Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Pats geriausias kada nors naudotas ranku kremas. Net sausiausia, labiausiai suskirdusia ranku oda akimirksniu pavercia svelnia. Tikrai dar pirksiu ne karta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Užsikaupė biggrin.gif

user posted image

Neutrogena prausiklis. Nelabai patiko dėl mėtos. Kažkaip nemėgstu to šaldančio efekto kosmetikoj. Prausė lyg ir neblogai, toks eilinis. Jų scrub'as man daug smagesnis ir naudoju jį kaip kasdienį prausiklį.

L'oreal Mythic Oil apsauga nuo karščio. Tubulybių, tobulybė wub.gif Gaila neberandu kur jos pirkti, out of stock visur, mielai kartočiau... Tikrai gerai apsaugo plauka nuo karščio, nešiursta ilgai. Suteikia plaukui textūros, pamaitina, bet nepaverčia jų perdaug slidžių (nemėgstu labai slidžių plaukų). Mielai kartočiau jei tik rasčiau kur nusipirkt sad.gif

Darphin serumas. Neblogas. Lengvas, bet padrėkina gerai. Be įkyraus kvapo. Bet kartojamas nebus, yra tikrai geresnių biggrin.gif

Paul'as Choice Resist paakių kremas. Puikus thumbup.gif Gerai padrėkina, pamaitina. Mano aplink akis oda vis būdavo sausesnė ir kitokios tekstūros. Bėda išnyko ir šiaip toks malonus kremas. Riebus, bet tas "riebalas" toks matinis, neblizga. Nežinau kodėl nusipirkau dabat kitos firmos kremą, tik pabaigsiu ir iškart šitą kartosiu biggrin.gif

Laura Mercier antakių pieštukas sunaudotas iki pat galo, puikus, minkštas. Spalva man puikiai tiko. Gavau su gera nuolaida. Už pilną kaina nežinau, ar kartočiau Anastasia pieštuką labiau norėčiau pabandyt biggrin.gif

Uriage prausiklis. Naudojau veidui. Šiaip prausia gerai, viskas su juo ok, bet kvapas tokio gryno muilo. Kažkaip nemalonus man labai. Dėl to nekartojamas... blink.gif

user posted image

Alba Botanica dezodoro miniukas, alergizavo, perštėjo odą išmestas lauk.

Nourish Organic dezodoras. Išmestas lauk, gal saugo nuo kvapo ir gerai, bet toks "taukas" ant pažastų užsideda, nemalonu man labai. Ir kvapas žiauriai man nepatiko... Persekioja po to visą dieną... wacko.gif

Sexy Beach Waves purškalas, po trijų kartų sulaužiau purškiklį, tad teko išmest lauk. Šiaip kaip salt purškalas tikrai geras. Garbanotiem plaukam manau tiktų dar labiau.

L'angelica burnos skalavimo skystis. Pas mane jis jau n metų kartojamas. Puikaus skonio, ne per aštrus. Priekaištų jam neturiu.

L'Oreal šampūnas, mano plaukui nepatiko, kažkaip vėlės. Sunaudojo vyras biggrin.gif

Margarita šampūnas su kiaušiniais. Plaukui nelabai patiko. Šampūnus mėgstu drėkinančius, nes nenaudoju kondicionierių (tik purškalus). Tai šitas buvo sunaudotas kaip dušo žele biggrin.gif

Lirene. Man šis šveitiklis tikrai nieko ypatingo (apart skanų kvapą). Po jo nei oda švelnesnė nei padrėkinta ar kokia kitokia. Gal dėl to, kad šveitiklių praktiškai nenaudoju... Kažkaip apsieinu su šiukštesne kempine ir dušo žele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 26 kovo 2016 - 21:30
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 26, 21:25)
L'oreal Mythic Oil apsauga nuo karščio. Tubulybių, tobulybė wub.gif Gaila neberandu kur jos pirkti, out of stock visur, mielai kartočiau... Tikrai gerai apsaugo plauka nuo karščio, nešiursta ilgai. Suteikia plaukui textūros, pamaitina, bet nepaverčia jų perdaug slidžių (nemėgstu labai slidžių plaukų). Mielai kartočiau jei tik rasčiau kur nusipirkt sad.gif

Čia nežiūrėjot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2016 03 28, 10:37)
Čia nežiūrėjot? smile.gif

clap.gif

Kažkaip google kiek ieškojau šito e-šopo neišmetė. Ačiūūūūū, einu užsipirkt! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 28, 09:01)
clap.gif

Kažkaip google kiek ieškojau šito e-šopo neišmetė. Ačiūūūūū, einu užsipirkt!  wub.gif

Prašom prašom, bet ir mane sugundėt biggrin.gif . Tik kaina kiek didoka, ar ilgam užteko?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 03 26, 21:16)
Pats geriausias kada nors naudotas ranku kremas. Net sausiausia, labiausiai suskirdusia ranku oda akimirksniu pavercia svelnia. Tikrai dar pirksiu ne karta  thumbup.gif

user posted image

Įdomu kaip šitas:
http://evaistine.cam...s...&results=12
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2016 03 28, 14:35)
Prašom prašom, bet ir mane sugundėt biggrin.gif . Tik kaina kiek didoka, ar ilgam užteko?

Matyt jis dar aną savaitę visur out of stock buvo dabar užsivežė visi, nes žiūriu ir feelunique atsirado. Ten dabar yra kodukas -15, tai ten apie 16 eurų gaunas, imsiu bigsmile.gif

Šiaip užtenka ilgam. Mano dar tada buvo plaukai labai ilgi, tai ir tai gan ilgam užteko, dabar plaukus nusičyrinau iki pečių, tai užteks dvigubai ilgiau biggrin.gif Jo gan nedaug reikia. Aišku priklauso kokio ilgio plaukai ir kaip dažnai plauni galvą biggrin.gif
Atsakyti
Guerlain tušas, visai patiko, gražiai dažė, nelipino blakstienų ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

pirkau naudoti ziema, savo funkcija tikrai atliko, puikiai apsaugojo nuo salcio ir zvarbaus vejo. Kadangi mano oda riebi-misri, greitai besikemsanti, bijojau, kad nekimstu poru, bet jokio neigiamo poveikio odai nebuvo, tai tikrai kita ziema kartosiu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

-Avene vandenukas: vis nusiperku si arba Evian ir vis sunkiai isnaudoju. Pradedu naudot atsivaidinimui karstom dienom, o paskui uzmetu. Si sunaudojau kaip paprasta tonika. Tik man tokiu pakuociu minusas, kad neina iki galo ispurkst - pakracius dar jauciu koki 1/5 likusi, o purskia tik ora....
-Patyka neroli veido kremas: norejau kazko naujo ziemai saltesniu oru, tai akis uzkliuvo uz sio (patinka man ir mano odai nerolis). Kremas geras, nera sunkus, nera riebus, bet apsaugodavo gerai. Bet nezinau ar kainos vertas, ta prasme pakuote grazi, pats kremas smagus, bet ta pati efekta is Weleda kremu gaunu uz trecdali kainos.
-Boscia nulupama veido kauke: kartais pritingiu detis iprasta kauke (kaukes tik vakare deduosi), tai norejosi kazkokios nulupamos, kad patogu pritingint butu. Visai smagiai susinaudojo, oda likdavo svari, maloni liest. Esu visu 4 Boscia nulupamu kaukiu rinkinuka turejus, tai kitos nepatiko. Juoda butu smagi, bet atrode kartu su veido oda lupu, verkiau kruvinom asarom nulupdama ir po to dar oda skaudejo. Baltos ir melynos gerai nepamenu, bet kazkurios kvapas mane nepatiko, o siaip tokios vidutines buvo.
-Kate Somerville Exfolikate sveitiklio meginelis: nu labai ilgam jo man uzteko, nes kruopelytes tereikia visam veidui. Oda tikrai smagesne po jo likdavo. Dar viena megineli mielai sunaudociau, o vat didesnio kiekio nenoriu, nes turbut uzsistovetu.
-Eminence Acai veido prausiklio meginelis: sunku ka pasakyt is meginelio, bet makiaza nuprause gerai, veido nesausino ir kvepejo labai skaniai (kaip ir visi Eminence produktai).

user posted image

-Madison Reed 'Roma Blonde' plauku dazai: jau nebezinau kiek laiko naudoju Garnier 'white chocolate' spalvos dazus. Dazau kas kokias 6 savaites saknis ir link galu, palaikau 10-15 min ir viskas. Jau ipratus tiek, kad nusidazyt plaukus, issiplaut galva, palist po dusu ir issidziovint plaukus per valanda galiu. Bet norejosi kazko naujo ir geresnes sudeties, tai pabandziau Madison Reed. Labai patiko, kad supakuota buna kartu su 2 porom pirstiniu, duso kepurele, apsauginiu kremu ir dregna servetele jo nuvalymui, mini sampunu ir kondicionierium. Ilgiem plaukam rekomenduoja papildoma tubele dazu, tai paemiau ir ja. Aisku iskart akivaizdu, kad visi tiek geriai nera nemokami, nes dazu pakuote su pribumbasais $25, o papildoma tubele dazu $10 (bet ja tik perkant pilna dezute gali pasiimt). Na kaina siuo atveju man nesvarbi, jei rezultatas tenkina. To apsauginio kremo nenaudojau, bet vistiek bile kiek laiko uztruko dazymas ir dazu issiplovimas. Pakuote man nera patogi ir kadangi dazai kremines konsistencijos, tai jie neissispaudzia lengvai (tenka pries kiekviena tepima pakratyt ir spaust). O blogiausia, kad labai sausino plauka jau bedazant - sukas gal pora cm tik perbraukt pavyko per plaukus kol uztrigo, tai ne nebebandziau issukuot dazu, nes per daug skausminga. Ir isplaunant dazus ziauriai sausi plaukai liko, kaip siaudai, net pirstu ikist nejo. Dejau kondicionieriu per visa plauku ilgi 2 kartus (paprastai tik ant galu ji dedu). Zodziu, efektas grazus, spalva tenkina, bet jau tas skausmingas ir ilgas procesas doh.gif
-Giovanni VitaPro Fusion plauku purskalas: atradau ji pries kokius 7 metus ir vis naudoju. Ir dabar buvau prie jo grizus. Patinka, kad gerai padrekina plaukus, kad palengvina ju issukavima, kad neapsunkina plauko.
-JMO 'geranium & grapefruit' kuno pienelis: jauciu originalusis ('blood orange & vanilla') vistiek mano favoritas, bet smagu, kad ir nauju kvapu inese. Pienelis lengvas, skalsus, gerai padrekina, greitai isigeria.
-Alba Botanica skutimosi kremas: Savo darba atlieka, bet man smagesni Giovanni skutimosi kremai. Siam vienas minusas, kad ant odos uztepus dingsta baltumas ir tampa permatomas, tai nesimato ar visur gerai uztepta.
-Tarte dvipusis ir Sigma SS194 sepeteliai: Tarte kaip ir nenaudojau, nes nepatiko sereliai (buvo jis prie kazkokio produkto pridetas), o Sigma is rinkinuko, tai vienas is tu, kur niekad nenaudojami. Maskuokliui man nepakeiciamas Everyday Minerals eye kabuki sepetelis, o tokios formos kaip Sigma nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 03 31, 20:28)
-JMO 'geranium & grapefruit' kuno pienelis: jauciu originalusis ('blood orange & vanilla') vistiek mano favoritas, bet smagu, kad ir nauju kvapu inese. Pienelis lengvas, skalsus, gerai padrekina, greitai isigeria.

išduokite paslaptį kur perkate JMO. Aš iš jo norėčiau visko biggrin.gif
pvz. net kūno pienelis, kurio nesu bandžiusi, bet labai norėčiau, visgi kaip LT yra kosminė kaina :
http://internet.biot...roduct_id=33265
kiek reik išleisti, kad nusipirkti tarkim pienelį, plaukams tą detagler'į, veidui ką nors... 100 eur biggrin.gif negana
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 04 01, 11:39)
išduokite paslaptį kur perkate JMO. Aš iš jo norėčiau visko  biggrin.gif
pvz. net kūno pienelis, kurio nesu bandžiusi, bet labai norėčiau, visgi kaip LT yra kosminė kaina :
http://internet.biot...roduct_id=33265
kiek reik išleisti, kad nusipirkti tarkim pienelį, plaukams tą detagler'į, veidui ką nors... 100 eur biggrin.gif negana

Anokia ir paslaptis - as dazniausiai perku arba vietiniam naturaliu/organisku produktu supermarkete arba JMO puslapyje - kaina man rodos labai panasi ir LT, tai is cia tikrai neapsimoka siustis per tarpininkes. Na kartais buna kokia nuolada, bet tikrai retai (pvz buvo neseniai detangleriai po $12 kazkiek supermarkete, pries gerus metus esu po $7 uztikus ju per kazkokia ypatinga akcija, bet tik viena vieninteli karta taip).

Dar lyg naturisimo.com ir lovelula.com JMO prekiauja - nezinau tik ar pigiau nei LT, bet gal kai galioja 10-15% nuolaida ir apsimoka ten pirkt. Ir ju sale galima pasekt, tikrai imeta JMO produktu.

O siaip jei norisi galima atrast meginiu ar mini pakuotes issibandyt pabandymui ir zinosi verta kazka pirkt ar ne. Gal paciai ne nepatiks kazkas. Nes pvz man sampunai ir kondicionieriai visai nepatinka, isskyrus ta detangleri. Kaina jo nera maza, bet naudoju koki pusmeti tikrai, tai tada tikrai nera daug. Aisku kiekvienas kitaip brangu/nebrangu mato ir kiekvieno pinigine kitokia, bet kartais matau kaip merginos prisiperka kruvom pigiu produktu ir verkia koks brangus tusas uz $30 kai pas pacias 5 tusai po $8. Jau biski off topic gavosi, bet is tikro taip ir issigryninau savo kosmetine kai vietoj 3 kuno kremu turiu 1, o jau tada ta 1 perkant nera gaila ir kazkoki brangesni nusipirkt.

Atsakyti