Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Senai bedėjau, žiūriu baigtukų prisikaupė jau net už 3mėnesius biggrin.gif
Taigi....

Lapkričio men

user posted image
EarthScience A+D+E prausiklis puikus, man svarbiausia tuo pačiu galima makiažą prausti, skalsus, švelnus, makiažą nuprausia puikiai ir greitai, nebrangus, žodžiu vieni pliusai ir svarbiausia atskiro makiažo valiklio nebereikia, tuop pačiu ir odą nuprausi ir špaklių nuimi thumbup.gif
Andalou Naturals kūno losjonas vanilė-mandarinai, puikus, gerai susigeria, oda švelni, lygi, nelipnus, labai švelniai ir skaniai kvepia, žodžiu patiko wub.gif
LaMer pienelis nei šis nei tas unsure.gif Kaina kosminė, o eilinis pieniukas, juolab kuriam laikui ir lipnumo palieka ant odos, nusivalius norisi nusiprausti doh.gif
ReVivalabs hialurono serumas nekažką, poveikio nepajutau, skystokas ir šiaip neypatingas, turėjau iš amazon kiniečių parsisiuntus ir geresnių cool.gif
Alterna naktinė plaukų kaukė nebloga, bet už pilną kainą neimčiau niekada, veiksmingesni ir dešimt kartų pigiau eiliniai aliejai prieš plovimą (avokadų, garstčių sėklų, persikų kauliukų ir t.t.)
Versace Red Jeans kvepalai - tiesiog su kvapu anei kaip nesusigyvenau, iškeliavo pas krikšto dukrą biggrin.gif
Paris Hilton kvepaliukų mini išnaudotas iki dugno, patiko tas vaikiškas saldumas biggrin.gif

Gruodžio mėn
user posted image
MAC Dazzleglass blizgis lūpoms nuostabus, kartotinas, naudojau taupydama, nes kiekis bais mažas, o kaina bais didelė biggrin.gif
MAC želė antakiams, išlaižiau iki dugno, liuks...
MaxFactor tušas, perkamas gal po 10metų pertraukos, bet matyt Clinique ir Dior pamėgtukai nukonkuravo jį biggrin.gif
Alterna Oil in Gel, neblogas, bet labai nemalonus rankose, kaip klijai, nors plaukuose susigeria iki švelnumo, bet kažkokio wow efekto nebuvo. Gavau pigiai ir išbandžiau, pilna kaina neimčiau.
Rusiškas šaltalankių šampūnas įtiko, be priekaištų, nulėkiau dar balzamą pasijamiau iš tos serijos biggrin.gif
PR LadyMillion kvepalai labai patiko, bet.... mažius vieną vakarą nušvilpė ir nusityso po pagalve prieš miegą, paguldžiau miegot, sėdau pati prie tv ir jaučiu kažkas dieviškai kvepia, nesupratau iš kur tas nuostabus kvapas, bet atsekiau kad iš kambario, o jis visą bonką į patalynę supurškę ir pats nuo macnaus kvapo dust, kosėt pradėjo, visa troba tiek užkvipo, kad turbūt kaimynai per visą laiptinę užuodė doh.gif Kaldros savaitę balkone vėdinos, patalynę 2 kart skalbėm, siaubas, o bendrai iš buto kvapas išėjo po kokio 1,5mėn doh.gif Kvepalų nebeturiu verysad.gif
Dove pažastukas neblogas, tik būtent šio kvapas nepatiko.

Sausio mėn
user posted image
Vistik pastebėjau dar likusį lašą kvepaliukų, tai išvarvinau dar dviem kartam lotuliukas.gif
Avon skystas muilas patiko, skalsus, už 1€ pirktas, skaniai kvepėjo, gerai putojo.
TBS SheaButter kūno losjonas puikus, kvapas neįkirus kaip kitų TBS priemonių kūnui, gerai drėkino ir susigerdavo be priekaištų.
Avokadų aliejus ("Rudugys") buvo naudojamas plaukų tepimui prieš plovimą, masažams, neblogas.
Kaukė želinė veidui nepamenu gamintojo, nieko blatno, bet išbandžiau iš smalsumo, daugiau nepirksiu nes yra geresnių.

Uh, jau rodos viskas... lotuliukas.gif Tik kažkodėl sandėlys nei kiek nesumažėjo, nes vis kaip pelė į urvą velku naujus pirkinius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 sausio 2016 - 15:41
QUOTE(NORIKA @ 2016 01 23, 16:21)

MaxFactor tušas, perkamas gal po 10metų pertraukos, bet matyt Clinique ir Dior pamėgtukai nukonkuravo jį  biggrin.gif

Kurie konkrečiai? ax.gif

Pribaigiau NARS antakių gelį. Gaila, bet nepateisino lūkesčių - nors susitvarkius antakiai stovėdavo savo vietose ir puikiai atrodydavo, bet po kokio pusdienio, žiūrėk, jau vienas kitas plaukelis išsidraikę bigsmile.gif Fiksacijos tikrai trūko iš jo. Nepatiko ir šepetėlis - galėjo būti vos mažesnis (trumpesnis). Į jo vietą stojo YSL, kurio šepetėlis pagal mane idealus, o pati priemonė irgi - lenkia NARS nežinau kiek kartų ax.gif

user posted image
Atsakyti
clinique high impact, o dior berods iconic,na tas juodoj tubelej klasikinis:-)
Atsakyti
user posted image
N-toji. ir dar laukia sandėliuke thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi kitą savaitę užbaigtuvių nenusimato, tai keliu SAUSIO pabaigtukus ax.gif

user posted image

Aubrey ramunėlių šampūnas - nelabai patiko, vėlė plaukus. Sunaudotas kaip dušo žele blush2.gif

Green Feel dušo žele - nuolat jas kartoju, nes paprast, nebrangi, švariai prausia, neturi įkiraus kvapo. Dušo želem daugiau reikalinų ir neturiu, tad šita puikiai tinka ir patinka.

GOSH coconut šampūnas - vos pabaigus ir sulaukus akcijos nusipirkau antrą. Puikus šampūnas. Švelniai plauna, plaukai žvilga, minkšti. Skaniai kvepia. Naudoju papildomai tik nanuplaunamą kondicionierių arba aliejuką palukų galam, užtenka pilnai. Mėgstu drėkinančius šampūnus, nes nemėgstu naudoti nuplaunamų kondicionierių. Mano plaukam jis labai thumbup.gif

Marvis dantų pasta - nuolat jas kartoju dėl skanaus pojūčio burnoj biggrin.gif Patinka man jos, švariai valo, gaivios.

SPLAT baltinanti dantų pasta - nebloga, vos pabaltino tikrai, kartojama.

Clinique dieninis kremas su SPF40 - labai įdomi mano pažintis su šitu kremuku. Pirmą kartą jį siunčiaus iš JAV, kai gavau ir naudojau jis toks riebus būdavo, palikdavo blizgesį ant veido. Galvoju kaip keista, nes daug kur rašo, kad jis prie lengvesnių. Na sunaudojau, bet neitin patiko. Tada staigiai baigėsi SPF kremukas ir reikėjo naujo. Prie namų buvo Douglas o jame daugiau už kainą iki 22 eurų nieko gero neradau, tad galvoju "bala nematė", pakartosiu. Labai nustebino, kad čia LT pirktas kremas buvo daug gaivesnis, lengvesnės konsistencijos. Gal siuntimas iš JAV lėktuvu jam pakenkė? Na trumpai sakant ši versija iš LT man tiko, patiko, kartotinas thumbup.gif

Paula's Choice Clinical kremas labai sausai odai - mano nėra labai sausa, bet kaip naktinis kremas labai patiko. Gerai drėkino, maitino. Oda jautėsi atsigavus. Žiemai kaiptik. Šiaip beveik viskas iš PC man tinka ir patinka.

Neutrogena dvifazis akių makiažo valiklis - n-tasis, pats geriausias. thumbup.gif Puikiai viską nuvalo, akių nedirgina, kaina protinga. Gaila pas mus jo nėra, tad tenka siųstis doh.gif

Paula's Choice BHA rūgštys - naudoju kasdien veido odai exfolijuot. Puikiai tinka, patinka. Jau trečias buteliukas. Kartojamas būtinai.

Laura Mercier kompaktinė pudra - labai faina pudra, nuostabiai atrodo ant odos, maskavimas nėra didelis, bet savaitgaliais man pilnai užtekdavo. Jei kur būtų gera nuolaida manau kartočiau bigsmile.gif

Garnier mineralinis vanduo - makiažą valo gerai, bet nervuoja mane su tais mineraliniais valytis veidą, ilgiau užtrunka ir vatos belekiek išsinaudoja. Labiau mėgstu tik akis nusivalyti dvifaziu ir tada visą veidą paprastu prausikliu nusiplaut. Tad mineralinių manau išvis nebekartoriu, nepatogu man...

Margarita plaukų kondicionierius - nežinau kodėl pirkau, nes nuplaunamų kondicionierių nemėgstu naudot, bet, kad pirkau, tai subaigiau. Šiaip neblogas, plauką padrėkina lengvai. Bet kam reik didelio drėkinimo, neužteks.

Ellame veido kaukės - neblogos tikrai, kartkartėm nusiperku pasilepint. Padrėkina odą tam kartui puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 24 sausio 2016 - 19:37
UogaUoga plaukų aliejus Tamsioji pusė. Ne pirmas ir, manau, ne paskutinis toks. Laikau kaip kaukę šaknims ir plaukams per naktį. Į jo vietą to paties gamintojo plaukų aliejus Džiunglių eliksyras (irgi ne pirmą kartą perkamas).
user posted image

Ambroozija Monoi de tahiti aromatizuotas aliejus
Rašo,kad plaukams (tiesą sakant, tik dabar ieškodama paveiksliuko tai pastebėjau doh.gif ), bet aš dėl dievinamo kvapo naudojau rankoms/kūnui smile.gif greit tirpsta rankose, neblogai susigeria (iš esmės tai čia kokosų aliejus, kurio šiaip nemėgstu,bet tas kvapas wub.gif Skaniausias jis, aišku, perkant iš KN. blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
http://makeupbyrubys...589437_orig.jpg

La Roche-Posay Rosaliac CC Creme

Subaigiau, ir spintelėje laukia dar vienas - sesuo atidavė, geriau nebūtų to darius doh.gif, nes jau pabodo naudoti, o ir produktas nėra tobulas.
Kaip ir neblogai paslepia raudonį, pamaskuoja, bet dienos eigoje, žinoma, pranyksta nuo veido. Plius, dengimasis nėra pats geriausias lyginant su kitais panašiais kremais. Na, bet turimą antrą pakuotę, matyt, vis tiek sunaudosiu, nes tokio tipo produktus (su atspalviu ir spf) naudoju kasdien.

Miegamojo spintelėje "atrastas" seniausiai nenaudotas Burt's bees Lemon Butter Cuticle Cream.
user posted image
Nepatinka pakuotė (labai sunkiai atsidaro) ir produkto kvapas.
Kadangi nemėgstamas ir perteklinis daiktas (tepant kūną/rankas aliejais ir reguliariai darant manikūrą problemų su nagų odelėmis nebeturiu), tai be gailesčio metu lauk. Man nebūdinga - mėgstu sunaudoti produktus iki pabaigos,bet šįkart be prošvaisčių doh.gif
Papildyta:
user posted image
ARTHRODONT burnos skalavimo skystis, 300 ml

Tiko ir patiko, neaštrus, gaivus, naudojau skiesdama su vandeniu (nemoku grynų skalavimo skysčių naudoti - man per intensyvu). Per akcijas bus pakartotas ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 sausio 2016 - 10:09
http://demandware.ed...KILLMASCARA.JPG
Giorgio Armani EYES TO KILL MASCARA

Gana greitai uždžiuvo, trupėjo ir gumulavosi ant blakstienų, kažkaip šleivos blakstienos gaudavosi. Nemanau, kad kartosiu, nors prieš tai turėjau tokį patį ir atsiliepimai buvo kur kas geresni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 sausio 2016 - 10:08
Noni care lūpų balzamas: iš pradžių sunkokai susigyvenau su tokiu "tropikų" kvapu, bet šiaip nebloga priemonė, ekonomiška, neblogai drėkino, pakuotė išliko užsifiksuojanti iki pat pabaigos (negaliu pakęsti, kai dangteliai nebesilaiko..), gal kada ir pakartočiau, bet šiaip mano mylimo Blistex nenukonkuravo ax.gif
user posted image
Atsakyti
O-d-a paakių kremas. Labai labai patiko, tikrai pašviesino paakius, oda lygesnė, kartotinas be abejonės.

http://i1127.photobu...zps1lbilcxm.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 sausio 2016 - 10:07
VIVI šampūnas su argano ir kanapių aliejais (nebegaminamas) toks

Labai patogi pakuotė. Pats šampūnas skystas (per skystas; man reikdavo kokių 8 paspaudimų dviem plovimams, o plaukai vos žemiau pečių).
Kvepia braškėm-avietėm,bet taip salsvai, neįkyriai.
Iš esmės neblogas produktas, jaučiasi aliejai sudėtyje, sausiems garbanotiems plaukams neblogas poveikis, bet net jei ir gamintų toliau turbūt nekartočiau dėl kainos/kokybės santykio (esu radusi geresnį variantą,kad ir UogaUoga šampūnai) ir skystumo.
Atsakyti
user posted image
Skanus kvapas, bet per daug intensyvus ir sintetinis. Patogi pakuotė. Kremas gerai įsigeria, malonios purios konsistencijos, bet netaupus ir toks "joks". Nekartotinas.
Foto skolinta iš interneto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 28 sausio 2016 - 13:17