Mano pabaigtukai

Loreal kuno pienelis, labai smagus, oda minksta/stangri, labai greit isigeria, malonaus/prabangaus kvapo

bus kartojamas
Nivea priemones, naudojam abu su vyru, nuolat kartojamos, vis tingiu paiekoti analogu moteriskos linijos
Kallos plauku kauke su Keratinu, liko vienam kartui, visgi mano plaukams netiko, nes padaro super slidzius ir lengvus plaukus, tinka kaip balzamas.
Loreal plauku kaukes, labai geros, tokios kaip man patinka, stipriai maitinancios/drekinancios, daro plauka storesni, paskui plaukai buna, paklusnus ir lengvai formuojami.
Ziaja ranku kremas, superinis, labai gerai drekina, ramina oda, greit isigeria, malonaus kvapo, bus butinai kartojamas, sios ziemos favoritas
Vivi veido drekiklis, kazkokio super efekto nepastebejau.

Loreal plauku kauke, kaip kauke silpna, kaip balzamas geras. Nekartotina.
Zielionaja apteka, duso gelis su alyvuogem, puikus, kartotinas, ypac gerai suejo kaip vonios putos
Batiste sausi sampunai, favoritai, nuolat kartojami
Schwarzkopf Volume sampunas, geras, puikiai isplauna plaukus, purus, ilgiau islieka svarus, kartotinas.
Loreal miceralinis vanduo, n-tasis, puikus, dabar i jo vieta Garnier, kol kas skirtumo nematau.
Palmolive duso zele sveitiklis, kvapas

bus kartojamas del kvapo, nemegstu saldziu/egzotiniu, bet sis patiko

Rexona deo, ziema apsaugos uzteko, vasara manau per mazai.
Chi silkas, geras, karts nuo karto kartojamas.
Maybelline akiu tusas, is pradziu nepatiko, nemoku dazytis su tokiu sepeteliu, bet paskui ipratau. Tikrai padaro volume blakstienas, ilgai issilaiko, netrupa, neatsispaudzia.