Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(Tikrė @ 2016 03 14, 14:50)
Prasivaliau kosmetinę (nebeturiu nei vieno lūpų blizgio blink.gif neblogai per kelerius metus susioptimizavau biggrin.gif ):
Lumene šešėlių pagrindas: baisus, nesuprantu, kaip jis gali saugoti nuo šešėlių subėgimo, kai jis pats man subėga iki kol šešėlius paimu tepti biggrin.gif
user posted image

išnaudojai blizgius ar išmėtai/atidavei ir t.tt? biggrin.gif aš blizgesį vieną turiu, ir tai mini versiją, bet nenaudoju. vienintelis dalykas ką planuoju su juo daryt yra - paversti į skaistalus biggrin.gif

kalbant apie šešėlių pagrindą, tai man šitas Lumene pasakiškas bigsmile.gif išlaiko visą dieną šešėliai (nei too faced, nei kiti keli brand'ai man šito nedaro. too faced išvis po 10min jau subėgę į raukšles) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2016 03 16, 16:01)
išnaudojai blizgius ar išmėtai/atidavei ir t.tt?  biggrin.gif aš blizgesį vieną turiu, ir tai mini versiją, bet nenaudoju. vienintelis dalykas ką planuoju su juo daryt yra - paversti į skaistalus biggrin.gif

kalbant apie šešėlių pagrindą, tai man šitas Lumene pasakiškas  bigsmile.gif išlaiko visą dieną šešėliai (nei too faced, nei kiti keli brand'ai man šito nedaro. too faced išvis po 10min jau subėgę į raukšles)  bigsmile.gif

Dalį išnaudojau, kiti paseno, dabar galvoju, kokį įsigyti ax.gif Kad tobulas būtų biggrin.gif Mėtyti šiaip vengiu, "baudžiu" save versdama naudoti, kad atsakingiau pirkčiau.
Nežinau, kodėl man tas pagrindas netiko, matyt mano vokai labai inoringi ax.gif
Atsakyti
Neutrogenos rankų kremukas. Patiko, nes gerai maitino, gerai gėrėsi, nepaliko lipnios plėvelės ant rankų, bekvapis. Nepaisant to, kartoti netraukia.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Cece MED šampūnas nuo pleiskanų riebiems plaukams: pleiskanų neturiu, tiesiog pirkau kaip riebiems plaukams skirtą šampūną ir galiu pasakyti, kad tikrai nepasiteisino, anaiptol, net labai prastai plovė, dažnai ir iki vakaro plaukai spėdavo susiriebaluoti. Šiaip manau visai geras šampūnas normaliems plaukams kasdieniam naudojimui, švelnus, skalsus ir neerzinantis galvos odos.
user posted image
Planeta Organica veido prausiklis: liko geras ketvirtadalis, perkeliau į dušą ir baigsiu kaip dušo gelį, nes veidui nebegaliu naudoti.. Viskas su juo šiaip neblogai, gerai nuplauna makiažą, maloniai kvepia ir putoja, bet man griaužia akis. Bandžiau nesidažius juo praustis, pvz rytais, bet vis tiek nemoku aš taip visai akių nepaliesti, iš karto griaužimas. Tad nebesikankinu ax.gif
user posted image
Atsakyti
ViVi Anticeliulitinis kūno kremas (nebėra prekyboje,lyg ir)
user posted image
Anksčiau turėjau analogišką kremą su įdegį skatinančiu efektu, kuris labai patiko (įdegio skatinimo nepatikrinau, bet patiko kvapas, tekstūra, įsigėrimas). Buvau pirkusi su 50 proc. nuolaida. Tad dar kartą gavusi 50 proc. nuolaidą ir konsultantės patikinta, kad šis bus tokios pat konsistencijos ir kvapo, nusipirkau. Nesigailiu, tikrai tiko ir patiko. Anticeliulitinio poveikio nekomentuosiu - nenaudojau reguliariai ir nemasažavau kaip tokiu atveju priklausytų.
Patiko, bet pilnos kainos nemokėčiau (29 EUR).
Atsakyti
Madara Eye contour cream
user posted image

Patiko,kad su dozatoriumi,bet jis vienu kartu išspaudžia daugiau kremo nei reikėtų. Kremas lengvas, greit įsigeria, drėkinimo užteko. Kartotinas su akcija.
Atsakyti
Sunaudojau Ambroozija SAULĖ veido toniką nuo raukšlių brandžiai odai (50 ml ) -
user posted image

Patiko ir tiko, bet nepajutau didelio skirtumo nuo kitų kokybiškų hidrolatų. Gana brangus kaip tokiam kiekiui, bet su nuolaida tikrai ir dar kartą pakartočiau.
Atsakyti
user posted image

Lancome Renergie paakiu kremas panaudotas ne pagal paskirti, tai yra ne paakiams - pirma karta man taip netiko paakiu kremas, nuo jo paakiai tino, perstejo, matyt sualergizavo (smalsu butu suzinot koks komponentas taip veikia). Be to, sis kremas ilgiau panaudojus pradejo labai smirdeti. Savo kainos nevertas.
Atsakyti
Išlaižiau iki dugno Eveline 8 in 1 nagų stipriklį. Tikrai patiko ši priemonė, ypač po nagų priauginimo, nagai sustiprėjo. Tik ilgokai džiūvo, bet ir kiti stiprikliai ilgai džiūsta. Man patiko ir jau antras laukia savo eilės.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 19 kovo 2016 - 20:03
user posted image
Iš www.naturata.lt pirktas Ekologiškas varnalėšų aliejus (60ml). Pirkau profilaktikai plaukų šaknims stiprinti - plaukų augimui skatinti. Masažavau į galvos odą ir perbraukdavau pačius plaukus aliejuotom rankom po to. Kvapas neerzinantis, pats aliejus gerokai skystesnis nei kiti aliejai (kad ir su paprastu alyvuogių aliejumi lyginant). Patogi pakuotė - pompa. 60 ml užteko lygiai trims kartams (mano plaukai nėra itin tankūs/vešlūs). Labai stengiantis pataupyti gal būčiau ištempus 4-5 kartams. Bet kuriuo atveju - prabangios sąnaudos vienam kartui atsižvelgiant į kainą.

Mielai išbandyčiau kitos firmos varnalėšų aliejų (kirpėja rekomendavo užsiimti profilaktika būtent su juo), bet nelabai randu ką iš patikimų gamintojų. Labai laukčiau rekomendacijų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 20 kovo 2016 - 11:49
user posted image
Lavera Balansuojanti veido kaukė.

Paskutinė iš sandėliuko.
Nepatinka, kad pilnai nesusigeria, nesvarbu, kokiu sluoksniu teptumei. Atrodo,kad viskas susigėrė, bet prilietus veidą pradeda nusirutulioti kaukės likučiai ir dėl to būtina nuplauti, o plaunant toks nemalonus slidumas jaučiamas. Po plovimo veido odai pojūtis lyg ir malonus, bet nieko įspūdingo.
Nemanau, kad kartosiu.
Atsakyti
user posted image
Uoga Uoga šampūnas normaliems plaukams "Laumės puokštė".

Anksčiau turėjau sausų plaukų Uogos šampūną "Šermukšnių diena", kuris labai patiko, tad smalsumo vedina nutariau išbandyti ir jų normaliems plaukams skirtą šampūną - mažu dar labiau patiks smile.gif

"Laumės puokštė", kaip ir "Šermukšnių diena", neskalsus (minusas, bet kaina jį leidžia ignoruoti), jaučiamas aliejus konsistencijoje (čia man pliusas), gausiai putoja (kas ekologiškiems šampūnas nėra būdinga ir man taip pat yra pliusas), neįkyraus lengvo kvapo. "Laumės puokštė" lyg ir kiek veldavo plaukus ir šiek tiek erzino galvos odą, ko su "Šermukšnių diena" nebuvo.
Nemanau, kad kartosiu "Laumės puokštė".

Bet šampūnas "Šermukšnių diena" vis dar mano wishlist'e ir bus kartojamas (gal per kitą akcijų laikotarpį Rimi. Dabar ten irgi nuolaidos kosmetikai, bet Uogai kažkodėl netaikoma doh.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 20 kovo 2016 - 14:37