QUOTE(Hmmm... @ 2015 07 17, 07:34)
Amariliau, relax...

Nereikia niekam nieko niekur įrodinėt. Lai eina ir praeina pro šalį
oi *****

labai geras paveikslas, uzsidesiu ant desktopo
ne nu, kelias dienas pulsas man sokinejo, vakar uzvakar ir uzuzvakar. vakar iki 190, numusu, vel pasoka, nfg kaip susinervinau del to ivaizdzio. jokis ten ne debilas man ta pasake, o zmogus, kuri gerbiu. nu nieko. dabar tik akias praplesus, kaip pas mergaite, 84. pas Meilutyte turbut toks yra
tuoj ka nors padeliosiu biskely. Jeigu ka, tai as nevykele, kaip Dietrich. karo metu tokios sueina.
Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2015 07 17, 10:15)
Sveikutes! Amariliai, kreipiuosi į tave. Ant dienų keliamės į naujus namučius, kurie pranoko visus mūsų lūkesčius. Tik džiaugsmą užgožia panika dėl tėvo. Gyvensim tam pačiam rajone, kaip ir jis. O as nuo jo kaip įmanydama kokia 10 metų bėgau,slepiausi,neisileidau į savo šeimą, jis net anūkes savo nėra matęs. Didelė tikimybė, kad mes sisidursim akis į akį. Kaip man elgtis, gal darau klaidą, kad juo nesirūpinu,išsižadu?gal turėčiau susitaikyti, užmiršti kas buvo?ar ignoruoti, pasakyti,kad užmirštu, jog kažkada turėjo dukra ir atstotu visiems laikams?mane pykina vien apie jį pagalvojus
taks, Jurgituk. Tevas gali sukelti Tau tik psichologiniu problemu, daugiau nicnieko blogo. Bet psichologines - sunkiai pavelkamos. Dabar ka Tau visumoj su juo daryt, kas per karmine uzduotis Tau cia yra. Tai jei labai trumpai (nors reiktu daug ir ilgai) - nieko nedaryk per jega, nerodyk jokiu iniciatyvu, blogu nanei geru, duok savaime klostytis ivykiams (isoriniams ir vidiniams, susijusiems su juo), nesielk kaip mazas vaikas, nebuk infantili, turi jam atleist, turi suprasti ji, perprasti, kodcel jis taip elgesi/elgiasi/jauciasi, cia yra sunkus darbas, jis Tavo viduje turi ivykt, cia ne per diena ir ne per metus pasidarys, jeigu pajegsi, ir tada iseisit ne i emociskai padorius santykius, bet tiesiog leisi jam but seimos nariu, kad ir paradine to reikalo prasme. Ir tai jau bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2015 07 17, 09:41)
Amalile, metei man del darbo, labai teisingai nusakei situaciją, bet ryt susitinku su vienu zmogum su kuriuo turiu minti pakalbėti dėl darbų, itakingas jis bet tuo paciu ir draugas mano. Galvoju naudotis ta privilegija ar ne

Tikslus klausimas butu toks: "Ar prašyti draugo L.M pagalbos isidarbinti jo pagalba?"
jei pažiūrėtum iki ryt pietų bučiau dėkinga iki negalėjimo

:*
Tau nauda is L. M. pagalbos del darbo butu tokia, kad gautum laikina koki tai laimejima darbo prasme, manau, bandyk. Bet patarimo kortos kalba, kad jis turi ne visai padoriu minciu kazkokiu (nebutinai ta poshla prasme), taigi, apsiriboki jo pagalba TIK del darbo. nelabai ten kas, 60 proc kazkur, jei taip paskaiciuiot, kaip as kad paskaiciuoju tom savo kotom kartais... bet bandyt verta. Matai, neturiu tikslaus atsakymo.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys