Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Uoga uoga kondicionierius plaukams "Sesė ilgakasė". Nelabai, nes riebino plaukus. Nekartosiu.

Eucerin šampūnas nuo pleiskanų. Kadangi mano oda jautri, pleiskanojanti, tai puikiai tiko. Tik kažkiek sausino plauką. Kartotinas.

Vichy antiperspirantas. Patiko, nedirgino odos, gerai saugojo nuo prakaito ir netepė rūbų. Jo vietoje toks pat, nes nebeieškau geresnių smile.gif

user posted image

(nuotrauka mano)
Atsakyti
Shiseido Super Mild šampūnas - plaukus išplauna gerai, švelnus kasdieniam naudojimui ir nedirgina jautrios galvos odos, plaukų nesausina. Atsižvelgiant, kad tai paprasta mass marketinė linija, šampūnas tikrai geras. Sunaudojau 250ml buteliuką + 400ml papildymą ir darau pertrauką, nes truputį pabodo aromatas ir jo reikia ieškoti, užsisakinėti, laukti.

Rituals Brilliant Bliss šampūnas ir Shikakai Secret kondicionierius - reikėjo neutralių kelioninės talpos priemonių plaukams ir konsultantė pasiūlė šią liniją. Pirkdama nesitikėjau nieko, bet pirmiausia jų nuostabus kvapas ir vien dėl jo aš nusipirksiu įprasto dydžio pakuotes smile.gif Plaukai žvilgantys, minkšti, švelnūs, nesivelia ir gražiai krenta.

Loreal Elvital Total Repair purškiamas kondicionierius - daugiau išorinis poveikis, plaukus minkština, suteikia žvilgesio. Kartais būna nepavykusių pirkinių ir kažkoks šampūnas per daug sausina plaukus arba balzamas nepakankamai drėkina, tada mano ilgi plaukai pradeda veltis. Kai papildomai prieš džiovinimą naudoju nenuplaunamą kondicionierių, jis padeda plaukus lengviau suvaldyti.

Avon nenuplaunamas dvisluoksnis purškiklis - o čia jau nepavykusių pirkinių nenuplaunama priemonė. Kaip kondicionierius jis man per riebus, kaip aliejukas nepatogus dozuoti, nes purškiamas. Teko žaisti- purkšti į delnus ir tada tepti galiukus.

user posted image
Atsakyti
Avene vandenukas, patiko, kartosiu.
user posted image
Atsakyti
MaxFactor False Lash Effect tušas: mylimas ir mėgiamas, periodiškai kartoju ax.gif
user posted image
Shiseido Ultimune serumas: gavau 10 ml kiekį su prenumerata, siaubas kažkoks, alkoholio tiek, kad net sudėties nereikia tikrinti: tiesiog tvoskia į nosį biggrin.gif Sutepiau kaklui ir dekolte.
user posted image
Atsakyti
Rich kremukas plaukams, visai patiko, neriebina plaukų, plaukai padrėkinti, švelnūs
user posted image
Atsakyti
The Body Shop kūno šveitiklis su mėlynėmis. Labai patiko: kvapas, šveitimas, pakankamai skalsus, kartotinas.
Į jo vietą The Body shop kūno šveitiklis su aguonomis, nors šis mažiau patinka savo kvapu, tačiau lyginant su mėlynių šveitikliu po šveitimo oda labiau pamaitinta, bet kvapas mėlynių viską atperka wub.gif

Šilkinė kokonas su sviestu ir arnika: patiko, oda švaresnė, poros sutrauktos, nors po valymo vis tiek reikia kokio kremuko, bet šie kokonai man patinka, tik laukti tas 2-4 min. kol išmirks vandeny... kartosiu.

user posted image

(nuotrauka mano, atsiprašau už prastą kokybę... blush2.gif )
Atsakyti
Subaigiau Loreal Elvive Total Repair 5 Instant Miracle. Na jokio miracle tikrai nebuvo, vidutiniškas kondicionierius, neapsunkina. Labiausiai patiko, kad jo nereikia laikyti ant plaukų - iš karto galima nuplauti. Tradicinis kondicionierius iš šios serijos labiau patiko. Manau antrą kartą nepirksiu - noriu kitas priemones išbandyti.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Madara purifying foam

Labai patiko. Gera pakuotė ir dozatorius, standi puta, jokio įkyraus kvapo, gerai prausia, bet netempia odos po prausimo. Akių makiažui prausti neneaudojau - tam kitos priemonės. Kartosiu pagavusi kokią akciją. biggrin.gif už ViVi tiek rožių, tiek bambuko putas geriau man - vien pati putų konsistencija malonesnė ax.gif
Papildyta:
user posted image
Uriage vazelinas
Priešingai nei kiti (pvz BIOk dermatology serijos) ne tik tam kartui pariebina lūpas, bet realiai jas maitina/drėkina. Kvapas salsvas, bet ne per daug intesyvus, tad labai greitai prisijaukinau ir dabar man net patinka biggrin.gif Sudėtyje pirmas mineral oil, bet šiuo atveju ignoruoju tai blush2.gif , nes produktas labai vykęs. Sudėtyje yra sviestmedžio aliejaus.

Ne itin pigus, bet to vertas. Nors ir susinaudoja gan greitai, bet tikrai kartosiu ateityje.
Atsakyti
Planeta Organica kremas veidui: patiko, naudojau kaip naktinį, malonus, porų nekimšo. Tik pakuotė tokiai konsistencijai nelabai vykus, nes dar bent savaitei produkto užtektų, o nepasiima. Prie progos pakartočiau ax.gif
user posted image
ROCS dantų pasta išgeriantiems ir parūkantiems: nebloga, bet tokio tipo iš SPLAT patiko labiau. Radusi gera kaina, kartočiau, nes pilną kainą už tokį absurdiškai mažą kiekį nesinori mokėti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Milani The Multitasker" kompaktinė pudra. Šiaip labai patiko, tik spalvos reikėtų šviesesnės. Galbūt bus kada kartojama.

user posted image
"Loreal True Match" skysta pudra. Labai patiko, puiki pudra kasdienai, tik atspalvis man nelabai tiko. Džiugu, kad dabar išėjo daug naujš atspalvių. Tikrai bus kartojama.

user posted image
"Loreal Lineur Intense" skystas pravedimas. Ilgą laiką man jis buvo labai geras ir nepakeičiamas, galvojau, kad geriau jau nieko nerasiu, tačiau radau ir net ne vieną geresnį produktą, tad šis kartojamas nebus, nors tikrai nebuvo blogas, tačiau, kaip minėjau, atradau geresnių priemonių.

user posted image
"Essence" viršutinis nagų lako sluoksnis. Nerealus, labai patinka. Dabar negaliu be jo lakuotis nagų. Jau pakartotas.

user posted image
"Vademecum Repair" dantų pasta. Pasta, kaip pasta.

user posted image
"Oriflame Coctails & the City" kūno losjonas. Neblogas. Kvapas visai nieko, drėkinimo užteko, bet tikrai nekartotinas.

user posted image
"Avon Naturals" kūno losjonas su granatais ir mangais. Kvapas labai patiko, darbą atliko.
Atsakyti
6combo6 pavardink savo atrastus akių pavedimus smile.gif milani pudra pirkta kur nors čia ar iš drugstores?
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2016 02 08, 21:21)
6combo6 pavardink savo atrastus akių pavedimus  smile.gif  milani pudra pirkta kur nors čia ar iš drugstores?

"Kat von D Tattoo", "Stila Stay All Day", "Urban Decay 24/7 Perversion". Šie turbūt mano topai būtų, dar labai patinka "Inglot" gelinis pravedimas, tik su juo labai ilgai žaist reikia ir atrasti tobulą šepetėlį, kurio aš dar nelabai radau. smile.gif Milani pudrą siunčiausi iš JAV.
Atsakyti