vartojau Cilest apie metus,nutraukus vartojima pastojau po menesio.
Aš įvairius KT vartojau apie 5 metus su pertraukėlėm..Paskutiniu metu vartojau Logest 2 metus be pertraukos..Pastojau iš kart kitą mėnesį po nutraukimo KT
Nors planavome po pusės metų...bet leliuką supsime jau šį spalį

Nors planavome po pusės metų...bet leliuką supsime jau šį spalį

AS KT vartojau regulon tris metus nustojus vartoti pati pirma menesi pastojau ir jau turiu rubuili
aš beveik 2 metus gėriau mercilon, tai dabar 5 mėn. negeriu, ir gandrų nėra... Gal dėl paukščių gripo?

QUOTE(jėga @ 2006 04 25, 20:01)
Po pusės metų Harmonet vartojimo, nutariau atsipūst
Akurat, pirmą mėnesį dvynius įsitaisiau

Geriau Cilesta ir Diane (is viso KT 3 metus), jau 5 men bandau pastoti
Gydytoja sake,kad normalus vaisingumas turetu atsistatyt po 3-6 men.

As geriau apie 5 metus. Buvo po to apie 2 metu pertrauka, ir metai beviltisko bandymo
+ kelios miomos gimdoj, Nesamoningai skausmigos menesines ir kruva kitu nemalonumu, ka gydytojai ivardina kaip normalius reiskinius..

+ kelios miomos gimdoj, Nesamoningai skausmigos menesines ir kruva kitu nemalonumu, ka gydytojai ivardina kaip normalius reiskinius..
vatojau Logesta menesi pertrauka,okita

as tai niekaip nesisaugojau
bet is pirmo men po KT nepavyko pastoti, po keliu menesiuku
uzkibo. Nors siaip as po KT is karto pastebejau "vaisingas" dienas, nes geriant tokiu pozymiu nebuvo.

Vartojau Cilest kokius 4m ir per paskutiny vartojimo pusmety teko daug keliauti, tai as su KT susireguliuodavau patogiasnes datas. Per tuos mmm stumdymus ir gavosi visishkas bardakas. Tada nusprendzhiau duot organizmui pailset nuo KT. Jau po pirmo menesiuko buvau

Nežinau ar tam turėjo įtakos KT, bet nutraukusi jų vartojimą nepastojau apie metus, o kai jau apsidžiaugiau apsilankiusiais gandrais, tai pasirodė, kad vaisius nesivysto ir po šios nelaimės pastojau tik po gerų metelių, dabar džiaugiuosi gražiu ir sveiku sūneliu
.