Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pastojote po KT nutraukimo?

Aš geriau KT 3metus ir dabar jau pusę metų nesisaugau,o užkibt taip ir nekimba.Va tau ir KT. O liepą norėjosi pastot,nors nevartoju jau nuo sausio.
Atsakyti
nustojus vartoti harmonet, pastojau po dviejų mėnesių.
Atsakyti
KT Logest gėriau 3 metus. Jau du mėnesiai visiškai nesisaugome,bet niekaip nepastoju cry.gif. Šiaip yra sakoma, kad nutraukus vartoti KT porą mėnesių neįmanoma pastoti. Bet kaip rašė daugelis merginų būna ir išimčių.
Atsakyti
prisidedu prie statistikos - 2 metus gėriau Gracial, pastojau antrą mėnesį po nutraukimo... tongue.gif
Atsakyti
gėriau KT 2 metus, dabar jau 13 mėn, kai žvejojiam vaikelį, dėja cry.gif O taip norėtųsi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Vartojau metus CILEST, po nutraukimo pastojau tik po 1 metų 3 mėnesių verysad.gif
Atsakyti
vartojau CILEST penkis metus po nutraukimo pastojau po dviejų mėnesiu.Pernai šiuo metu sužinojau džiugią žinią 4u.gif Dabar sunyčiui 3 mėnesiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

naudojau cilest 3 metus, nutraukus jas pastojau uz 3 menesiu thumbup.gif
Atsakyti
kelerius metus gėriau Logestą, po nutraukimo pastojau iš pirmo karto - vyras buvo ne Lt varžybose, kai grįžo, kai šovė!...
o varžybose tik 33 vietą užėmė iš gal kokių 37 ar 39 blush2.gif
Atsakyti
vartojau Triregol. nutraukiau vartojimą vasarį, o pastojau tik gruodį g.gif tada labai nervinausi ir pergyvenau, o dabar jau džiaugiuosi savo žavia dukryte biggrin.gif
Atsakyti
Aš pastojau po mėnesio baigusi gerti KT, vienų mėnesinių dar sulaukiau, o sekančios nebeatėjo wub.gif
Atsakyti
Sveika,

Tikrai manau,kad neturetumete del to jaudintis smile.gif As pastojau po 3 dienu,kai nustojau gerti kontraceptikus.Nors gyditoja ir sake,kad 3 men.po nutraukimo tikimybe labai maza. tongue.gif

QUOTE(mulexi @ 2004 08 19, 11:54)
Noreciau merginos paklausti kada pastojote po KT nutraukimo, nes mane labai daug kas prigasdino kad labai sunku pastoti sad.gif kad po to gali buti nelauktu pasekmiu, turbut viskas priklauso nuo KT stiprumo. g.gif  Pasidalinkite patirtimi, kokie iskilo jums sunkumai, nes man tikrai neramu. Vartoju Mercilona 3 men. Aciu visoms kas pasidalins wub.gif

Atsakyti