Išmečiau Origins veido prausiklio likutį, iš pradžių buvo viskas gerai, švariai prausė, nesausino odos, bet į pabaigą nepakenčiamai dirgint odą pradėjo, veidas būdavo raudonas, sudirgintas, taigi likutį teko išmesti

Bioderma hydrabio light kremas - patiko , bet ziemos metu man per lengvas
Pakartoti Organic therapy kremas veidui ir gelis paakiams: patiko, pirksiu manau ir dar kartą, žiemai truputį per lengvos priemonės, bet šiaip tikrai vertos dėmesio mišriai į riebumą odai

Pharmaceris putos jautriai odai: puikios, plovė labai gerai, visiškai netraukė odos, neerzino akių ir odos. Beje, pirmą kartą tokio tipo priemonę išnaudojau iki galo, t.y. pompa sutraukė visus likučius. Būtinai kartosiu

Pharmaceris putos jautriai odai: puikios, plovė labai gerai, visiškai netraukė odos, neerzino akių ir odos. Beje, pirmą kartą tokio tipo priemonę išnaudojau iki galo, t.y. pompa sutraukė visus likučius. Būtinai kartosiu

O-d-a maskuojamasis antialerginis kremas. Nebloga priemonė, porų nekimšo, gražiai atrodė ant veido, maskuoja vidutiniškai. Pakuotė nepatogi: besibaigiant teko perkirpti, kad būtų galima visą išnaudoti, deja, prakirpus greitai išdžiūvo. Dabar norisi kažko sunkesnio, nes priemonė pakankamai lengva. Kartojau jau ne kartą, pirksiu dar (kai sunaudosiu kitas priemones, arba anksčiau
)

(nuotrauka mano)

(nuotrauka mano)
QUOTE(abiga @ 2015 12 18, 15:00)
Kur Organic therapy perkate? Randu tik Elevitoj, bet is ten brangokas pristatymas
Iš Elevitos ir siunčiuosi

Prestige makiažo pagrindas: labai rekomendavo konsultantė, bet nepasakyčiau, kad patiko, oda likdavo lipni net ir užfiksavus kompaktine. Sunaudotas maišymui su šiek tiek sausinančiu kitu makiažo pagrindu, tam labai net tiko

Ellame kaukė. Ne pirma ir ne paskutinė. Dar neišnaudojau visų turimų, o jau nusipirkau dar dvi

Earth Science, Deep Conditioning Masque for Hair, Olive & Avocado, tik pas mane 59 g pakuotė buvo.
Ateityje pirksiu didelę pakuotę. Puikus labai ekonomiškas variantas. Geras kvapas, tekstūra, poveikis. Vienintelis niuansas, kad plaunant kaukę iš plaukų baisu pargriūti, nes nubėgantis vanduo grindis padaro laaabai slidžias. Čia matyt dėl amodimethicone (silikono).

ViVi Bambukų serumas plaukams čia
Nekartotinas vien dėl kvapo (subjektyvu). Labai išpurina plaukus (man per daug, bet kitoms gali būti pliusas).
Iš ViVi man daug mielesnis 12 vaistažolių serumas plaukams - tokį dabar ir imu į bambukinio vietą, bus jau antras.

QUOTE(Sultry @ 2015 12 20, 15:36)
ViVi Bambukų serumas plaukams čia
Nekartotinas vien dėl kvapo (subjektyvu). Labai išpurina plaukus (man per daug, bet kitoms gali būti pliusas).
Iš ViVi man daug mielesnis 12 vaistažolių serumas plaukams - tokį dabar ir imu į bambukinio vietą, bus jau antras.

Sakykite, kaip naudojote seruma, kad sitaip ispurindavo?

QUOTE(Siurpuliukas @ 2015 12 20, 21:04)
Sakykite, kaip naudojote seruma, kad sitaip ispurindavo?
Beje, kokie Jusu plaukai?

Jis naudojamas plaukų šaknims ant šlapių ar sausų plaukų.
Mano plaukai dažyti, natūraliai garbanoti, iki pečių, sausoki.

Geomar šveitiklis kūnui: patiko, gerai šveitė, maloniai kvepėjo, bet tokiems dalykams man gaila pinigų
Nes šveitimo man užtektinai iš šveitimo pirštinės, o ilgalaikio drėkinimo tikrai nepastebėjau.

Adidas antiperspirantas: puikus, vietoj jo toks pats, tik kito kvapo. Labai gerai susitvarko su po gimdymo pagausėjusiu prakaitavimu. Patinka pakuotė, pakankamai neutralus kvapas

Adidas antiperspirantas: puikus, vietoj jo toks pats, tik kito kvapo. Labai gerai susitvarko su po gimdymo pagausėjusiu prakaitavimu. Patinka pakuotė, pakankamai neutralus kvapas

"Oriflame Embrace Her" tualetinis vanduo. 50ml. Labai neblogi kvepalai, ilgai laikėsi, kvapas patiko.

"Oriflame In Tune" tualetinis vanduo. 50ml. Kvapas neblogas, bet ne į galą jau ne itin patiko. Norėjau kuo greičiau pabaigti juos ir labai nepatogus purškiklis buvo, turint ilgus nagus.

"Mel Merio Romantic Girl" parfumuotas vanduo. 50ml. Kvapas labai patiko.

"Loreal Telescopic Carbon Black" blakstienų tušas. Neblogas tušas, bet nieko ypatingo.

"Oriflame Giordani Gold Gloss Voyage" lūpų blizgis, spalva Soft Berry. Labai fainas blizgesiukas, graži spalva, patiko.

"Avon Naturals" kūno losjonas su orchidėjomis ir šilauogėmis. Puikus kūno losjonas, drėkinimo pakanka.

"Garnier" valomasis veido aliejus. Būtu tikrai geras, bet labai nepatiko kvapas, net nemoku jo apibūdinti, bet labai nepatiko, tad tikrai nekartotinas, o šiaip dabar be valomojo aliejaus neįsivaizduoju savo makiažo valymo rutinos.

"Garnier" micelinis vanduo. Jau kartojamas ne kartą ir taip bus ir toliau. Labai patinka. Su juo pašalinu visus dar likusius makiažo likučius po valymo su aliejumi ir prausikliu.

"Avon Solutions Truly Radiant" naktinis veido kremas. Gerai drėkino, priekaištų neturiu.

"Listerine" brunos skalavimo skystis. Nuolatos nenaudoju, bet nusiperku kartas nuo karto. Patinka.
Papildyta:

"Vademecum" balinanti dantų pasta. Pasta kaip pasta.

"Daily Defence" plaukų šampūnas. Gerai išplaudavo plaukus.

"Daily Defense" plaukų kondicionierius. Nepatiko, labai skystas, kaip vandenėlis. Toks jausmas, kad tikrai nieko nedarydavo.

"Avon" dvisluoksnis purškiklis su penkiais aliejais. Visai patiko, bet kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau.