Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Išmečiau Origins veido prausiklio likutį, iš pradžių buvo viskas gerai, švariai prausė, nesausino odos, bet į pabaigą nepakenčiamai dirgint odą pradėjo, veidas būdavo raudonas, sudirgintas, taigi likutį teko išmesti
user posted image
Atsakyti
Bioderma hydrabio light kremas - patiko , bet ziemos metu man per lengvas
Atsakyti
Pakartoti Organic therapy kremas veidui ir gelis paakiams: patiko, pirksiu manau ir dar kartą, žiemai truputį per lengvos priemonės, bet šiaip tikrai vertos dėmesio mišriai į riebumą odai 4u.gif
user posted imageuser posted image
Pharmaceris putos jautriai odai: puikios, plovė labai gerai, visiškai netraukė odos, neerzino akių ir odos. Beje, pirmą kartą tokio tipo priemonę išnaudojau iki galo, t.y. pompa sutraukė visus likučius. Būtinai kartosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kur Organic therapy perkate? Randu tik Elevitoj, bet is ten brangokas pristatymas
Atsakyti
O-d-a maskuojamasis antialerginis kremas. Nebloga priemonė, porų nekimšo, gražiai atrodė ant veido, maskuoja vidutiniškai. Pakuotė nepatogi: besibaigiant teko perkirpti, kad būtų galima visą išnaudoti, deja, prakirpus greitai išdžiūvo. Dabar norisi kažko sunkesnio, nes priemonė pakankamai lengva. Kartojau jau ne kartą, pirksiu dar (kai sunaudosiu kitas priemones, arba anksčiau smile.gif)

user posted image

(nuotrauka mano)
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 12 18, 15:00)
Kur Organic therapy perkate? Randu tik Elevitoj, bet is ten brangokas pristatymas

Iš Elevitos ir siunčiuosi ax.gif Prisirenku dar kitų prekių iki nemokamo siuntimo, visokių dušo gelių, muilų, kurie visuomet naudojami.
Prestige makiažo pagrindas: labai rekomendavo konsultantė, bet nepasakyčiau, kad patiko, oda likdavo lipni net ir užfiksavus kompaktine. Sunaudotas maišymui su šiek tiek sausinančiu kitu makiažo pagrindu, tam labai net tiko biggrin.gif Šiaip nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Ellame kaukė. Ne pirma ir ne paskutinė. Dar neišnaudojau visų turimų, o jau nusipirkau dar dvi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Earth Science, Deep Conditioning Masque for Hair, Olive & Avocado, tik pas mane 59 g pakuotė buvo.

Ateityje pirksiu didelę pakuotę. Puikus labai ekonomiškas variantas. Geras kvapas, tekstūra, poveikis. Vienintelis niuansas, kad plaunant kaukę iš plaukų baisu pargriūti, nes nubėgantis vanduo grindis padaro laaabai slidžias. Čia matyt dėl amodimethicone (silikono). blush2.gif Čia būtų vienintelis minusas,bet poveikis atperka.

ViVi Bambukų serumas plaukams čia
Nekartotinas vien dėl kvapo (subjektyvu). Labai išpurina plaukus (man per daug, bet kitoms gali būti pliusas).
Iš ViVi man daug mielesnis 12 vaistažolių serumas plaukams - tokį dabar ir imu į bambukinio vietą, bus jau antras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 12 20, 15:36)

ViVi Bambukų serumas plaukams čia
Nekartotinas vien dėl kvapo (subjektyvu). Labai išpurina plaukus (man per daug, bet kitoms gali būti pliusas).
Iš ViVi man daug mielesnis 12 vaistažolių serumas plaukams - tokį dabar ir imu į bambukinio vietą, bus jau antras. biggrin.gif

Sakykite, kaip naudojote seruma, kad sitaip ispurindavo? bigsmile.gif Beje, kokie Jusu plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2015 12 20, 21:04)
Sakykite, kaip naudojote seruma, kad sitaip ispurindavo?  bigsmile.gif  Beje, kokie Jusu plaukai?

Jis naudojamas plaukų šaknims ant šlapių ar sausų plaukų.
Mano plaukai dažyti, natūraliai garbanoti, iki pečių, sausoki. 4u.gif
Atsakyti
Geomar šveitiklis kūnui: patiko, gerai šveitė, maloniai kvepėjo, bet tokiems dalykams man gaila pinigų biggrin.gif Nes šveitimo man užtektinai iš šveitimo pirštinės, o ilgalaikio drėkinimo tikrai nepastebėjau.
user posted image
Adidas antiperspirantas: puikus, vietoj jo toks pats, tik kito kvapo. Labai gerai susitvarko su po gimdymo pagausėjusiu prakaitavimu. Patinka pakuotė, pakankamai neutralus kvapas ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Oriflame Embrace Her" tualetinis vanduo. 50ml. Labai neblogi kvepalai, ilgai laikėsi, kvapas patiko.

user posted image
"Oriflame In Tune" tualetinis vanduo. 50ml. Kvapas neblogas, bet ne į galą jau ne itin patiko. Norėjau kuo greičiau pabaigti juos ir labai nepatogus purškiklis buvo, turint ilgus nagus.

user posted image
"Mel Merio Romantic Girl" parfumuotas vanduo. 50ml. Kvapas labai patiko.

user posted image
"Loreal Telescopic Carbon Black" blakstienų tušas. Neblogas tušas, bet nieko ypatingo.

user posted image
"Oriflame Giordani Gold Gloss Voyage" lūpų blizgis, spalva Soft Berry. Labai fainas blizgesiukas, graži spalva, patiko.

user posted image
"Avon Naturals" kūno losjonas su orchidėjomis ir šilauogėmis. Puikus kūno losjonas, drėkinimo pakanka.

user posted image
"Garnier" valomasis veido aliejus. Būtu tikrai geras, bet labai nepatiko kvapas, net nemoku jo apibūdinti, bet labai nepatiko, tad tikrai nekartotinas, o šiaip dabar be valomojo aliejaus neįsivaizduoju savo makiažo valymo rutinos. smile.gif

user posted image
"Garnier" micelinis vanduo. Jau kartojamas ne kartą ir taip bus ir toliau. Labai patinka. Su juo pašalinu visus dar likusius makiažo likučius po valymo su aliejumi ir prausikliu.

user posted image
"Avon Solutions Truly Radiant" naktinis veido kremas. Gerai drėkino, priekaištų neturiu.

user posted image
"Listerine" brunos skalavimo skystis. Nuolatos nenaudoju, bet nusiperku kartas nuo karto. Patinka.
Papildyta:
user posted image
"Vademecum" balinanti dantų pasta. Pasta kaip pasta.

user posted image
"Daily Defence" plaukų šampūnas. Gerai išplaudavo plaukus.

user posted image
"Daily Defense" plaukų kondicionierius. Nepatiko, labai skystas, kaip vandenėlis. Toks jausmas, kad tikrai nieko nedarydavo.

user posted image
"Avon" dvisluoksnis purškiklis su penkiais aliejais. Visai patiko, bet kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau.
Atsakyti