Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pastojote po KT nutraukimo?

vartojau Cilest apie metus,nutraukus vartojima pastojau po menesio.
Atsakyti
Aš įvairius KT vartojau apie 5 metus su pertraukėlėm..Paskutiniu metu vartojau Logest 2 metus be pertraukos..Pastojau iš kart kitą mėnesį po nutraukimo KT mirksiukas.gif
Nors planavome po pusės metų...bet leliuką supsime jau šį spalį thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
AS KT vartojau regulon tris metus nustojus vartoti pati pirma menesi pastojau ir jau turiu rubuili
Atsakyti
aš beveik 2 metus gėriau mercilon, tai dabar 5 mėn. negeriu, ir gandrų nėra... Gal dėl paukščių gripo? wink.gif
Atsakyti
Po pusės metų Harmonet vartojimo, nutariau atsipūst ax.gif Akurat, pirmą mėnesį dvynius įsitaisiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 04 25, 20:01)
Po pusės metų Harmonet vartojimo, nutariau atsipūst ax.gif  Akurat, pirmą mėnesį dvynius įsitaisiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif o mes vis dar laukiam gandru ax.gif jau 5menuo kai nebegeriu KT...Nors tiesa pasakius, neteko gandro matyt Gibraltare blush2.gif
Atsakyti
Geriau Cilesta ir Diane (is viso KT 3 metus), jau 5 men bandau pastoti g.gif Gydytoja sake,kad normalus vaisingumas turetu atsistatyt po 3-6 men.
Atsakyti
As geriau apie 5 metus. Buvo po to apie 2 metu pertrauka, ir metai beviltisko bandymo verysad.gif
+ kelios miomos gimdoj, Nesamoningai skausmigos menesines ir kruva kitu nemalonumu, ka gydytojai ivardina kaip normalius reiskinius..
Atsakyti
vatojau Logesta menesi pertrauka,okita nestuke.gif
Atsakyti
as tai niekaip nesisaugojau blush2.gif bet is pirmo men po KT nepavyko pastoti, po keliu menesiuku 2.gif uzkibo. Nors siaip as po KT is karto pastebejau "vaisingas" dienas, nes geriant tokiu pozymiu nebuvo.
Atsakyti
Vartojau Cilest kokius 4m ir per paskutiny vartojimo pusmety teko daug keliauti, tai as su KT susireguliuodavau patogiasnes datas. Per tuos mmm stumdymus ir gavosi visishkas bardakas. Tada nusprendzhiau duot organizmui pailset nuo KT. Jau po pirmo menesiuko buvau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Nežinau ar tam turėjo įtakos KT, bet nutraukusi jų vartojimą nepastojau apie metus, o kai jau apsidžiaugiau apsilankiusiais gandrais, tai pasirodė, kad vaisius nesivysto ir po šios nelaimės pastojau tik po gerų metelių, dabar džiaugiuosi gražiu ir sveiku sūneliu thumbup.gif .
Atsakyti