Labas rytas, merginos, kapoju vysnias. Kazkoks nerimas nerimas nuo pat ryto, nekenciu tokios busenos, nes nerandi sau vietos
Vakar buvau kaime, matyt senstu, nes dabar geriausiai pailsiu butent ten
Na zinok kol neprimeni apie savo amziu, tai galvoju kad bendrauju su 30-mete
Svorio metimas moterims yra gerai, ne tik patrauklesne sau ir aplinkiniams busi, bet ir emociskai geriau jausies. Tai kad trauks savo nauja maudymuka ir i trasa
Buvau penktadieni naujam bute, siaip visai mielas jis man, skirtingai nuo dabartinio buto, nes cia nuo pat pirmos dienos jutau neigiama energija
Merginos, o kodel jus gyvenate su tais vyrais? Apie koki patoguma kalbat? Finansini? Ar del vaiku gyvenat kartu?
Tiesiog bandau suprasti del kokiu priezasciu galima gyventi su vyru, su kuriuo net i lova kartu nesinori gultis
Bet gi jis tikriausiai ta jaucia, tai gali viena diena pats iseiti pas kita.
As turiu dabar irgi viena gerbeja, kuris kad ir rytoj galetu su manim zenytis, ir gyvenimas su juo man butu patogus. Bet jis man neidomus kaip zmogus ir visai netraukia. Tai geriau renkuosi buvima vienai nei su juo.
Jooo, as irgi pradzioj eidavau i visus pasimatymus is eiles. Siaip nieko gero is ju neiseidavo, bet prasiblaskymui gerai
O ex sapnuosi dar ilgai, priprasi veliau prie tu sapnu
Papildyta:
Amariliai, kvepuok gyliai, gerai miegok ir gerai valgyk. Ir tos blogos emocijos nekibs prie taves
nu saunuole, pasimatymas labai gerai, tikiuos kad praskaidrinsi nuotaika
savaji eks sapnuosi dar ne syki, juk ne pora savaiciu kartu isbuvot. Manau kad pas ji irgi jausmai Tau nedingo taip jau greit . Durniausia yra tai, kad laikui begant pasilieka daugiau prisiminimu kuriuose eks baltas ir pukuotas, ir buna momentu ,kai net manai vaje, toki stebukliuka praradau
be to, dar labai nedaug laiko praejo, kai jus issiskyret.
As turiu savo isbandymu testa toki. Jei prisigerusi nepradedu skambinti viduryje nakties, reiskia viskas okey, jis jau eks. O jei skambinu ir pasakoju koks jis idiotas arba kur mano koks nors diskas uzsimete pas ji masinoj reiskia blogai, reikia dirbt su savimi, dar neisbrauktas is sirdies. Ziauru, zinau, man geda, bet taip jau yra su manim
as todel ir isvaziavau dirbt i Vokietija, kad galeciau atostogauti pagal mano poreikius o ne pagal darbdavio leidimus. Dabar gyvenu keistai, bet idomiai. Kaip koks antras kvepavimas. Praeityje liko santuokos metai, vaiku auginimas, lizdo sukimas ir karjera darbe, kiek visko daug kai pagalvoji. Dabar pagaliau vel kaip zalioj jaunystej esu viena, ir darau ka noriu
bet tuo paciu smagu, kad yra vaikai,jau suauge vaikinai, kurie kartais manes pasiilgsta ir kuriuos as irgi labai myliu 
As tai nei karto nei vienam is savo ex nesu paskambinusi prisigerus. Labai jau principinga esu
Galvojau, kad cia su manim kazkas negerai, ir kad rimtai ex buvo geriausias pasaulyje vyras, o as to nepamaciau ir neivertinau. Ir kad as buvau tokia ragana, kad jokia kita niekad nebus tokia bloga, kad ir ka darytu. Bet pasirodo tokios mintys yra normalios, tada gerai
Elvega, o tau patinka tas buvimas "kaip zalioj jaunystej" vienai? Nebaisu?

QUOTE(elvega @ 2015 07 16, 11:48)
tabdyk zirgus kiek, nes isseksi
Na, o atostogos man priklauso, nes nutariau save labiau myeti, ir visu pinigu juk neuzdirbsi
as moteriske amziuje, susitaikiau su mintim kad nebebusiu liekna gazele, o ir nenoriu, man labiau tinka tas vadinamas normalus svoris, tai yra ugis centimetrais minus 100, tada atrodau pakankamai gerai. Tad dar liko nukratyt kilogramu, bet neskubu, oda savo reikalauja,jei greit mesiu nukars zandai kaip buldogui
Kiausiniu kvadratiniam kambariui reikia 4, po viena i kiekviena kampa. Jie sugeria visa energetini slamsta, kaip suprantu. O druska gali buti paprasta, pati pigiausia , ir nepagailek jos. Jei butas didelis, tai teks nemazai nusipirkt
nu bet juk vienam generaliniam isvalymui negailek, uztat svariai ir graziai gyvensi

Na, o atostogos man priklauso, nes nutariau save labiau myeti, ir visu pinigu juk neuzdirbsi

Kiausiniu kvadratiniam kambariui reikia 4, po viena i kiekviena kampa. Jie sugeria visa energetini slamsta, kaip suprantu. O druska gali buti paprasta, pati pigiausia , ir nepagailek jos. Jei butas didelis, tai teks nemazai nusipirkt

Na zinok kol neprimeni apie savo amziu, tai galvoju kad bendrauju su 30-mete

Svorio metimas moterims yra gerai, ne tik patrauklesne sau ir aplinkiniams busi, bet ir emociskai geriau jausies. Tai kad trauks savo nauja maudymuka ir i trasa

Buvau penktadieni naujam bute, siaip visai mielas jis man, skirtingai nuo dabartinio buto, nes cia nuo pat pirmos dienos jutau neigiama energija

QUOTE(kristinkag @ 2015 07 16, 12:09)
Reiktu ir man ismokti atsiriboti, nes nenoriu buti su savo vyru, nei sekso nenoriu [...]
QUOTE(Andro @ 2015 07 16, 13:17)
Vadovaukis principu-rinkis mažesnę blogybę [...]
QUOTE(IngaKo @ 2015 07 16, 16:32)
Merginos, o kodel jus gyvenate su tais vyrais? Apie koki patoguma kalbat? Finansini? Ar del vaiku gyvenat kartu?
Tiesiog bandau suprasti del kokiu priezasciu galima gyventi su vyru, su kuriuo net i lova kartu nesinori gultis

As turiu dabar irgi viena gerbeja, kuris kad ir rytoj galetu su manim zenytis, ir gyvenimas su juo man butu patogus. Bet jis man neidomus kaip zmogus ir visai netraukia. Tai geriau renkuosi buvima vienai nei su juo.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 16, 21:55)
Elvega fainai tau, klausyk. Aš irgi noriu prie jūros, noriu pamiršt skyrybas, noriu... tarp kitko šiąnakt sapnavau savo eks- jis pribėgo prie manęs, ištiesė man rankas ir aš kritau jam į glėbį ir buvo taip gera gera. Ilgiuosi aš jo labai. 
O aš sekmadienį einu į pasimatymą. Per prievartą, bet einu.

O aš sekmadienį einu į pasimatymą. Per prievartą, bet einu.

Jooo, as irgi pradzioj eidavau i visus pasimatymus is eiles. Siaip nieko gero is ju neiseidavo, bet prasiblaskymui gerai

O ex sapnuosi dar ilgai, priprasi veliau prie tu sapnu

Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 07 16, 23:00)
ne. nes man negalima kalbeti apie bile ka, jeigu negaliu dirbti arba neturiu laiko, sveikatos ir pan. ivaizdis gadinasi. as turiu buti tik darbinis arklys ir daugiau niekas. su Ivaizdziu.
Amariliai, kvepuok gyliai, gerai miegok ir gerai valgyk. Ir tos blogos emocijos nekibs prie taves

QUOTE(elvega @ 2015 07 16, 23:16)

savaji eks sapnuosi dar ne syki, juk ne pora savaiciu kartu isbuvot. Manau kad pas ji irgi jausmai Tau nedingo taip jau greit . Durniausia yra tai, kad laikui begant pasilieka daugiau prisiminimu kuriuose eks baltas ir pukuotas, ir buna momentu ,kai net manai vaje, toki stebukliuka praradau

As turiu savo isbandymu testa toki. Jei prisigerusi nepradedu skambinti viduryje nakties, reiskia viskas okey, jis jau eks. O jei skambinu ir pasakoju koks jis idiotas arba kur mano koks nors diskas uzsimete pas ji masinoj reiskia blogai, reikia dirbt su savimi, dar neisbrauktas is sirdies. Ziauru, zinau, man geda, bet taip jau yra su manim

as todel ir isvaziavau dirbt i Vokietija, kad galeciau atostogauti pagal mano poreikius o ne pagal darbdavio leidimus. Dabar gyvenu keistai, bet idomiai. Kaip koks antras kvepavimas. Praeityje liko santuokos metai, vaiku auginimas, lizdo sukimas ir karjera darbe, kiek visko daug kai pagalvoji. Dabar pagaliau vel kaip zalioj jaunystej esu viena, ir darau ka noriu

As tai nei karto nei vienam is savo ex nesu paskambinusi prisigerus. Labai jau principinga esu

Galvojau, kad cia su manim kazkas negerai, ir kad rimtai ex buvo geriausias pasaulyje vyras, o as to nepamaciau ir neivertinau. Ir kad as buvau tokia ragana, kad jokia kita niekad nebus tokia bloga, kad ir ka darytu. Bet pasirodo tokios mintys yra normalios, tada gerai

Elvega, o tau patinka tas buvimas "kaip zalioj jaunystej" vienai? Nebaisu?
Amariliai, grįžtant prie L. Jei jis tokia nebrandi asmenybė, tai gal jo ir jausmai man nebrandūs?
Dėkoju
Dėkoju
Labas Amariliai.nusprendem pagyventi atskirai su vyru, gal paziuretum ka kortos sako siuo atveju?
Sveika, Amariliai,
nerimauju ir net negaliu ramiai isgyvent dienos, draugas keistai elgiasi, sako paskambins nepaskambina, nekelia ragelio, is jo numerio atraso aceit sunus, kad tetis isejes, bet ragelio nekelia... sirdis jaucia kad kazkas cia netaip:( tik ar man paranoja, del anksciau vykusiu ivykiu, ar istiesu yra kazkas ka jis slepia? padekit nusiraminti arba atsimerkti...
nerimauju ir net negaliu ramiai isgyvent dienos, draugas keistai elgiasi, sako paskambins nepaskambina, nekelia ragelio, is jo numerio atraso aceit sunus, kad tetis isejes, bet ragelio nekelia... sirdis jaucia kad kazkas cia netaip:( tik ar man paranoja, del anksciau vykusiu ivykiu, ar istiesu yra kazkas ka jis slepia? padekit nusiraminti arba atsimerkti...
QUOTE(orkideja87 @ 2015 07 19, 14:48)
Sveika, Amariliai,
Deja, bet jei vyras neatsiliepia, neperskambina, "palieka" telefona sunui, tai manau cia ir be kortu viskas aisku

[quote=B.r.i.u.n.e.t.e,2015 07 19, 15:38]
Deja, bet jei vyras neatsiliepia, neperskambina, "palieka" telefona sunui, tai manau cia ir be kortu viskas aisku
Mes planuojame tuoktis... as nezinau ka galvoti, jis padares daug bjaurysciu, bet gal db tesiog tik sutapimai tokie... o gal as tesiog per daug stresuoju
todel ir norisi kazka zinot... stebet ir taip stebiu situacija...
Mes planuojame tuoktis... as nezinau ka galvoti, jis padares daug bjaurysciu, bet gal db tesiog tik sutapimai tokie... o gal as tesiog per daug stresuoju

Delrey, kitos, kurios AZ, lukterekit, prasau, cia temoj irgi. Turiu degancius darbus padaryt, kol pulsas normoj ir tada pargrisiu. Jei ne siandien, tai kita diena. As Jusu gi nepamirstu ir nepametu. Nura issiregistravo

Sveikos, merginos.
Taip ir nenuėjau aš į jokį pasimatymą- iš pat ryto šeštadienį su draugais į sodybą išlėkiau, pusvalandis atgal pro duris namo įvirtau
Kaip jūs savaitgaliavot?

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 19, 19:15)
Sveikos, merginos.
Taip ir nenuėjau aš į jokį pasimatymą- iš pat ryto šeštadienį su draugais į sodybą išlėkiau, pusvalandis atgal pro duris namo įvirtau
Kaip jūs savaitgaliavot? 

nezinojau kad savaitgalis. norejau nusipirkti balta maike prie tu baltu basuciu, kur dovanu gavau. tai baisiausiai nustebau, kad ta parde nedirbo, maniau, kad karas prasidejo arba kokia nors valstybine svente, tik neatejo i galva, kad savaitgalis.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 19, 20:15)
Sveikos, merginos.
Kaip jūs savaitgaliavot? 

Oj su pasimatymais man daznai taip būna...kai tik pasimatymas tai as i krumus

Nueini į pasimatyma ir supranti kad be reikalo ejimas nu nieks neužkabina ...
Todėl ir maunu i užsieni ten gal kliovS geresnis bus

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 19, 21:15)
Sveikos, merginos.
Kaip jūs savaitgaliavot?