Bu bu, o iš kur jūs pirkote pasenusį Urban Decay pieštuką? Iki kada jis galioja?

QUOTE(Malena @ 2016 01 02, 17:51)
Pirkau per tarpininkes iš oficialaus urbandecay.com, jiem buvo nuolaida, po 10$, tai matyt ne veltui

Šitas nerealus, nagų praktiškai niekada neturėjau:silpni, trumpi, besisluoksniuojantys.
Patarė atsitiktinai pardavėja Eurocos'e gal

Tiesa, tepiau ištisai gal mėnesį, maloni, švari, blizgi spalva.
Žodžiu, kartotinas!!!
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 03, 21:46)

Šitas nerealus, nagų praktiškai niekada neturėjau:silpni, trumpi, besisluoksniuojantys.
Patarė atsitiktinai pardavėja Eurocos'e gal

Tiesa, tepiau ištisai gal mėnesį, maloni, švari, blizgi spalva.
Žodžiu, kartotinas!!!
su formaldehidu turbut?

Dove Intensive Nourishment rankų kremas - atšalus orams, rankų kremais tepuosi nuolat ir pas mane jų galima rasti visokių ir visur. Neblogas, mano jautrios odos neerzina, poveikis trumpalaikis, todėl sakyčiau, kremas labiau drėkinantis, nei maitinantis.
Dove Powder Soft dezodorantas - man labai patinka jo pudrinis kvapas, vien dėl jo norisi naudoti Dove ir sunaudojusi turimas atsargas, būtinai prie jo grįšiu. Efektyvumo nepakomentuosiu, nes problemos neturiu.
Perlier Thai Coco dušo želė - labai malonios konsistencijos, reikia mažo kiekio, gerai putoja, odos nesausina, ypatingai skanus kvapas, švelniai saldus, kokosinis.
Margarita svarainių dušo želė - didelė talpa, gera kaina. Perku nuolat dar supilstyti ir į skysto muilo indus virtuvėje ir vonioje, nes man patinka šios dušo želės kvapas.
Planeta Organica Dead Sea modeliuojantis kūno kremas - dar turėjau šios linijos kūno šveitiklį ir pirmiausia, man labai nepatinka abiejų turėtų priemonių kvapas. Poveikis yra, odą stangrina, ji lygesnė, elastingesnė, tampresnė, bet dėl kvapo ir dėl to, kad galiausiai pradėjo dirginti odą, daugiau nepirksiu.
Va ir gruodžio pabaigtuvės, tik kažkaip nuotraukos nesigavo...

Patiko:
Head&Shoulders šampūnas - nepamainomas atsiradus pleiskanoms ar kitoms problemoms, visada viską sutvarko
Gliss Kur liquid silk nenuplaunamas balzamas - palengvina iššukavimą, plaukai lieka švelnūs, na aišku tas poveikis vienkartinis, bet dar neradau kažkokio balzamo kurio poveikis ilgai išliktų.
Clogin putos intymiai higienai - labai švelnios, o man patinka viskas, kas putų konsistencijos
Garnier micelinis vanduo - čia tubūt komentarų nereikia... puikus.
Nepatiko:
Syoss volume lift sausas šampūnas - kažkaip nieko jis man nedarė, o į pabaigą išvis kažkokiu vandeniu purškė... gal tik toks pakliuvo, nes atsimenu, seniau visai neblogas būdavo.

Patiko:
Garnier BB kremas - jau koks trečias ar ketvirtas.. labai patinka, bet paįvairinimui dabar pirksiu kitokį.
TBS Love gloss - labai fainas, ilgai laikosi ant lūpų, skaniai kvepia, vos vos lipnokas bet tas lipnumas netrugdo, tik va su spalva prašoviau, tai paseno ir jau kvapas pakito, sunaudojau šiek tiek daugiau nei pusę.
Nepatiko:
Lord&Berry akių pieštukas - labai minkštas, man visur trynėsi, tepė, nuvalyt sunkiai ėjosi, kažkaip išsimozodavo visur. Nors daug gerų atsiliepimų apie jį esu skaičiusi
Bioderma Sebium Global kremas - nusipirkau paskaičiusi gerų atsiliepimų, deja man visai netiko, užsitepus veidas būdavo lyg degantis, parausdavo, labai nemalonus jausmas, tau sunaudojau pabėrimams ant nugaros.

Patiko:
Head&Shoulders šampūnas - nepamainomas atsiradus pleiskanoms ar kitoms problemoms, visada viską sutvarko

Gliss Kur liquid silk nenuplaunamas balzamas - palengvina iššukavimą, plaukai lieka švelnūs, na aišku tas poveikis vienkartinis, bet dar neradau kažkokio balzamo kurio poveikis ilgai išliktų.
Clogin putos intymiai higienai - labai švelnios, o man patinka viskas, kas putų konsistencijos

Garnier micelinis vanduo - čia tubūt komentarų nereikia... puikus.
Nepatiko:
Syoss volume lift sausas šampūnas - kažkaip nieko jis man nedarė, o į pabaigą išvis kažkokiu vandeniu purškė... gal tik toks pakliuvo, nes atsimenu, seniau visai neblogas būdavo.

Patiko:
Garnier BB kremas - jau koks trečias ar ketvirtas.. labai patinka, bet paįvairinimui dabar pirksiu kitokį.
TBS Love gloss - labai fainas, ilgai laikosi ant lūpų, skaniai kvepia, vos vos lipnokas bet tas lipnumas netrugdo, tik va su spalva prašoviau, tai paseno ir jau kvapas pakito, sunaudojau šiek tiek daugiau nei pusę.
Nepatiko:
Lord&Berry akių pieštukas - labai minkštas, man visur trynėsi, tepė, nuvalyt sunkiai ėjosi, kažkaip išsimozodavo visur. Nors daug gerų atsiliepimų apie jį esu skaičiusi

Bioderma Sebium Global kremas - nusipirkau paskaičiusi gerų atsiliepimų, deja man visai netiko, užsitepus veidas būdavo lyg degantis, parausdavo, labai nemalonus jausmas, tau sunaudojau pabėrimams ant nugaros.

QUOTE(trysduvienas @ 2016 01 06, 19:23)
O tai jį ne tik problematiškoms zonoms tepti reikia? Jei veidas jautrus, o tepat tokį kremą, tai normalu, kad degs, jis juk spuogams gydyti.
Decubal Face Cream
Kartojamas buvo jau ne pirmą kartą, visada jį turiu šaltuoju sezonu, bet labai šaltai žiemai jis per lengvas. Toks viduriukas tarp vasaros ir žiemos. Mano odai jis labai tinka ir gerai atrodo kaip makiažo pagrindas. Nėra nei labai lengvas nei labai riebus, sunku apibūdinti. Gerai įsigeria, padengia tokiu apsauginiu juntamu sluoksniu.

Ellame Hydro Complex
Turbūt neverta kartotis. Mylima kaukė

Smiltė dezodorantas su ramunėlėmis
Neapsaugo labai gerai, bet pliusas kad natūralus, tiko tik namie, vasarą nerizikuočiau naudot.

Rasa drėkinamasis lūpų balzamas.
Tikrai nedrėkina, tik aptepa lūpas tokiu riebaliuku, o jam nuėjus lūpos vėl sausutėlės. Nerekomenduoju.

Margarita rankų kremas su pienu ir medumi.
Patinka man šios serijos kvapas tiek dušo želė tiek šis kremas. Maitina ir saugo rankas pakankamai, gana riebus, ko ir tikėjausi. Už tokią kainą labai geras.

Smiltė rankų kremas
Lengvai susigeria, gerai drėkina, yra gana lengvas, tinka dienos metu kai reikia greito poveikio kremo. Kvapas alavijo, malonus. Kartočiau.

Isana Maracuja and Kokos dušo želė
'Atostogų' kvapo pigutė dušo želė, kuri prastoka net su pigia Margarita palyginus. Sudėtis irgi pobaisė. Bet dėl to kvapo pirkčiau galbūt kada

Kartojamas buvo jau ne pirmą kartą, visada jį turiu šaltuoju sezonu, bet labai šaltai žiemai jis per lengvas. Toks viduriukas tarp vasaros ir žiemos. Mano odai jis labai tinka ir gerai atrodo kaip makiažo pagrindas. Nėra nei labai lengvas nei labai riebus, sunku apibūdinti. Gerai įsigeria, padengia tokiu apsauginiu juntamu sluoksniu.

Ellame Hydro Complex

Smiltė dezodorantas su ramunėlėmis
Neapsaugo labai gerai, bet pliusas kad natūralus, tiko tik namie, vasarą nerizikuočiau naudot.

Rasa drėkinamasis lūpų balzamas.
Tikrai nedrėkina, tik aptepa lūpas tokiu riebaliuku, o jam nuėjus lūpos vėl sausutėlės. Nerekomenduoju.

Patinka man šios serijos kvapas tiek dušo želė tiek šis kremas. Maitina ir saugo rankas pakankamai, gana riebus, ko ir tikėjausi. Už tokią kainą labai geras.

Smiltė rankų kremas
Lengvai susigeria, gerai drėkina, yra gana lengvas, tinka dienos metu kai reikia greito poveikio kremo. Kvapas alavijo, malonus. Kartočiau.

Isana Maracuja and Kokos dušo želė
'Atostogų' kvapo pigutė dušo želė, kuri prastoka net su pigia Margarita palyginus. Sudėtis irgi pobaisė. Bet dėl to kvapo pirkčiau galbūt kada

Dior blakstienų tušo bazė

Į jos vietą tokia pat.

Į jos vietą tokia pat.
QUOTE(Estela_ @ 2016 01 07, 16:47)
Decubal Face Cream

Ellame Hydro Complex

Ellame Hydro Complex

o kur perkate šiuos produktus?
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2016 01 07, 16:47)

pritariu

QUOTE(pal_mė @ 2016 01 08, 12:55)
Camelia arba Eurovaistinėje