Pabaigtukai!!!
AO kondicionierius plaukams. Riebino plauką. Obuoliais kvepėjo ne taip ir labai, labiau kažkuo, kas primena papuvusius obuolius. Plaukai nei blizgėjo, nei buvo gražūs.
Insight plaukų kaukė. Nieko pagiriančio pasakyti negaliu. Kaukė buvo normali. nedarė nieko blogo, bet ir nieko tokio, kas mintyse plaukiotų, kaip "nusipirk mane dar kartą".
Rasa atkuriamasis šampūnas. Aš jį nuperku vyrui. Ir tada kažkodėl pradedu pati naudoti

Tikrai neblogas šampūnas. Plaukai lieka švelnūs, švarūs ir purūs.
Herbal essence plaukų serumas. Kvepia - fantastiškai. Tik tiek apie jį.
Drogo rankų kremas. Slidus, greit susigeria, nieko ypatingo nedaro. Tam kartui toks. Maža pakuotė, tad patogu nešiotis rankinėje.
Soap&Glory rankų "maistas". Turėjau tokius tris. Neblogas kremas. Skaniai kvepia, maitina rankas. Šaltu metu vis tiek negelbėjo, bet šiaip vienas geresnių rankų kremų, kokius esu bandžiusi.
Nivea kūno balzamas. Jei norit kvepėti, kaip sausainiukas - puikus pasirinkimas. Gana neblogai maitina odą. Greitai susigeria.
Viva la Juicy kvepalai. Kvapas laikėsi gana vidutiniškai. O dėl pačio kvapo tai draugų nėra, bet nekartočiau.
Avokadų aliejus. Naudojau akių makiažo valymui. Puikus. Pastebėjau, jog jo ilgiau užtenka nei abrikosų kauliukų, nes jis tirštesnis.
Sibu veido kremas. Jau daug esu sunaudojusi tokių. Gyriau ne vieną kartą. Paprastas, bet neprastas kremas, kuris puikiai pasidengia, draugauja su pudra, susigeria, saugo odą, turi lengvą ir skanų kvapą.
Balance me plaunamasis balzamas. Ne pirmas, bet turbūt paskutinis. Patinka man tas prabangesnio veido plovimo ritualas, bet tik tiek. Jis man negalėtų būti vienintelis prausiklis, o kadangi keliauju link minimalaus kosmetikos priemonių krepšelio, tad mano vonioje antram prausikliui vietos nebėra.
Rasa micelinis vanduo. Man jis prilygsta visiems kitiems geriems: Garnier, Bioderma, L'oreal (jei ne ta niekam tikusi pakuotė), La Roche Posay. Tik kaina jo bene geriausia.
Uoga Uoga veido kremas. Patiko ir tiko. Skaniai kvepia. Žiemai tiko. Vasarai turbūt riebaluotų odą. Jokių alerginių reakcijų neturėjau.
Uoga Uoga BB kremas. Jo ir Uogos mineralinė pudra yra pats geriausias duetas mano odai. Bent jau šiuo metu nekeisčiau į nieką. Pats vienas šis kremas tik palygina veido spalvą. Maskavimo tikrai nėra daug, tačiau, kaip pagrindas mineralinei - puikus. Kartais, kai oda būna draugiška ir nėra poreikio atrodyti nepriekaištingai, tepuosi tik jį.
Eveline blakstienų serumas. Tarp šio ir balto nematau esminio skirtumo. Naudoju, kaip tušo pagrindą jau kelis metus ir labai džiaugiuosi šiuo atradimu. Blakstienos tikrai neauga iki kaktos. Nemanau, kad jis turi kažkokių stebuklingų galių. Tik vieną - būti geru tušo pagrindu.
Catrice akių pieštukas. Normalus. Buvo labai gera - tamsiai žalia spalva. Laikydavo vidutiniškai, ryškumas - suvaldomas, bet galėtų būti sodresnis.
Maybelline tušas. Jis yra vienas iš dviejų mano favoritų jau kelis metus. Anksčiau buvau "to vienintelio tušo ieškotoja". Dabar jau nebesidairau į kitus stendus.
Manhatan lūpų blizgis. Fuij. Daugiau nieko nesugalvoju apie jį

Spalva tikrai graži, bet tas jausmas užsitepus...lyg spirito ir kokio super cheminio elemento ant lūpų užsiteptum.
Uoga Uoga lūpų balzamas. Be "to vienintelio tušo ieškotoja" aš dar buvau ir "100 lūpų balzamų kolekcionierė". Šis balzamas pakeitė viską. Dabar turiu tik kelis ir šį visada tarp tų kelių.
Naudokime ir pirkime kosmetiką atsakingai
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...