Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(6Combo9 @ 2015 12 21, 15:14)
user posted image

Kur pirkote? Kazkaip nepastebejau jo LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2015 12 21, 23:44)
Kur pirkote? Kazkaip nepastebejau jo LT g.gif

drugstore.com
Atsakyti
user posted image
Kūno suflė su arganų aliejumi Dr. Organic, 200 ml

Vienas puikiausių mano bandytų produktų kūno odai. Tirštas, bet greitai ir lengvai pasiskirsto ir įsigeria, o oda po to tikrai labai sudrėkinta (net nemoku paaiškinti to pojūčio wub.gif ) Nenaudoju kasdien, bet oda švelni. Plius, pirktas su labai gera akcija, tad vienareikšmiškai vykęs pirkinys.
Jau pasinaudojau http://www.damodara.lt akcija ir nusipirkau kitą to paties gamintojo kūno suflė tik kito kvapo (kokosų) - laukiu atvykstant biggrin.gif
Atsakyti
Ellame kaukė. N-toji. Sandėliuke dar dvi blush2.gif
user posted image

Atsakyti
Ducray šampūnas jautriai galvos odai. Naudojau kaip nurodyta: pirmą kartą nuploviau iš karto, antrą kartą palaikiau porą minučių. Tai poveikis labai patiko: plaukai puresni, nesivėlė, net kondicionieriaus nereikėjo, kartotinas.
user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
benefit yes they're real tušo miniukas.
Labai patiko, įdėjus laiko ir pastangų galima pasidaryt vėduokles. Storina super, ilgina irgi gerai. Kartotinas.

user posted image
Atsakyti
Pabaigtukai neparodyti dar nuo lapkričio, o jau tuoj naujas krepšiukas prisikaups... blush2.gif 4u.gif

user posted image

Patikę:

Margarita kūno kremas su agurkų ekstraktu - labai lengvas kremas, daug drėkinimo iš jo nėra, užteko tikrai ilgam, greitai įsigeria, o dar ir kaina labai maža, tai visai kartotinas.

Codage veido šveitiklis - labai švelnus, smulkiais grūdeliai, galvojau, kad man išvis netiks, bet po jo tokia švelni oda likdavo, net gaila buvo kai pasibaigė... biggrin.gif

Dove natural touch dezodorantas - labai patiko kvapas thumbup.gif pliusas, kad netepdavo rūbų, paprastai dienai (nesportuojant, nedirbant fizinio darbo) buvo puikus, tikrai kartosiu.

Nepatikę:

Burt's bee's soap bark&chamomille prausiklis - na jis toks šaldantis... veida vieną kart prausiau, tai bent jau mano veidui nelabai tinkamas buvo, turbūt su kokiu mentoliu buvo(net sudėties nepaskaičiau), pradėjo akis dirgint tai ir nuploviau iškart doh.gif Sunaudojau vietoj dušo želė po sporto.

Visi kiti tokie šiaip sau. Nei labai įspūdingi, nei blogi, tiesiog jokio įspūdžio nepaliko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trysduvienas: 29 gruodžio 2015 - 13:10
Keletas baigtų priemonių:

Keune plaukų dažai Tinta Color, spalva dark brown. Patiko, spalva graži, plaukai gražiai atrodė nusidažius, mano trumpiems plaukams užteko dviem kartams. Kartotinas.
user posted image

L'oreal nagų lakas color rich spalva pure red. Turiu gana ilgai, nuomonė dvejopa: patiko spalva, šepetėlis, lakuotis buvo smagu, laikė kelias dienas (man nė vienas lakas ilgai nelaiko), tik dar liko, o paimti spalvos jau nebeina, tad nebevargsiu ir metu lauk.

user posted image

Ellame šilkinė veido kaukė. Ją užsidėjus tos 20 min. būna tikras atsipalaidavimas veidui, ir po jos jausmas superinis. Dar kelios laukia savo eilės.

user posted image

(nuotraukos ne mano)
Atsakyti
O'Rising ampulės nuo plaukų slinkimo, man tikrai padėjo, jei kada vėl prireiks, neabejotinai kartosiu
user posted image
Atsakyti
paskutiniai siemet tusti buteliukai (didesne foto paspaudus)

user posted image

venus peiliukai nieko gero, labai greit nutirpsta ta zele sonuose. ieskau alternatyvos uz pigiau, be vyrisku priemoniu turbut daugiau nera is ko rinktis biggrin.gif

sanex deo n-tasis, puikus.

embryoliss drekinanti kauke wow wub.gif tepdavau nakciai, ryte oda tokia plump, svytinti, superinis efektas. prie progos tikrai pirksiu dar viena pakuote.

burberry weekend kvepalai- pagaliau baigesi biggrin.gif nebuvo blogi, kasdienai ispurskiau, bet nieko ypatingo.

rimmel lupdazis 'notting hill' spalva- pirkau prisiklausius geru atsiliepimu youtube, bet mano skoniui pernelyg siltas atspalvis. ant lupu smagus, kreminis, bet neisbega uz konturo. prasmirdo, metu lauk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 31 gruodžio 2015 - 10:01
Garnier micelinis vanduo. Laikau vonioj ir valau su juo akių makiažą, tai susidorojo su šiuo darbu, dar perbraukiu veidą po prausiklio pašalinti makiažo likučius. Pigus ir geras produktas tad vėl tokį patį dedu į jo vietą.

user posted image

Eveline 3D šveitiklis. Pigus ir gerai šveičia. Patiko, nes gerai masažuoja odą, ji tampa labai švelni. Kartočiau galbūt, dabar kitokių šveitiklių prisipirkau.

user posted image

Rexona deo Pierre De Alun. Labai nepatiko. Kvapas nemalonus vien pačio deo, neapsaugo visą dieną, ypač jei reikia rimtesnės apsaugos.. Išmetu beveik pilną.

user posted image
Atsakyti
Gruodžio pribaigtuvės biggrin.gif

user posted image

Urban Decay akių pieštukas. Metamas lauk, baisesnio nesu turėjus. Gal koks pasenęs. Brėžiai ryškiai, pigmentuotai, bet nerealiai trupa. Po kelių valandų jau po akim būna pribyrėję daug, bandai valytis, tepa, košmaras doh.gif

HA serumas veidui. Smagus, malonus. Visi tokio tipo serumai man vienodi, bet visi labai patinka. Gerai padrėkina, naudoju po kremu.

Matrix Texture Builder purškalas. Tikrai labai patiko, suteikdavo plaukam apimties ir tekstūros, bet laikė tik pusę dienos. Realiai man visos formavimo priemonės trumpai laiko, nes plaukai labai tiesūs, stori ir sunkūs. Bet šiaip labai patiko. Bandysiu dabar kokios kitos firmos tekstūrinį bandyt ax.gif

Andalou kakavinis kūno kremas. N-tasis, nuostabaus kvapo, puikiai maitinantis ir drėkinantis, man pats geriausias. Kartojamas būtinai wub.gif

Physians Formula CC kremas. Šiaip labai patiko, puikiai maskuoja, vasarą labai naudojau, bet žiemą labai nušviesėjo oda, tad net ir Light spalva man jo per tamsi. Šiaip gaila, kad mažas spalvų pasirinkimas, nes kremukas puikus. Maskuoja kaip gera pudra biggrin.gif

L'occitane dezodorantas. Jau antras, puikus. Galėtų būt pigesnis, bet kartojamas.

LRP dezodorantas be aliuminio. Metamas lauk, nuo kvapo visiškai neapsaugo schmoll.gif

Korejietiškas BB kremas. Šiaip smagus, sausai odai tinkamas. Gerai maskuoja. Bet atspalvis kažkoks per pilkas, truputį serganti atrodau, tai vien dėl to metamas lauk...

Caudalie kūno losijonas. Turėjau prieš tai, tai buvo puikus, gerai drėkino, greit susigėrė. Šitą per akciją nusipirkau ir pamiršau, kad turiu, atidariau, o jau kvapas kažkoks blink.gif tai metu lauk. Gaila.

Green feel dušo žele. Švariai prausia, kvapas malonus, priekaištų neturiu.

Radial veido valymo avndenukas. Nelabai patiko, daug prikvepintas, tai dirgino veida ir akis. Sunaudojau tik veidui, bet ir tai dantis sukandus. Nekartotinas.

Bare Minerals pudra. Dvi sunaudojus jau, puiki. Labai stipriai maskuoja (jei tepi daugiau). Vasarą ji mano favoritė. Dabar nusipirkus birią, tai ji irgi labai patinka. Labai panaši šiaip biggrin.gif

REN valomasis balzamas. Nepatiko. Valo prastai, lieka kažkoks vaškas ant veido, tad reik dar vieno prausiklio. Šiek tiek dirgina odą man. Metu lauk sunaudojus pusę, nebesikankinsiu biggrin.gif

PC lūpū balzamas. Puikus, gerai drėkina, maitina ir gydo apšerpetojusias lūpas. Į jo vietą toks pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 01 sausio 2016 - 21:52