tušu pradėjau dažytis g.gif
Šiaip nuvalo greitai, gerai, negraužia akių, nedirgina paakių odos.

user posted image
Atsakyti