-
Avene vandenukas: vis nusiperku si arba Evian ir vis sunkiai isnaudoju. Pradedu naudot atsivaidinimui karstom dienom, o paskui uzmetu. Si sunaudojau kaip paprasta tonika. Tik man tokiu pakuociu minusas, kad neina iki galo ispurkst - pakracius dar jauciu koki 1/5 likusi, o purskia tik ora....
-
Patyka neroli veido kremas: norejau kazko naujo ziemai saltesniu oru, tai akis uzkliuvo uz sio (patinka man ir mano odai nerolis). Kremas geras, nera sunkus, nera riebus, bet apsaugodavo gerai. Bet nezinau ar kainos vertas, ta prasme pakuote grazi, pats kremas smagus, bet ta pati efekta is Weleda kremu gaunu uz trecdali kainos.
-
Boscia nulupama veido kauke: kartais pritingiu detis iprasta kauke (kaukes tik vakare deduosi), tai norejosi kazkokios nulupamos, kad patogu pritingint butu. Visai smagiai susinaudojo, oda likdavo svari, maloni liest. Esu visu 4 Boscia nulupamu kaukiu rinkinuka turejus, tai kitos nepatiko. Juoda butu smagi, bet atrode kartu su veido oda lupu, verkiau kruvinom asarom nulupdama ir po to dar oda skaudejo. Baltos ir melynos gerai nepamenu, bet kazkurios kvapas mane nepatiko, o siaip tokios vidutines buvo.
-
Kate Somerville Exfolikate sveitiklio meginelis: nu labai ilgam jo man uzteko, nes kruopelytes tereikia visam veidui. Oda tikrai smagesne po jo likdavo. Dar viena megineli mielai sunaudociau, o vat didesnio kiekio nenoriu, nes turbut uzsistovetu.
-
Eminence Acai veido prausiklio meginelis: sunku ka pasakyt is meginelio, bet makiaza nuprause gerai, veido nesausino ir kvepejo labai skaniai (kaip ir visi Eminence produktai).

-
Madison Reed 'Roma Blonde' plauku dazai: jau nebezinau kiek laiko naudoju Garnier 'white chocolate' spalvos dazus. Dazau kas kokias 6 savaites saknis ir link galu, palaikau 10-15 min ir viskas. Jau ipratus tiek, kad nusidazyt plaukus, issiplaut galva, palist po dusu ir issidziovint plaukus per valanda galiu. Bet norejosi kazko naujo ir geresnes sudeties, tai pabandziau Madison Reed. Labai patiko, kad supakuota buna kartu su 2 porom pirstiniu, duso kepurele, apsauginiu kremu ir dregna servetele jo nuvalymui, mini sampunu ir kondicionierium. Ilgiem plaukam rekomenduoja papildoma tubele dazu, tai paemiau ir ja. Aisku iskart akivaizdu, kad visi tiek geriai nera nemokami, nes dazu pakuote su pribumbasais $25, o papildoma tubele dazu $10 (bet ja tik perkant pilna dezute gali pasiimt). Na kaina siuo atveju man nesvarbi, jei rezultatas tenkina. To apsauginio kremo nenaudojau, bet vistiek bile kiek laiko uztruko dazymas ir dazu issiplovimas. Pakuote man nera patogi ir kadangi dazai kremines konsistencijos, tai jie neissispaudzia lengvai (tenka pries kiekviena tepima pakratyt ir spaust). O blogiausia, kad labai sausino plauka jau bedazant - sukas gal pora cm tik perbraukt pavyko per plaukus kol uztrigo, tai ne nebebandziau issukuot dazu, nes per daug skausminga. Ir isplaunant dazus ziauriai sausi plaukai liko, kaip siaudai, net pirstu ikist nejo. Dejau kondicionieriu per visa plauku ilgi 2 kartus (paprastai tik ant galu ji dedu). Zodziu, efektas grazus, spalva tenkina, bet jau tas skausmingas ir ilgas procesas
-
Giovanni VitaPro Fusion plauku purskalas: atradau ji pries kokius 7 metus ir vis naudoju. Ir dabar buvau prie jo grizus. Patinka, kad gerai padrekina plaukus, kad palengvina ju issukavima, kad neapsunkina plauko.
-
JMO 'geranium & grapefruit' kuno pienelis: jauciu originalusis ('blood orange & vanilla') vistiek mano favoritas, bet smagu, kad ir nauju kvapu inese. Pienelis lengvas, skalsus, gerai padrekina, greitai isigeria.
-
Alba Botanica skutimosi kremas: Savo darba atlieka, bet man smagesni Giovanni skutimosi kremai. Siam vienas minusas, kad ant odos uztepus dingsta baltumas ir tampa permatomas, tai nesimato ar visur gerai uztepta.
-
Tarte dvipusis ir
Sigma SS194 sepeteliai: Tarte kaip ir nenaudojau, nes nepatiko sereliai (buvo jis prie kazkokio produkto pridetas), o Sigma is rinkinuko, tai vienas is tu, kur niekad nenaudojami. Maskuokliui man nepakeiciamas Everyday Minerals eye kabuki sepetelis, o tokios formos kaip Sigma nepatinka.