Gruodžio pribaigtuvės

Urban Decay akių pieštukas. Metamas lauk, baisesnio nesu turėjus. Gal koks pasenęs. Brėžiai ryškiai, pigmentuotai, bet nerealiai trupa. Po kelių valandų jau po akim būna pribyrėję daug, bandai valytis, tepa, košmaras
HA serumas veidui. Smagus, malonus. Visi tokio tipo serumai man vienodi, bet visi labai patinka. Gerai padrėkina, naudoju po kremu.
Matrix Texture Builder purškalas. Tikrai labai patiko, suteikdavo plaukam apimties ir tekstūros, bet laikė tik pusę dienos. Realiai man visos formavimo priemonės trumpai laiko, nes plaukai labai tiesūs, stori ir sunkūs. Bet šiaip labai patiko. Bandysiu dabar kokios kitos firmos tekstūrinį bandyt
Andalou kakavinis kūno kremas. N-tasis, nuostabaus kvapo, puikiai maitinantis ir drėkinantis, man pats geriausias. Kartojamas būtinai
Physians Formula CC kremas. Šiaip labai patiko, puikiai maskuoja, vasarą labai naudojau, bet žiemą labai nušviesėjo oda, tad net ir Light spalva man jo per tamsi. Šiaip gaila, kad mažas spalvų pasirinkimas, nes kremukas puikus. Maskuoja kaip gera pudra

L'occitane dezodorantas. Jau antras, puikus. Galėtų būt pigesnis, bet kartojamas.
LRP dezodorantas be aliuminio. Metamas lauk, nuo kvapo visiškai neapsaugo
Korejietiškas BB kremas. Šiaip smagus, sausai odai tinkamas. Gerai maskuoja. Bet atspalvis kažkoks per pilkas, truputį serganti atrodau, tai vien dėl to metamas lauk...
Caudalie kūno losijonas. Turėjau prieš tai, tai buvo puikus, gerai drėkino, greit susigėrė. Šitą per akciją nusipirkau ir pamiršau, kad turiu, atidariau, o jau kvapas kažkoks

tai metu lauk. Gaila.
Green feel dušo žele. Švariai prausia, kvapas malonus, priekaištų neturiu.
Radial veido valymo avndenukas. Nelabai patiko, daug prikvepintas, tai dirgino veida ir akis. Sunaudojau tik veidui, bet ir tai dantis sukandus. Nekartotinas.
Bare Minerals pudra. Dvi sunaudojus jau, puiki. Labai stipriai maskuoja (jei tepi daugiau). Vasarą ji mano favoritė. Dabar nusipirkus birią, tai ji irgi labai patinka. Labai panaši šiaip

REN valomasis balzamas. Nepatiko. Valo prastai, lieka kažkoks vaškas ant veido, tad reik dar vieno prausiklio. Šiek tiek dirgina odą man. Metu lauk sunaudojus pusę, nebesikankinsiu

PC lūpū balzamas. Puikus, gerai drėkina, maitina ir gydo apšerpetojusias lūpas. Į jo vietą toks pat.